nlc.hu
Horoszkóp
SZÛZ (08.23-09.23) – Divathoroszkóp

SZÛZ (08.23-09.23) – Divathoroszkóp






Színei:
Világosbarna, bézs, sárgászöld, általában a földszínek és a visszafogott színek, valamint az ártatlan fehér is illik a Szűzhöz.

Milyen textilt viseljen?
Aprókockás vagy pepita tweed anyag, kordbársony és a durvább szövésű len ruhák, flanel.

Öltözködése jellemzői

Fellépése szerény és természetes. Pillantása határozott és nagyon érdeklődő, de egyúttal kritikus. Hangja kellemesen nyugodt, néha egy kicsit vagány. Megjelenésének természetessége révén ékszerek nélkül is szép. Variálási érzéke az öltözködésén is megmutatkozik. Ruhái kényelmesek és célszerűek. Szívesen visel klasszikusan elegáns holmikat, ruhatára összeállításában ügyel a jó minőségre.
Öltözéke választékos, gondosan összeállított, magatartása kifogástalan.


A Szűz férfi öltözéke

Stretch kordbársony nadrágja odahaza kényelmes viselet. Természetesen már régi, de nem válik meg tőle. Barna vagy bézs garbója is kicsit kinyúlt már, de ez nem zavarja. Hasított bőr cipője kényelmes, lábkímélő papucsot is hord. Kedveli a kötött kardigánt, a széldzsekiket és minden egyszerű és célszerű holmit. Az elegancia a Szűznél kissé angolos, tweed öltöny, apró mintás gyapjúzakó hozzá illő nadrággal, vagy szürke egysoros flanel öltöny. Egyszóval előkelően visszafogott.


A Szűz nő öltözéke


Mivel a munkahelyen nagyon elemében van, legfontosabb öltözéke is a munkahelyi. Tartogat szekrényében barna rakott szoknyát, és legalább egy barna nadrágkosztümöt. Lakásában régi, kényelmes ruhákban jár (gyakran szürkében). Lábkímélő, egészséges papucsot visel, sőt nyáron ilyen szandálban jár. Soha nem venne fel valódi szőrmét! Az estélyen az örök kis fekete viselője valószínűleg egy praktikus Szűz, aki vörösréz ékszerrel tüntet. Puritánsága nem ismer határokat!


Híres Szüzek
Sean Connery, Richard Gere, Ingrid Bergman, Sophia Loren, Linda Gray, Anna Karina, Michael Jackson

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top