nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (08. 22. Vasárnap)

Napi horoszkóp (08. 22. Vasárnap)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Ma már a Mars jó fényszöget kap a Holdtól, így érzelmeiddel összhangban tudsz cselekedni. Gyűlölet, harag, vadság most nincs bennekd. A környezeteddel való jó viszonyopd alkalmassá tesz arra, hogy egy csoport élére kerülj. Ma képes leszel megérezni csapatod hangulatát, és ha arra van szükség, tudod lelkesíteni, fűteni is őket. Könnyen tudsz improvizálni, igényled is a cselekvési szabadságot. Spontaneitásod igen rokonszenvesé tesz a fiatalok körében.



Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Jobban tennéd, ha ma inkább nem dolgoznál, hacsak nem környezetednek csinosítása a feladatod éppen, és erre most itt is van a megfelelő pillanat. Ez az időszak abban a híredben erősít meg, hogy az igaz szerelem útján néha valóban lehet zökkenőmentesen közlekedni. Jótékony hatást gyakorolhatsz kapcsolataidra mindenki, akivel találkozol, vagy beszélgetsz, érezni fogja a sugárzó melegséget és barátságosságot.




Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Kommunikáció, tárgyalások, üzleti ügyek, közlekedés vagy hosszabb utak megkezdése szempontjából éppoly kedvező ez az időszak, mint elmélyült eszmecserék folytatására. Minden érdekelni fog, amihez éber és mohó tudatállapot szükségeltetik. Lehetséges, hogy nap-mint nap a városban kell szaladgálnod vagy esetleg átruccanhatsz egy-egy szomszédos helyre. De akár egy hosszabb útra is elindulhatsz, mondjuk meghallgatni egy előadást Szegeden.



Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Mindenféle kapcsolatra nézve kedvező ez a nap, beleértve a csoportokat és a nagy nyilvánosságot is. Nőismerőseid különösen nagy segítségedre lehetnek valamilyen formában. A szokásosnál érzelmesebb hullámhosszra vagy beállva. Figyeld meg önmagad és reakcióidat, hogy ezáltal nagyobb önismeretre tehess szert. Másokkal való találkozásaid tartalmasak és gazdagítók lesznek, ha egyébként érzelmileg a helyeden vagy.




Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Rendben van, szóval meg akarod mutatni magad egy kicsit a világnak, vagy élére akarsz állni a változásoknak. Tedd hát meg, de ne feledd a többiek tudomására hozni, hogy nélkülük tényleg nem jutnál előrébb. Valójában ezt a napot legjobb, ha közös munkálkodással töltöd másokkal együtt. Barátkozó hangulatban vagy s szeretnél a központba kerülni, legalább egy kicsit. Elismerésre vágysz családtagjaid és barátaid részéről.




Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Ezekre a napokra időzítsd a családi ügyek tervezését – mit tegyetek a hét végén vagy a szabadság alatt, kinek mi legyen a dolga, ki vásároljon be, ki vegyen ajándékot, stb. Ha nagyon igyekszel, most függetlenítheted magad mindentől, a beléd sulykolt felfogástól és mások elvárásaitól, félelmeitől is. Képes leszel fogást találni mindazon, amit igazán akarsz, amire szükséged van, amit el szeretnél érni ebben az időszakban.



Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Mindenféle kapcsolatod érzelmi hőfoka a legmagasabbra szökik, bár ez nem lesz feltétlenül kellemetlen a számodra. Ne zárkózz el attól, hogy őszintén a mélyére tekints a dolgoknak. Ne állj ellent, ha változtatásokra van szükség. Engedd átalakulni és növekedni a kapcsolatot, hogy az ettől megerősödjön és elmélyüljön. Próbáld meg emlékezetedbe vésni, hogy mindannyian csak emberek vagyunk, így nem lesz annyira kiábrándító napfényre kerülő igazság.



Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!

Nagyon forszírozod a kötelesség teljesítését, és sok esetben sokkal többet vállalsz magadra, mint amennyit teljesíteni tudsz. Sokszor szemrehányóan viselkedsz, és ez nem talál mindig jó fogadtatásra. Ha nincs olyan célod, amiért érdemes harcolni, hajlamos lehetsz a szexuális túlkapásokra. Tökéletes akarsz lenni mindenben amihez hozzáfogsz és azokat a munkákat szereted, amelyek lehetővé teszik, hogy sok embert vagy erőforrást irányíts.


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Személyedben ma a jó hagyományok továbbvitelének letéteményese lehetsz. Ez a nap adott esetben a gyarapodás, meggazdagodás egyik jelzője is lehet. Kiemelt foglalkozási területek: nemzetgazdaság, jog, nevelés, management. A nap meditációs gondolata: “Helytállásomból sokan erőt merítenek, sorsomat, feladatomat, örömmel vállalom”. Ez nagyon szerencsés időszak az életedben, mivel képes vagy arra, hogy saját magadnak reális célokat tűzz ki.


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Ma hajlamos lehetsz a kisebb ellenállást választani. A Szaturnusz most nem állít eléd akadályokat, a legjobb biztosítékot mutatja a nélkülözés és a szegénység ellen, mert bármi rossz dolog történik is veled, úgy látszik mindig megkapod azt, amire szükséged van. Ha mindenki más tönkre is megy, Te akkor is elő tudsz halászni valahonnan egy kis pénzt, vagy fordítva: valaki vagy valami mindig a megmentésedre siet.


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Ez a nap nyugtalan lelki alkatú, és sajátságos szemléletű embernek mutat ma téged. A problémákat, lehetőségeket rendkívül gyoran átlátod, felismered. Gyors, határozott, ösztönítéleteket hozol. Esetenként egész életervet leszel képes pillanatok alatt felvázolni, mert intuíciód segítségével széles horizontot tudsz áttekinteni. Lehetsz rendkívül nyílt, de nagyon zárkózött is, a szerint, hogy milyen jellegű az elv, amihez ragaszkodsz.



Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!

Azon hajlamod miatt, hogy egy kalap alá veszed a valóságot és az önmegtévesztést, komplikált érzelmi viszonyokba kerülhetsz. Ma sokszor fogod úgy érezni, hogy inkább elszöknél, akár álmodozáson keresztül is. Kreatív és művész lélek vagy, de alábecsülöd saját ügyességed. Amennyiben nem tanulod meg jól ellenőrizni viselkedésedet, egészségügyi problémák jelentkezhetnének, problémáid keletkezhetnek a vérkeringéseddel, vagy a mirigyeiddel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top