Horoszkóp

Napi horoszkóp (07. 24. Szombat)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is!Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. A részletek </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!

Végre itt a hétvége! Próbálj meg lazítani egy kicsit! Ha a munkádban elbizonytalanodtál, nem sokat segít, ha most otthon próbálsz meg bizonyítani. Légy egy kicsit lazább! Az élet nem egy versenypálya, ahol csak a legjobb befutó érvényesül. A párod olyannak szeret, amilyen vagy, próbáld meg ezt elfogadni, legalább ennek örülj!

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

Ezt a hétvégét töltsd passzív pihenéssel. Egy kicsit kimerültél, most jót tesz egy nagy alvás, aztán egy jó ebéd, délután pedig egy kis séta. Ne erőltesd meg magad, ne próbáld meg felásni a kertet vagy kifesteni a lakást egyedül, mert nem érdemes! Próbálj meg feltöltődni egy kicsit, vigyázz az erődre és a testi épségedre is!

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!

Bár tegnap igazán sokat dolgoztál, ma tele vagy energiával! Ez igazán jó, most szinte mindenbe belevágnál, ami csak eszedbe jut. Azért kérdezd meg a párodat is, hogy neki mihez lenne kedve, nem biztos, hogy pont ahhoz, ami először az eszedbe jut. Biztos könnyen kompromisszumot sikerül kötnötök és egy kellemes napot tölthettek együtt.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!

A hétvégéd nyugodtnak ígérkezik. Van elég időd és energiád is arra, hogy belekezdj valamibe, amit régen halogattál otthon. Talán egy nagytakarítás, talán a lakást kéne kifesteni. Ha úgy jobban érzed magad, küldd el a gyerekeket a nagyszülőkhöz, és állj neki! Az egyedüllét talán most kifejezetten a javadra válik. Az is jó érzéssel tölt el, hogy végre az otthonodra fordítasz időt.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

A munkahelyi problémák után végre a családoddal lehetsz. Sajnos azonban otthon is adódhatnak konfliktusok. Egy anyós vagy anyuka nem biztos, hogy ugyanúgy látja a dolgokat, mint ti. Hidd el, nem érdemes vitát kezdeményezni, jobb, ha időnként ráhagyod a másikra, gondolja úgy, ahogy akarja. Végtére is csak jót akarnak nektek, de nem láthatnak át mindent!

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

Ma igen erős hangulatingadozásaid lehetnek. Ezeket sem te, sem a környezeted nem viselitek túl könnyen. Talán jobb, ha pihensz egy kicsit, különben nagy esélye van annak, hogy összeveszel a szeretteiddel. Ha délutánra elmúlt a futó rosszkedved, menj el valahová sétálni egyet, vagy ússz le néhány hosszt valahol.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!

A tetgnapi kellemes este után ma kicsit nyomottnak érzed magad. Nem igazán van kedved társaságba menni, legszívesebben ki sem dugnád az orrod otthonról. Talán jobb is, ha egy kicsit rendet teremtesz a gondolataidban és a lakásra is ráférne már egy alapos takarítás! Ha rendbeszeded a környezetedet, te is joban érzed majd magad!

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!

Most újra szabad vagy, és azon járhat az agyad, hogy miért történnek az utóbbi időben kellemetlen dolgok veled. Ezt persze nehéz megmagyarázni. Talán túlreagálod a dolgokat. Az, hogy nem mindig keresnek az ismerőseid, még nem tragédia, de ha azt érzed, hogy néha több fájdalmat okoznak, mint amennyi örömet, el kell azon gondolkodnod, hogy a barátaid-e!

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!

A tegnapi nyugalmad mára is megmarad. Néha ennyi is elég, ha véglegesen eldöntöd, hogy tovább folytatod-e a küzdelmet, vagy abbahagyod, a döntésed már önmagában is megnyugtat. Lelkileg most készülsz fel arra, hogy válald a döntésed következményeit. Hidd el, nem lesz olyan nehéz, mint amilyennek gondolod! Csak az első lépést nehéz megtenni, a többi már jön!

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!

Még mindig ott van a közeledben a feladat, most tényleg neked kell gondoskodnod valakiről. Bár néha azt érzed, hogy túl nehéz feladat, valahol örömet is szerez. Azért a szűkebb családodat se hanyagold el! Biztosan ők is segítenek, ha megkéred rá őket. Együtt minden gyorsabban és könnyebben megy, ráadásul a hangulatotok is jobb lesz.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!

Itt a hétvége, és most – főleg, ha elutazol -, van elég időd arra, hogy rendet tegyél a gondolataidban. Az utóbi időben minden felkavarodott, már te sem igazán tudod, hogy hogyan kezdődött, de benned mára teljes a káosz. Sajnos anyagilag sem állsz a legjobban, ami nem segít abban, hogy jól érezd magad. Hidd el, a megnyugvás csak egy karnyújtásnyira van, csak hát… ki kéne nyújtanod a karod.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!

A hétvégéd változó, de egészében kellemesnek ígérkezik. Talán egy kicsit több önbizalmad van az utóbbi napokban, mindenesetre a környezeted ezt látja és pozitív visszajelzésekkel a tudtodra is adja, hogy jó irányban változol. Az állandó időhiány az egyetlen dolog, amin sürgősen változtatnod kéne! Próbáld meg jobban megszervezni a napodat!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top