nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (08. 09. Hétfõ)

Napi horoszkóp (08. 09. Hétfõ)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Energikusságodhoz nagy adag tapintatosság is járul, és ezekkel a jó tulajdonságaiddal elérhetsz mindent, amit csak célként kitűztél magadnak, és sok problémát el tudsz kerülni, sőt sokszor “megúszhatod” a dolgokat. Cselekvőképességed, életerőd, függetlenségi vágyad és magnetizmusod természetes szépséggel, bájjal párosul. Most óvatossággal, mérlegelési képességgel megszilásíthatnád helyzeted, a komoly ellenségekkel szemben is.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
A csökönyösség, mely gyermekkorodban nehezen kezelhetővé tett, a kor előrehaladtával átváltozik határozottsággá és ésszerűséggé, mely ellenállhatatlan hatalmat ad neked az emberek és környezeted felett. Légy kész felelősséget vállalni, hiszen mindent el tudsz viselni. Belátással kell lenned most minden iránt, emberek, művészet, üzlet iránt, hiszen te jól ismered a saját értéked és a képességeid, mellyel rabul ejted az embereket.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Most egyike vagy a legnépszerűbb embereknek. Ügyességeddel barátokat szerezhetsz, és stabilitásoddal meg is tarthatod őket. Ma az Ikrek gördülékenységét és könnyedségét alátámasztja a Bika szilárdsága, és bár körülményeid és környezeted okozhatnak csalódást és boldogtalanságot neked elszakadásokkal vagy megbízhatatlansággal, tenmagad érintetlen és hűséges maradsz az ideáljaidhoz és barátaidhoz.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Meglehetősen bájos, tehetséges és sokoldalú vagy, mindig van valami határozott célod a szíved legmélyén. Ha ez nem volna, „kedvesnek” lehetne nevezni, mert kecsesség és könnyedség van a modorodban, ami megfogja az embereket, és népszerűvé tesz. Érted, hogy mit várnak az emberek a barátaiktól, a szerelmesüktől, eszerint tudsz viselkedni, de úgy, hogy közben individualizmusod nem adod fel. Arra törekedj, hogy tárgyilagos légy.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Hajlamos lehetsz arra, hogy mindent kimondj, amit gondolsz, és ha esetleg nem az igazat mondod, ennek oka tévedés inkább, mint félrevezetési szándék. Rendkívül becsületes vagy, de hajlamos arra, hogy mindent elhiggy, ami a céljaidnak és pillanatnyi hangulatodnak megfelel. Így valószínűleg azzal vesztegeted energiádat, hogy apróságokon lovagolsz és szélmalomharcot folytatsz ott, ahol egy taktikusabb egyén kompromisszumot kötne.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Ez az egyike a legszerencsésebb napoknak, anyagias problémák nem zavarnak, bár az idegességen kívül alakíthatsz ki saját aggodalmakat. Valamiképpen gondod viselik, és eredeti helyzetedből tekintélyes fontosságú helyzetbe emelkedhetsz fel. Most nem sok becsvágy van benned, hajlamos leszel elkényelmesedni, és elégedett, harmonikus életet élni, izgalmak és előrehaladás nélkül.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Nagyon kedves és bájos vagy, sok függetlenségérzettel és céltudatossággal. Tudod, hogy kedveltesd meg magad az emberekkel. Személyiséged a legnagyobb segítőd, sok érzelemgazdagsággal, mely mindig mély hatással van a másik nemre. Szükséged van a szeretetre, együttérzésre, megértésre, és ezt kész vagy nagylelkűen viszonozni. Érzelmességed és romantikusságod ellenére állhatatos tudsz lenni a szerelemben.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Gondolataid, érzéseid, terveid és céljaid széleskörűek, nagy vonalakban gondolkodsz és minden, amit csinálsz, magán hordozza a nagyság bélyegét. A kis dolgok nem érdekelnek: kevés pénz, kis érzelmek, vagy kis tervek – ezeket egyszerűen nem érted meg. Ha nagy gondolataiddal és terveiddel szilárd alapokon állsz, anyagi sikereid lehetnek, mert jó üzleti érzéked van. Ha nem, gondolataid elsöpörnek metafizikai spekulációkba és hasonlókba.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Világnézeted praktikus, de nem nagy hajlandóságot mutatsz, hogy ezt cselekedeteidben is érvényre juttasd. Művészi vagy alkotó természetű tevékenységben tégy meg minden tőled telhetőt, mert idealizmusod konkrét kifejezést és elismerést találhat. Tanulmányaidat folytatnod kellene, akár önképzéssel, saját kezdeményezésből. Ha nem milliomosnak születtél /ami elég valószínű/, képes leszel elhanyagolni a kenyérkeresést álmodozásaid miatt.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Becsvágyad csavaros eszű és gyakorlati világiasságodon alapul. Bármilyen magasra kerülsz is az emberek fölé, mindig azt a kellemes és megnyugtató benyomást kelted bennük, hogy nem felejtetted el, honnan jöttél. Sok szerencséd van az életben, és ki is tudod használni az adódó alkalmakat, de valami hiányzik belőled a vezetéshez, és ha előre nem látott körülmények visszahúzódásra kényszerítenek, szinte fellélegzel, s egy kis duzzogással bevonulsz a sátradba.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Minden adottságod megvan ahhoz, hogy vezető-irányító legyél, kivéve a vágyat, hogy az legyél. Nem igazán kívánsz mások felett uralkodni. Inkább az egyéni fejlődésre törekszel, mint arra, hogy tömegeket vezess. Mentes vagy minden uralkodó vagy misszionárius szellemtől, elved az „élni és élni hagyni”. Ez bizonyos zárkózottsági hajlamot ad, ami sznobizmusba torkollhat. Ne a vagyonuk és helyzetek szerint ítéld meg az embereket!

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Rendkívül barátkozó hangulatban vagy mostanában, ezért szeretettel fogadnak minden társaságban. Majdhogynem túlzottan érzékeny vagy, de ehhez ugyanolyan mértékben járul a mások érzéseinek és kívánságainak pontos megérzése is, és ezért el tudod kerüli azt, hogy bárkit is megbánts. Ezért könnyű veled kijönni, alkalmazkodó és beleegyező leszel, kivéve, ha ellenkeznek veled, mert olyankor nagyon makacs tudsz lenni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top