nlc.hu
Horoszkóp
Divathoroszkóp

Divathoroszkóp

Ugye, ha valakinek azt mondjuk: Garbo, máris két dolog jut eszébe. A magas nyakú pulóver, és a csodaszép színésznõ, divatdiktátor Greta Garbo, akirõl a divatruhát elnevezték. Marlene Dietrich csodálatos tollboái, színpadi öltözetei sokakban felidézhetik a Bak nõ típusát, vagy ott a tipikusan Kos Charlie Chaplin, aki híresen lazán viselte a másokon elegáns viseletnek számító öltönyt és felöltõt.

De elegendő, ha Michael Jacksonra gondolunk, tisztaság- és egészségmániájával, túlrendezett vonásaival, és máris megfejthetjük, hogy egy Szűz férfival van dolgunk. Ha egyes butikokban körülnézünk, szinte előre sejthetjük, vajon a Skorpiók harisnyaboltjában járunk éppen, vagy a Szűz szülöttek natúr alapanyagú ruháit kínáló boltban, a Vízöntők varázskendőit kínáló bazárban, esetleg egy Bika férfiaknak öltönyöket árusító boltban.

Vajon melyik híresség milyen jegyben született? Nagyon könnyű hozzájuk kötve megjegyezni a tipikus csillagjegy-stílusokat. Milyen színek és öltözködési stílusok kapcsolódnak hozzájuk? Vajon a mi saját születési jegyünkhöz milyen színek, milyen ruhadarabok illenek? Milyen ruhát vásároljunk Halak barátnőnknek vagy Kos férjünknek? Kihez illik legjobban a lódenkabát, és kihez az áttetsző muszlin? 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top