nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (07. 18. Vasárnap)

Napi horoszkóp (07. 18. Vasárnap)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. A részletekért kattints ide!</a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!

Ha tegnap egyáltalán nem mozdultatok ki a lakásból, most itt az ideje! Nem tölthetitek minden időtöket összebújva a négy fal között! Menjetek ki végre a szabad levegőre, sétáljatok egyet! Ha nem is terveztek komolyabb kirándulást, elmehettek megnézni egy kiállítást. Ez jó alkalom arra is, hogy a barátaitokkal találkozzatok, hiszen sokan úgy érezhetik, hogy elhanyagoljátok őket.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

A tegnapi utazási vágyad mára céltalan kalandvággyá alakulhat. Próbáld meg kordában tartani a vágyaidat vagy legalább fogalmazd meg, hogy mit és miért keresel! Ennyire üresnek érzed a napjaidat? Már csak így tudsz feltöltődni? Valószínűleg egyik sem igaz, de a nyugtalanságod egész nap megmarad. Ma a pénzzel sem igazán tudsz bánni, félő, hogy könnyelműen költekezel.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!

Ha tegnap sikerült kimozdulni otthonról és szellemileg feltöltődtél, most nyugodj le egy kicsit és fordulj a családod felé. Ki kéne otthon takarítani, jó lenne, ha főznél valamit és talán a gyerekkel is beszélgetni kéne. Mindent persze nem tehetsz meg egyszerre – legszívesebben az utóbbi időben elhanyagolt rokonokat is végiglátogatnád -, de valamennyit igen, csak kezd el!

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!

A mai napod az előző hetihez hasonlatos. Talán túl sok volt az előző két nap érzelmi ingadozása, mára elfáradtál. Szeretnél egyedül lenni és a sebeidet nyalogatni mindenkitől távol. Nem biztos azonban, hogy ez a helyes magatartás! Ez is lehet megoldás, de hosszú távon nem biztos, hogy a legjobb. Inkább ülj le és beszéld meg valakivel a problémáidat, az biztosan segít.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

Ha a tegnapot otthon töltöttétek, most itt az ideje, hogy kimenjetek a szabadba! Régen nem játszottál, pedig benned is ott bujkál a csintalan gyerek. Próbáld meg! Egy kis kikapcsolódás, főleg ha testmozgással is párosul, csodákra képes! Végre lehetőséget teremt arra, hogy igazán közel kerülj a gyerekeidhez, nevess egy nagyot és újraértékeld a dolgokat.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

Úgy tűnik, ma is szívesebben vagy egyedül, mint másokkal. A szellemi kihívások érdekelnek. Most szívesen mélyedsz el olyan dolgokban, amik régóta érdekelnek, de eddig nem volt elég időd arra, hogy utána nézz. Szívesen mész kiállításra is, de ott is egyedül érzed igazán jól magad. Így nem kell alkalmazkodnod senkihez, mindent a saját tempódban nézhetsz végig, fogadhatsz be.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!

Ha a tegnapi napot a barátaiddal töltötted, ma találkozz a rokonaiddal! Menjetek ki valahova a szabadba, sétáljatok egy kicsit! Biztos akad valaki, aki hálás lenne azért, ha segítenél neki kitakarítani, bevásárolni és meghallgatnád a régi történeteit, amiket rajtad kívül mindenki kívülről fúj már. Neked is jót tesz, ha azt érezheted, hogy másokkal is törődsz.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!

Ha a tegnapi napot passzív pihenéssel töltöttétek, most menjetek ki a szabadba. Egy kis testmozgás teljesen felfrissít! Ha fülledt meleg van, akkor ússz le néhány hosszt, ha enyhébb az idő a gyalogtúra vagy a kerékpározás az, ami igazán jól átmozgat. Ha barátokat is hívtok, egy jó beszélgetéssel zárhatjátok a napot és a hetet.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!

Ha a tegnapi nap nem úgy sikerült, mint szeretted volna, ma megpróbálhatsz változtatni. Hidd el, ez csak rajtad múlik! Ha másképp nem megy, üljetek le és beszéljétek meg a közös dolgaitokat. Úgy tűnik, a mostani periódus igen nehéz szakasza az életednek, de ebből sokat meríthetsz. Ha most meg tudod oldani a felmerülő problémákat, azok később sem okoznak gondot.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!

Ha tegnap nem sikerült előbbre lépni, most itt az ideje! Valószínűleg már csak egy kiadós beszélgetés segíthet! Jobban teszed, ha sem magadtól, sem a másiktól nem vársz el túl sokat. Te is csak ember vagy, nem válthatod meg a világot! Ráadásul, amit háttérbe szorítasz, sokkal fontosabb, mint amire olyan sok energiát pazarolsz! A szeretteiddel kéne többet foglalkoznod.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!

Ha tegnap sikerült megbeszélnetek a közös dolgokat, akkor ma tényleg nyugodtan pihenhetsz! Rádfér már egy kis kikapcsolódás. Talán jobb, ha aktívan próbálod kipihenni az elmúlt hét fáradalmait, ez nem csak fizikailag, hanem szellemileg is ellazítana. A közös sport – túrázás, biciklizés – vagy egy közös játék mind a kettőtöknek segítene ellazulni és megnyugodni.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!

Most igazán rád fér egy kis pihenés! Ha tegnap ki tudtad beszélni magad, mára nagyon elfáradhattál. Ha ez mégsem sikerült, jobb, ha ma megteszed, mert a várakozás legalább olyan idegőrlő! Egyszer kell csak kimondani, hogy mit szeretnél, mi az, amit nem, mit rontottál el és hogyan szeretnél változtatni rajta. Neked is jobb érzés és a szeretteid is azt érzik, hogy csökken a köztetek lévő távolság.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top