nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (08. 08. Vasárnap)

Napi horoszkóp (08. 08. Vasárnap)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
A nap kulcsszava: szenvedélyesség. Adakozó, ajándékozó kedvedben vagy, szereted a szórakozást, együttérzőnek, dinamikusnak és mágnesesen vonzónak látnak mások. Nyíltan kimutatod a szerelmet, egyáltalán nem leszel zsugori az érzelmek szempontjából. Erősen vonzanak a másik nem tagjai. Hajlamos leszel arra, hogy az erdőtől ne lásd a fákat, nem nagyon szenvedsz az önbizalom hiányától.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Olyan emberek társaságát keresd, akik mások, mint amilyen Te és meglévő barátaid. Bármilyen kapcsolat, amely e tranzit idején kezdődik, magán fogja viselni az uránuszi izgalmasság, másság és rövid életűség jegyeit. Keresd az újat és a szokatlant, és ezt valószínűleg úgy találod meg, hogy olyasmit csinálsz, vagy olyan helyre mégy, ami általában nem szokásod, vagy újfajta emberekkel találkozol.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Az éles szókimondás harcokhoz vezet. A gyors válaszok logikusak, tiszták, de barátságosnak egyáltalán nem mondhatók. Minden erődet a szellemi dolgok felé kellene terelned, csak így használhatod precíz és gyors észjárásodat jó eredmények elérésére. Hirtelen ötletek, elképzelések rohamozhatják meg értelmedet. Üzleti dolgokban praktikus, jól használható elképzelések által hirtelen nyereségek adódnak.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Mutatkozhat némi feszültség szakmai és magánéleted között, főleg, ha nem tartottad kellő egyensúlyban őket. Tisztáznod kell magadban a prioritásokat. Hangulatod ma gyakran fog ingadozni, és ha főleg szakmai céljaid voltak, könnyen kiborulhatsz vagy elégedetlenné válhatsz. Pillanatnyilag az érzelmeid uralkodnak a józan eszed felett. Ez nem a legmegfelelőbb pillanat, hogy lakást vegyél.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Úgy érezheted magad, mint a kötél a kötélhúzáskor – ha nem bánsz elég jól érzelmi életeddel és a külvilág megterheléseivel. A problémák takargatása vagy figyelmen kívül hagyása nem vezet jóra, amint azt látni is fogod, ha eddig ezzel próbálkoztál, mert ingerlékenység és esetleges konfliktusok formájában törhetnek felszínre feljebbvalóiddal vagy családtagjaiddal szemben.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Legyél különösen óvatos közlekedés közben. Gyors észjárásod, heveskedő hajlamod most balesethez vezethet. Fogd vissza magad, nehogy hibázz. Kommunikációd pergő ritmusú, és nagyon izgalmasnak fogod találni a vitákat, annyira izgalmasnak, hogy még gondolataid is összezavarodhatnak tőlük. Ellenőrizz le minden új elképzelést és felismerést, mielőtt végleges döntésekre vagy következtetésekre jutnál.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Az újdonságok és izgalmak iránti vágyad új barátokkal hozhat össze, vagy rátalálhatsz új szerelmedre. Sajnos az ilyen kapcsolat – jóllehet ösztönzőleg hat – nem szokott túl sokáig tartani. Ha viszont mégis tartósnak bizonyul, akkor az tényleg gyökeresen meg fogja változtatni az életed. Nagyfokú szabadságot kell majd adnotok egymásnak, és ez már önmagában is egy új élmény lehet a számodra.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Változások állhatnak elő pályafutásodban vagy munkádban, céljaid módosulása vagy új munkalehetőségek következtében. Ha szükséged van mások támogatására vagy segítségére, most alkalmas az idő, hogy megkeresd őket. Itt az idő, hogy kölcsönért folyamodj, ha szükséged van rá. Jó az alkalom otthonod felújítására is, vagy bármely hiba kijavítására. Akár lakóhelyet is változtathatsz, valószínűleg munkáddal összefüggésben.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
A nők valahogy elősegíthetik üzleti ügyeidet. Pozitív, feldobott, barátkozó hangulatban vagy. Ha kisebb csoportokkal vagy a nyilvánossággal van dolgod, akkor nagyon jól fogsz szerepelni. Mindenkivel szemben barátságos tudsz lenni, még önmagaddal is. Te és egy barátod minden bizonnyal jó szolgálatot tesztek egymásnak. Kedvező időszak ez arra, hogy csoportokkal foglalkozz, vagy általában a nyilvánosság elé lépj.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Most nyugodtan várhatod, hogy a lelki nyugalom és megelégedettség érzése töltsön el. Hihetetlen önfegyelemmel rendelkezel ebben az időszakban. Az utazás és helyváltozás jó aspektus alatt áll, számíthatsz hivatásbeli sikerre is. A kapcsolatok tartósak, idősebb emberek szimpátiáját nyerheted el, kellemes kapcsolatokat alakíthatsz ki elsősorban nőkkel. Az ő tanácsuk igénybevétele hasznodra válhat, az önismeret terén sokat nyerhetsz.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
A szabadság és az izgalmak hoznak leginkább lázba. Ha meglévő kapcsolatodból ez hiányzik, ideje alakítani rajta, hogy abból se hiányozzon. Ha még egyedül vagy, akár egy új szerelmi kapcsolat is kezdődhet. Ez valamilyen szempontból szokatlan lesz minden eddigihez képest, és nagyon is tartóssá válhat, mindvégig megőrizve érdekességét és szabad jellegét. Szabadság és felüdülés legyen a kulcsszó.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Minden erőddel azon kell lenned, hogy nagyon pontosan és szabatosan fejezd ki magad a félreértések elkerülése végett. Legyél nagyon óvatos minden szervezetedbe bevitt dologgal, alkohollal, droggal, fájdalomcsillapítóval, ugyanis most igen érzékenyen reagálsz mindenre, és nem kívánatos függőségbe is kerülhetnél, ne most próbáld ki a dohányzást… Emésztési zavarokkal bajlódhatsz, még a közönséges táplálékoktól is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top