nlc.hu
Horoszkóp
2004. július 13-tól 19-ig

2004. július 13-tól 19-ig

Néha napokig nem jutsz internet közelébe, vagy egyszerûen nincs idõd horoszkópot olvasni. Ezt a problémát orvosultuk, mikor kiötlöttük heti horoszkópunkat.





KOS (Március 21. – Április 20.)
A következő napokban rájöhetsz, hogy valaki nagyon vonzódik hozzád, s ennek a vonzalomnak feltűnő tanújeleit is adja. Kellemes, s izgalmas kis flört alakulhat ki kettőtök között, amely egy kis színt és pezsgést ad hétköznapjaidnak. Önbizalmad ugrásszerűen megnövekszik, s végre nagyon jól érzed magadat a bőrödben. Teljesen a tudatában vagy saját vonzerődnek, s persze alaposan kiélvezed a helyzetet. Sajnos, vagy szerencsére a kis flört megmarad a vonzalom szintjén, nem lesz belőle komoly viszony, vagy kapcsolat. Egy külső akadály az útjába állhat annak, hogy valóban, a fizikai szinten is beteljesüljön ez a szerelem. Talán elvesztitek szem elől egymást, s így marad a várakozás, hátha még összefuttok valahol.






BIKA (Április 21. – Május 20.)
A következő napokban a számodra oly fontos anyagiak területén léphetsz előre egy nagyobb lépést. Hivatásodban végre úgy érezheted, hogy megvalósulnak álmaid, s ráadásul egyfajta egzisztenciális biztonsággal is kecsegtetnek a most érvényben lévő erők. Talán úgy gondolod, hogy a szerencse, vagy a véletlen segített meg téged, azonban mindez kevésbé helyénvaló gondolat, hiszen saját tehetséged volt az az erő, amely előbbre juttatott. Joggal vagy büszke saját magadra, hiszen a teljesítményedben nem lehet hibákat találni, s ennek a szorgalmas munkának most meg is ízlelheted a gyümölcseit. Nemcsak anyagi értékekben gazdagodhatsz a következő napokban: rájöhetsz arra is, hogy érzelmi életedben, szerelmi kapcsolatodban sokkal több az érték, mint gondoltad volna.






IKREK (Május 21. – Június 21.)

A következő napokban egy titkos szerelem ragyogja be az életedet, amely nemcsak titkos, de valamilyen okból nehezen teljesül be. Ez azt jelenti, hogy várnod kell egy kicsit arra, hogy végre a fizikai valóságban is „megszerezd” a számodra nagyon vonzó partneredet. A kérdés csak az, hogy érdemes-e ebbe a viszonyba ennyi érzelmi energiát belefektetned. Hiszen ez a viszony egy olyan emberrel köttetik, aki nem teljesen független, s így nem is lehet teljes egészében a tiéd soha. Ha elveszed Őt a jelenlegi párjától, akkor pedig marad a bűntudat, hogy tönkretettél egy kapcsolatot. Ha megmaradsz harmadiknak, akkor állandó hiányérzet gyötör majd, az ilyen viszonyok minden kuszaságával, s bonyolultságával együtt.






RÁK (Június 22. – Július 22.)
A következő hetekben nagyon különös álmaid, megérzéseid lehetnek. Az álmok olyan problémáid megoldására adhatnak tanácsokat, amelyeket már régóta nem tudsz rendezni. Ezen a héten jó ötlet lenne, ha minden reggel úgy kelnél fel, hogy feljegyeznéd, amit éjjel álmodtál. Ezeket az álmokat érdemes lenne akár szakemberrel is megbeszélned, hiszen nagyon sokat jelenthetnek számodra. Érzékenységed emellett még inkább felfokozódik, bár egyéb körülmények között is a legérzékenyebb, legempatikusabb emberek közé tartozol. Most nagyon könnyen létesítesz kapcsolatot olyan világokkal, amelyek már nem az anyag szintjén működnek.






OROSZLÁN (Július 23. – Augusztus 22.)
A következő napokban mozgékonyságod, s mobilitásod kerül életed középpontjába. Ha most mész el kisebb-nagyobb utakra, – akár üzleti, akár magánjellegűek ezek az utak – akkor biztosan eléred a célodat, s hasznodra válik a kérdéses utazás. Emellett jól érzed majd magadat, s nagyon jól szórakozol, átérzed a szabadság ízét. Saját intellektuális képességeid is felerősödhetnek, s Te leszel, aki a legjobban csodálkozik azon, hogy milyen ragyogó ötletek jutnak eszedbe. Ha anyagi döntés előtt állsz, akkor érdemes háromszor is megfontolnod, hogy milyen döntést hozol, pénzügyekben ugyanis ajánlatos lesz a fokozottabb elővigyázatosság. Ez azt jelenti, hogy ha szerződéseket írsz alá, akkor kétszer is olvasd át az okiratot.






SZŰZ (Augusztus 23. – Szeptember 22.)
A következő napokban munkahelyeden élhetsz meg aránytalanságokat, mégpedig az adok-kapok témájában. Megéled, hogy nagyon sokat hozzáteszel a közös munkához, s még emberileg is munkatársaid mellett állsz, maximálisan támogatva céljaikat, s lelki életüket is. Mégsem érzed azt, hogy viszont is ilyen jól működne ez a kapcsolat, s már-már azt hiszed, hogy munkatársaid kihasználják jóindulatodat, s emberi odafordulásodat. Természetes, hogy cserébe is elvárnád a körülötted élő emberektől a pozitív megnyilvánulásokat, hiszen minden emberi kapcsolat a kölcsönösségen alapul. Talán a legjobb megoldás, ha továbbra is szeretetreméltóan viselkedsz, azonban, ha ezt más formában kapod vissza a többiektől, akkor rámutatsz az egyenlőtlenségekre a kapcsolatban.






MÉRLEG (Szeptember 23. – Október 22.)
A következő napokban számíthatsz némi feszültségre, mégpedig abban a témában, amely neked talán a legfontosabb. Szerelmi életed telis tele lehet olyan pillanatokkal, amikor a feszültség váratlanul, s a legmeglepőbb formában bukkan fel közöttetek. Olyan ez, mint a nyári vihar, az egyik pillanatban még nyoma sincsen, a másikban már villámlik és dörög az ég. Mégsem kell megijedned tőle, hiszen ahogyan jött, olyan gyorsan el is múlik. A baj ott kezdődhet, ha egyikőtök tartósan megsértődik, s még évek múlva is a szemére hányja a másiknak, hogy milyen rettenetes időszakot szerzett neki. A legjobb megoldás talán az lehet, ha konfliktusaitokat azon melegében megbeszélitek, kizárva a sértődés lehetőségét.






SKORPIÓ (Október 23. – November 21.)
A következő napokban nagyon inspirált állapotban leszel. Ez azt jelenti, hogy művészi képességeid kivirágozhatnak, s akár még az írással is érdemes lenne megpróbálkoznod. Hitelesen tudnád visszaadni mondanivalódat, s mások élvezettel olvasnák el művedet. Nem utolsó szempont, hogy Te nagyon élveznéd ezt a fajta tevékenységet, s önmagadhoz is egy lépéssel közelebb jutnál általa. Hiszen olyan rejtett gondolatok, érzések kerülnének a felszínre lelkedből, amelyekkel eddig még nem találkoztál a tudatos szinten. Ez a hét azt is támogatja, hogy kicsit elvonulj a világtól, s élvezd a jótékony magányt. Akadnak olyan időszakok életünkben, amikor semmire sincs jobban szükségünk, mint az építő és jótékony egyedüllétre.






NYILAS (November 22. – December 21.)

A következő napokban, szerelmi életedben hihetetlenül gyengéd megnyilvánulásokat tapasztalhatsz, s boldogsággal tölt el, hogy párod ilyen figyelmes, gyengéd és kedves veled szemben. Talán eszedbe sem jut, hogy ez a kedvesség a Te jóindulatú gesztusaidnak a visszatükröződése, hiszen tudjuk, hogy társunk visszatükrözi a mi arcunkat. Tehát, ha azt tapasztalod, hogy társad szeretettel bánik veled, az azt jelenti, hogy bizony Te is ezt mutattad felé. Már csak arra kell ügyelni, hogy ezt az idillt meg tudjátok őrizni hosszabb távon is. Csak „hab a tortán”, hogy a szexualitásban is nagyon egymásra találhattok, s hihetetlen mélységekben élhetitek meg a szerelmet, igazi egységélményetek lehet egymással.






BAK (December 22. – Január 20.)
A következő napokban is folytatódik életedben az a hatás, amely azt jelenti számodra, hogy belül bizonytalan lehetsz. A változás csak annyi, hogy mindenáron meg akarod győzni környezetedet valamiről, csakhogy Te magad sem tudod pontosan, hogy miről is? Vagyis Te magad sem tudod, hogy valójában mit akarsz elérni, s ezzel bizony alaposan összezavarod környezetedet. Ennek eredményeképpen alaposan felpiszkálhatod azokat az embereket, akikkel nap, mint nap találkozol. Nem is csoda, ha ingerültek lesznek, hiszen nem könnyű eligazodni rajtad, s még nehezebb alkalmazkodni hozzád. Aki türelmesebb, annak bizonyára sikerül, aki azonban „tűzrőlpattant” természet, az alaposan odamondogat majd neked.






VÍZÖNTŐ (Január 21. – Február 19.)
A következő napokban elmondható, hogy békés időszakodat élheted, s ez vonatkozik a családi életedre, s más társas kapcsolataidra is. Úgy érezheted, hogy elfogadnak, s valójában nem ér semmilyen támadás. Azonban mégsem teljesen felhőtlen a hét, hiszen ha téged nem is érnek támadások, azonban valakit atrocitás érhet a közvetlen környezetedből. A sértett fél nagyon közel áll a szívedhez, s természetesen minden erődet beveted, hogy megvédd, s megóvd az igazságtalanságtól. A harc tehát teljes egészében nem kerülhető el, most egy számodra fontos személyért kell megharcolnod. Azonban ne felejtsd el, hogy senki helyett sem rendezheted a kapcsolatait, s mindenkinek saját magának kell a konfliktusait rendezni!






HALAK (Február 20. – Március 20.)
A következő napokban nagyon szerencsésnek érezheted magad, hiszen mindenki, akivel találkozol, nagyon jóindulatúan, s szeretettel bánik veled. Megtörténhet, hogy számodra ismeretlen emberek felől is olyan pozitív megnyilvánulásokat tapasztalsz, hogy magad is meglepődsz. Élvezd ezt a feléd áramló pozitív energiahullámot, de azért az objektivitásodat ne veszítsd el teljesen. Lehetnek olyanok is, akik csak mutatják feléd, hogy kedvelnek, valójában pedig valamilyen hátsó szándékuk van, amely homályos, nem világos előtted. Munkád során úgy tűnik, hogy terveidet könnyen eléred, s nem lesz nehéz megfogalmaznod munkatársaid felé elvárásaidat. Azonban itt is ügyelj a háttérben meghúzódó momentumokra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top