nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (08. 24. Kedd)

Napi horoszkóp (08. 24. Kedd)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
A család kerül a mai nap fókuszába, valami miatt többet kell foglalkoznod az egyik szülőddel, vagy nagyszülőddel. Ez egy nagyon jó kapcsolat lenne, ha a Mars most jól állna, de nem így van, ezért ma többet kell tanulnod a családi kapcsolatokról. Vedd elő a lakásod papírjait és kezd el rendbe rakni, nézd meg befizetted-e az illetéket, a biztosítást, a közös költséget, stb. Most van időd még ezeket pótolni, később megbüntetnek érte.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Valamilyen módon közölnöd kell másokkal értékítéleted, mit értékelsz, és mit nem. Most jó lenne, ha a munkád a kommunikációval, írás, beszéd, computer, TV, újság, stb kapcsolatos lenne, de jól működhetsz a politika, vagy a színészet területén is. Ma a rokonok, vagy a testvérek, esetleg a szomszédok nagymértékben besegíthetnek a pénzszerzésbe és ez ügyből akár utazhatsz is. De ne feledd, nem csak Te adsz ezekbe a kapcsolatokba.


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Pénzkereső képességed akár jól, akár rosszul, nagyban befolyásolja partnered. Ha történetesen a kereskedelem területén dolgozol, akkor a nyilvánosság is beleszól ebbe. Saját biztonsági igényed a másokkal való kapcsolat révén fogod most megérteni. Pénzforrásul szolgálhatnak szerződések, megállapodások, jogi ügyletek. Most valószínűleg olyan munkából élsz, ami nem lesz a végső karriered. Ne felejtsd el kedvenc háziállatodat orvoshoz vinni.


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Meglehetősen civakodó kedvvel ébredtél, és emiatt többször össze is zördülhetsz a környezetedben. Légy tudatában ennek és inkább nézz szembe a kemény problémákkal. Vérmérsékletedtől függően úgy érezheted, hogy mások kiszemeltek maguknak és le akarnak rohanni, vagy éppen Te vagy az, aki rájuk támad. Ez utóbbi esetben meg kell tanulnod ellenséges érzelmeidet ésszerűen és helyénvalón kifejezni. Ne hívj ma párbajra senkit.


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Értékítéleted nagyon személyes, és inkább a saját élettapasztalataid alakítják ki, mintsem fiatalkori környezeted. Képes vagy megkeresni a saját erődből a napi betevőt, ami a mai napon nem is lesz olyan könnyű. Nagyszerű alkalmad nyílik viszont arra, hogy egy új üzleti vállalkozásba kezdj. Ott állhatsz a helyzet magaslatán, és nem veszítesz sokat, főleg, ha nem mulasztod el meghallgatni, amit mások akarnak közölni Veled.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Boldog születésnapot kívánok! Ma sokat fogsz kommunikálni, többnyire a saját kezdeményezésedre. Úgy érezheted, muszáj valakivel megbeszélni a dolgokat és nagyon közlékennyé válsz. Most kedvező benyomást tehetsz másokra, ha nem feledkezel meg arról, hogy mások is szeretnének hozzád szólni. Elméd éber és fáradhatatlan, világosan látod céljaid, szándékaid. Új élmények után áhítozol, és igencsak mehetnéked van. Fogd hát magad és utazz el, ha lehet.


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Értékeidet most kapcsolatba kell hoznod barátaiddal, illetve a közösségbeli sikereiddel, vagy kudarcaiddal. A kapott szeretet mennyisége nagy különbséget jelent számodra az önértékelésben. Bevételeid barátok közbenjárásából is származhatnak, vagy ismeretségekből, tartsd hát nyitva a szemed és a szíved. De amíg nem fogalmazod meg konkrétan óhajod és reményed, addig nehezen tudsz hozzáférni belső erőforrásaidhoz.


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Ma legyél nagyon óvatos odahaza és a házad körül. Néha ilyenkor fordulnak elő a legkomolyabb háztartási balesetek. A dolgok ma valószínűleg nem a kedved szerint alakulnak szakmai téren sem. Keményen dolgozol, de valahogy nem akar összeállni a kép. Ez azért van így, mert energiáidat sokkal inkább otthoni ügyei kötik le, s nem a munkádra összpontosítasz. Veszekedések, feszültségek, konfliktusok törhetnek ma ki otthonodban.


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Bevételeid származhatnak ma banki ügyekből, közvetítésből, biztosításból minden olyan területről, ami más emberek anyagi javaival kapcsolatos, vagy ahol mások támogatására van szükséged ahhoz, hogy megkapd biztonságérzeted. Akár pénzt is örökölhetsz, de problémát is, ha megtagadják ezt az örökséget. Saját anyagi dolgaid és lehetőségeid letisztulnak, és máshová kerül a hangsúly, más dolgok kerülnek előtérbe.


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Egy alapos orvosi kivizsgálás most nem volna rossz gondolat, jobb a problémákat felismerni és gyógyítani, mint elmenni mellette, és késleltetni. A Szaturnusz kellemetlen fényszögben van a Neptunnal, így nehezen diagnosztizálható egészségügyi dolgokra hívja fel a figyelmet, lappangó betegségeket, vagy más, nehezen felismerhető problémákat jelöl. Kétség, zavarodottság, negatívizmus uralhatja életed és gondolkodásod. Valóságérzéke egy kicsit elfogult.


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Lelki nyugtalanság, idegesség, izgalmak nőkkel kapcsolatban, nyugtalan szerelmi élet, válások veszélye, szerencsétlen változások előfordulhatnak a mai napon. Fennáll a váratlan balesetek lehetősége otthonodban, otthonod körül. Tarts biztonsági ellenőrzést és légy óvatosabb. Most nem alkalmas az idő egy új otthon vásárlására, hacsak arra rá nem kényszerülsz. Ez esetben tartsd mindkét szemed jól nyitva.


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Próbáld meg elkerülni a gyors meggazdagodást ígérő manővereket. Könnyen pont fordítva sülhetnek el a dolgok. Az a képességed is próbára lesz téve, hogy keresztül tudsz-e látni az illúziók, idealizálások, esetleg megtévesztések fátylán, a szerint ítélve meg embertársaidat és személyes kapcsolataidat, amilyenek azok a valóságban. Elsőként és legfőként meg kell tanulnod, hogy többé ne áltasd magad és nézz szembe valódi éneddel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top