nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (08. 23. Hétfõ)

Napi horoszkóp (08. 23. Hétfõ)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!

Most nagyobb szervezetekben, szövetségekben tevékenykedhetsz, mások előtt komoly tekintélyre tehetsz szert, és vezető lehetsz minden erőfeszítés nélkül. Könnyedén megy most neked a vezetés, és mivel szellemileg közelíted meg a dolgokat, boldogan követnek barátaid, vagy a csoport, ahová tartozol. Viszont sajnos hiányzik most belőled a diplomáciai érzék, nem szabad, hogy veszekedésekbe, pletykákba bonyolódj.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Szükséged van arra, hogy védve érezd magad, mivel rengeteg rejtett félelem van benned a pénzügyekkel kapcsolatban. Igen érzékeny vagy, és nehéz őszintén szembenézned magaddal. Szeretnéd, ha gyengédet és szeretően viszonyulnának hozzád. Jól tudod elemezni a dolgokat, de nem mindig objektíven vagy őszintén érvelsz. A tudatalattidhoz vezető út a józan ész és a logika kell, hogy legyen, nem az érzelmek. Ne szenvedj, kezdj valami újba.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Most előtérbe kerülnek a rejtett erők, háttérbeli tevékenységek, zárt intézmények, elvonulás. Ez az állapot megkönnyíti az önkifejezést. Hajlamos leszel a hirtelen hangulatváltoztatásokra, morbid gondolatokra,. Inkább az ösztönös tudatalattidon keresztül viszonyulsz az élethez, és pszichés meglátásaid lehetnek, ezt a képességet talán jó is, ha tovább fejleszted magadban. Problémáid lehetnek a törvénnyel, vagy a belső biztonságérzeted kialakításával.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Ma nem annyira vonzódsz és ragaszkodsz az otthonodhoz és az édesanyádhoz, mint megszokták tőled. De az a jó tulajdonságod, hogy a múlton merengsz, még mindig megmaradt, szeretsz gondolkodni, és hatalmas képzelőerőd van, és ezt ragyogóan tudnád továbbfejleszteni. Alapvetően visszahúzódó vagy, és sok szeretet és bátorítás kell, hogy kinyílj és a javadat add. Minden kellemetlenség elől elmenekülnél, el szeretnéd kerülni ezeket, mivel legbelül nagyon bizonytalan vagy.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

Ambíciók és nagy vállalkozókedv, jó, tiszta gondolkodás és a tudás keresése jellemzik a mai napot. Nagyon jólinformált akarsz lenni, kellemes beszélgetőpartner vagy, akinek éles észjárása van, és szuper önkifejezése. Családod középpontjában állsz. A nap melege járja át közléseid. Hiba csak ott lehet, hogy most hajlamos vagy arra, hogy megragadj saját kifejezési módodnál, és egyesek azt gondolják, hogy túl lassú vagy.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Lehetséges, hogy elhagyatva érzed ma magad, mintha nem törődnének veled eléggé. Fordítsd meg a helyzetet: lehet, hogy csak az zavar, hogy ahol most élsz, nincs rendben. Talán ha nekiállnál átrendezni a lakást, vagy jó alaposan kitakarítani, rendet rakni, komfortot varázsolni, jobb kedvre derülnél. Vagy próbáld meg mással kényeztetni magad, pl. ülj be egy cukrászdába, és fogyaszd el a leglátványosabb, legfinomabb süteményt.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Kedves Mérleg!
Az átlagosnál erősebb vágy él benned, hogy magadba nézz, mintha önmagad alapos megismerése segítene hozzá, hogy ki tudd alakítani azt a magatartást, ami a külvilág felé mutatott imázsod lesz. Muszáj lesz erősen azonosulnod a másikkal, a partnerrel vagy a közönséggel, ahhoz, hogy teljesnek érezd magad. Nagyon jó vezető vagy, és önbizalmad növeli, ha képes vagy másoknak megmutatni, hogyan csináljanak dolgokat.

Skorpió (október 23. – november 22.)
Kedves Skorpió!
Most nem szereted a rutint, a bezártságot a munkádban. Öntudatos vagy a hivatásodban, és büszke is arra, ahogy dolgozol, valamint fáradhatatlan vagy, és nagyon szereted, amit csinálsz. Most sajnos nagyon igénybe veszed az idegeidet, amelynek egészséged láthatja a kárát, ha csak nem tanulod meg fékezni magad. Ez persze nem lesz olyan könnyű feladat a számodra, de meg van benned a kellő rugalmasság szokásaid vagy viselkedésed módosítására.

Nyilas (november 23. – december 21.)
Kedves Nyilas!
Most nem tudsz annyira keményen dolgozni, inkább lustálkodnál, mivel sok alvásra van szükséged ezekben a napokban. Valójában a sok mozgással, utazással, változással járó munka lenne való neked. Nett és rendszerető vagy, de gyűlölöd a monoton dolgokat, olyan munkát kellene választanod, amely lehetővé teszi fejlődésed. A Jupiter ezekben a napokban kellemetlen fényszögben áll, hajlamos leszel a túlzásokra, ez pedig egészségügyi problémát okozhat.

Bak (december 22. – január 20.)
Kedves Bak!
Olyan partnert kell keresned, aki mellett biztonságban érzed magad. A szívedet azért nem teszed ki a polcra, igényled a gyengédséget, de gyanakszol, ha ezt feléd kimutatják, így érzéseid inkább magadba zárod, és visszavonulsz, ha érzelmekkel ostromolnak. Nem fogadsz el könnyen semmit, és nem is adsz könnyen. A Szaturnusz most késlelteti a házasságot, de talán ad egy megállapodott partnert, egy “apa-típust”.

Vízöntő (január 21. – február 18.)
Kedves Vízöntő!
A szerelem nálad egy örömteli játék, minden fázisát szívesen kipróbálnád szabadon. Viszont, ha az aszcendensed a Rák jegyébe esik, akkor belső bizonytalanságérzésed erősebb lehet kíváncsiságodnál. Ma inkább olyan üzletben vásárolj, ahol nem ismernek. Ma és az elkövetkezendő napokban problémát okozhat Neked mások pénzének, vagyonának kezelése. Először mindenképpen saját pénztárcád környékén kell egyensúlyt teremtened.

Halak (február 19. – március 20.)
Kedves Halak!
Nagyon jó meglátásaid vannak, de nem mindig vagy gyakorlati ember. Most akár két hivatásod, vagy több munkád is lehet egyszerre, mivel nehezen döntöd el, hogy tulajomképpen mit is akarsz. Mint mindig, most is megkérdőjelezed, hogy a helyes karriervonalon jársz-e. Az elkövetkezendő napokban ne dönts erről, mert a Neptun kellemetlen fényszögben áll, viszont boldogan tevékenykedhetsz az otthonodban, és emellett választhatnál még egy kellemes hobbit is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top