Horoszkóp

Napi horoszkóp (07. 25. Vasárnap)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is!Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. A részletek </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!

Ha tegnap kipihented magad, ma sokkal szebb színben látod a világot. Próbálj meg egy kicsit a partnered kedvében járni! Biztos vágyik valami apróságra, aminek nagyon tudna örülni. Sajnos a mai nap ismét konflikusokat tartogathat, ha ellátogattok valamelyik szülőhöz, pedig ez nem igazán elkerülhető. A beszélgetést fogjátok rövidre, a munkahelyi gondjaidról pedig ne beszélj ma.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

Ha tegnap képes voltál pihenni, ma talán kedvet kaptál ahhoz, hogy hasznosan töltsd el a szabadidőd. Mielőtt azonban túl nagy programot szervezel, fontold meg, hogy mi az, amihez biztosan lene kedved és ami nem is fáraszt el nagyon. Egy kiránduláshoz talán frissebbnek kéne lenned, egy hosszú tárlatnézés esetleg kifárasztana. Csak annyit tegyél, ami jólesik, anélkül, hogy a végén elmenjen tőle a kedved.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!

Ma még mindig telve vagy energiával és úgy tűnik, felbukkan valaki, akinek adhatsz belőle. Ma találkozol egy régi baráttal, aki sajnos nincs olyan jó passzban, mint te. Már régen tervezitek a találkozást, de valahogy sosem jött össze. Most sikerül, de téged sajnos nem dob fel annyira, mint remélted. Neki viszont nagy szüksége van a tanácsaidra.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!

Ha nagyobb munkába vágtad a fejszédet, a mai napod még megvan arra, hogy befejezd. Ha mégis előbb végeztél, mint gondoltad, figyelj oda egy kicsit jobban a gyerekekre. Az lejtett mondataikból sok minden kiderülhet, amire nem is gondoltál. Talán túl régen beszélgettetek egy jót, már nem is igazán tudod, hogy merre járnak gondolatban.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

Ha tegnap sikerült elkerülni az összeveszést, akor ma egy kelemes, nyugodt nap elébe nézhettek. Otthon nincs túl sok teendő, most tényleg azt teheted, amit szeretnél! A párod is szívesen van veled, ma bárhová el tudod hívni, nem utasítja vissza a leglököttebb, leggyerekesebb ajánlatodat sem. Délután valamelyik rokonod – talán a testvéred – egy kisebb szívességet ké majd tőled.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

A mai napod jobbnak ígérkezik, mint a tegnapi. Most érdemes a barátaiddal találkozni. Talán a testvéred is szívesen venné, ha felhívnád. Használd ki ezt a napot, örülj annak, hogy vidám és derűs vagy! A jó társaság csak fokozza az életkedved! Mindenképpen mozdulj ki valahova, ne ülj otthon tétlenül!

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!

Mára kiderülhet, hogy a régi ismerős feltűnése nem volt véletlen. Visszahozhat valamit a múltból, amivel most nincs kedved bajlódni. Talán egy szívességet kért tőled, amiről gyorsan kiderülhet, hogy számodra kellemetlen következményei vannak. Vagy csak felbukkan egy másik ismerősötök is, akivel viszont nincs már kedved találkozni.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!

A mai napodat is a töprengéseid töltik ki. Talán túl naív elképzeléseid vannak az életről. Mindig megpróbálsz nyitni egy kicsit, de olyan vagy, mint a mimóza, a legkisebb negatív jelzésre bezárulsz. Nem biztos, hogy mindenki ugyanúgy éli meg az életet, mint te! Nem akarnak bántani, de nekik nem ugyanolyan súllyal esnek latba bizonyos dolgok.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!

A tegnapi lelkesedésed után ma a gyakorlati kérdések felé fordulsz. Ha állástváltoztatsz, jó tudni, hogy milyen lehetőségeid vannak. Ha maradsz és küzdesz tovább, akkor pedig azt kell felmérned, hogy ki az, akire számíthatsz és ki az, akivel nem árt óvatosnak lenned. Bárhogy is döntöttél, alaposan mérlegeld a helyzetet, mielőtt még elhamarkodnád a lépést!

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!

Mára egy kicsit elfáradtál, de legbelül nyugodt és derűs vagy. Próbálj meg ebből valamit kimutatni, mert a környeezeted sokszor csak egy mogorva arcot lát. Úgy tűnik, ma a teher is lekerül a váladról, amit a hirtelen jött felelősség okozott. Mindent egybevéve, egész jó napnak nézel elébe, persze csak akkor, ha tényleg tudsz örülni neki!

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!

Ma talán egyedüllétre vágysz, talán nem igazán, mindenesetre elég nagy esélyed van arra, hogy egyedül töltsd el ezt a napot. Nem biztos, hogy ez olyan nagy probléma, hiszen biztosan van egy könyv, amit szívesen elolvasnál. Talán a szüleidet kéne felkeresned és egy kis segítséget kérni tőlük. Hidd el, kérni nehéz, de szívesen segítenek!

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!

A mai nap egy kellemes kirándulást ígérjet rég nem látott barátokal, akik nagyon sok szeretettel vesznek körül. Ma a másik nemre is nagyobb hatást gyakorolsz, mint általában. Vigyázz arra, hogy ezzel ne élj vissza, ha kel, próbáld meg semlegesíteni. Nem biztos, hogy a barátod / barátnőd annyira örül annak, ha azt látja, hogy a partnere túl jól érzi magát veled.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top