nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (08. 17. Kedd)

Napi horoszkóp (08. 17. Kedd)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Valamilyen törés ellensúlyozásaként tekintélyt, hatalmat és egy bizonyos fokú anyagi biztonságot ad ez a mai nap. Különösen a férfiak horoszkópjában jelez anyagi előnyt, hölgyek esetén sok bájt, vonzerőt és művészi képességet ad, de nem hoz olyan közéleti sikert, mint férfiaknál. Ha lesznek is korlátozások, azok elsősorban a szülői otthonból erednek. Ettől függetlenül tudod, hogyan kell bánni az emberekkel, éppúgy, mint a nagy tömegekkel.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Ma vonzó, bájos, megnyerő leszel a másik nem képviselői körében, és valószínűleg nem sokat törődsz a konvenciókkkal, ami a szerelem dolgait illeti. Érzelmi dolgokban most inkább hajlasz az általános érvényű emberei dolgok felé, mint a pusztán magánjellegű felé. Ma furcsa, különc, excentrikus barátok segítenek előrehaladásodban, különleges, bizarr embereket gyűjthetsz magad köré. Segítsd a gyengébbeket, a hátrányos helyzetűeket.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Gyors felfogás, eleven értelem, ügyesség, intellektuális alkalmazkodókészség jellemzi ezt a napot, mint különleges adottság. Ennek az a veszélye, hogy a dolgok felszínén utazol, viszonylag kevés fáradsággal szerzed az információkat, és nem hatolsz a dolgok mélyére. Nem próbálsz messzebbre jutni az érzelmi dolgok felszínénél. Nagyon kellemes társalgó leszel, mindig tudsz mondani valami szellemeset és szórakoztatót.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Sikeres lehetsz propaganda-tevékenységben, mint riporter, rádióbemondó, és hasonló, akinek sikere a kellemes beszédhangtól, a kifejezés gördülékenségétől és gyorsaságától, ügyességétől, könnyendségétől függ. Másrészről, éppoly gondos tanuló leszel, mint amennyire alkalmazkodó, tudásszomjad növekszik, és nem nyugszol addig, amíg kiváncsiságod ki nem elégítheted. Ma az alkotóképesség válik hangsúlyozottá.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Bőséges testi erőd, vitalitásod van, ne nagyon habozz használni is ezt. Állandóan mozgásban leszel. Céljaid, melyek nyíltak, egyenesek és jó testi felépítésed által támogatottak, sikerhez fognak vezetni. Csak tudd, hogy hol állsz, és merre kívánsz menni. Igyekezz, hogy kevesebb lelki erőt fogyassz, mint fizikait, így gyorsaságoddal és állandó tevékenykedéseddel felveheted a versenyt a legerősebbel is.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Ezt a napot neked találták ki. Különösen irodai munkában, vagy zenei, esetleg más művészeti téren lesz jellemző rád a pontosság, de az éles kritika is. A mai nap előnyös számodra az üzleti életben, komoly kapcsolatokat tudsz majd kiépíteni másokkal, és sokra viszed, ha szellemi képességeidet gyakorlati célokra fordítod a pénz világában. Jó alkalom megbeszélni a dolgokat azokkal, akikkel valamilyen formában „egy csónakban evezel”, pl. családtagjaiddal.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Ma aktív szociális természeted kapcsolatba hoz erős emberekkel, akik segítenek Neked az előrejutásban. Uralkodó bolygód, a Vénusz jó fényszögekben áll, ez szerencséhez segít Téged az életben, és egy olyan kapcsolatot sugalmaz, ami egyaránt boldog is, romantikus is, anyagi értelemben is. Az Uránusz ma erősíti a jót dolgaidban, és egyengeti a rosszat. Figyeld meg reakcióidat, lehetőséged lesz önmagad jobb megismerésére.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Ezekben a napokban elkap a játékosság ördöge. Sőt, akár hazárdjátékossá is varázsolhat, aki nagy összegekben játszik, nem filléreskedik. De a hazárdjátékok veszélyesek, és a végén kevesebbet nyersz, mint amennyit veszíthetsz. Akár pénzügyekben, akár egyéb dolgokban, nehezen akarod felismerni, hol is a határ. A lelkesedés, és a vitalitás optimista módon hajt tovább, míg vissza nem esel ismét a kiindulási pontra.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Ezt a Napot szerintem szívesen kihagynád az életedből. Női horoszkópban a Mars-Jupiter haragja problémákat okoz a férfiakkal kapcsolatban. A munkáltatók sem részesítenek abban az előnyben, amit megérdemelnél, és a férfiak is csak veszteségeket és nehézségeket okoznak. Érzelmileg nyugtalanná és idegessé tesz ez a fényszögkapcsolat, különcségre és vakmerőségre hajlamosít még az üzleti és pénzügyi dolgokban is.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Ma komoly lépéseket tehetsz a nélkülözés és a szegénység ellen, mert bármi rossz dolog történne is veled, úgy látszik, megkapod azt, amire szükséged van. Ha mindenki más rosszul jár ezen a napon, Te akkor is elő tudsz halászni egy kis pénzt. Ha neked mennének rosszul a dolgaid, ma valaki a megmentésedre siet. A Szaturnusz mától kézenfogva jár a szerencsével, így élét veszi az élet legrosszabb vágásainak is, fenntartja a fejedet – és a vagyonodat.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Ma sajnos lehet, hogy a félelem lép a biztonság helyébe, és nem helyes, ha arrogánsan viselkedsz, ha érvényesíteni akarod önmagad. Tudod, hogy mit akarsz, de nem tudod kifejezni magad, és ha megpróbálod, sokszor félreértik. Veszekedések, hátráltatások, visszaesések, valamiféle meghiúsulások sorozata következhet. Pihenésre szorulsz. Nem szerencsés dolog semmilyen lehetőséget megragadni, mert lehet, hogy elhibázod.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Most kiváltképp érzékennyé válsz. Mint egy finom műszer, szinte tudattalanul észleled a család hangulatát. Ha a szüleidnek, vagy társadnak komoly problémái vannak, szinte kérdezned sem kell majd, de ne érezd magad hibásnak ebben. Rendszerezd érzéseidet, és ismerd fel, hogy tulajdonképpen miért is vagy Te most szomorú, miért is érzed magad annyira egyedül? Hallgass zenét, fess képeket, vagy végezz valamilyen kreatív tevékenységet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top