nlc.hu
Horoszkóp
VÍZÖNTÕ (01.21-02.19) – Meloszkóp

VÍZÖNTÕ (01.21-02.19) – Meloszkóp

Megtudhatod, hogy csillagjegyed alapján milyen vezetõ, milyen munkatárs, vagy beosztott vagy. Fõnöködet, kollégáidat is kielemezheted, sõt forró tippeket találsz arra nézve is, hogyan kell egy-egy csillagjegy szülöttétõl fizetésemelést kérni. Pályaorientációs kérdésekben is eligazít.

Javasolt szakmák

Nem annyira fizikai, mint inkább a szellemi foglalatosságok felé hajlik, így gyakran kiváló tudós, író, művész válhat belőle. Szenvedélyesen érdekli mindaz, ami kapcsolatban áll a gépészettel. Érdeklődhet a motoros sportok iránt is, ám csak ritkán űz erőteljes fizikai felkészülést igénylő sportokat. Könnyen feltárja az elektronika és a lélektan titkait, érdekelhetik az okkult, titkos tanok és a határtudományok.

Főnököm, a Vízöntő

Ritkán kerül ilyen beosztásba, mivel nehezen szokja meg az ezzel járó rutint, szabadságra van szüksége ahhoz, hogy megnyilatkozhasson. Ha azonban főnök lesz, csakhamar pótolhatatlanná válik, és biztosan, programszerűen halad a siker felé.

Milyen tulajdonságoknak köszönhetően válik a Vízöntőből ilyen jó képességű főnök? Mindenekelőtt megérzéseire, arányérzékére és pontosságára alapoz. Bízik az emberekben, hibáikat elnézi, és általában a jó oldalukat vesz tudomásul – ami nagymértékben ösztönzi a beosztottakat. Mindenkihez barátságos, szükség esetén azonban tud nemet is mondani.

Nagy erényei közé tartozik a képzelőerő. Gyakran ad furcsa, s ha nem is ellentmondásos, de mindenesetre érthetetlen utasításokat. Egy szép napon azonban nyilvánvalóvá válik jól átgondolt értelmük és céljuk. Egyszerre barátságos és titokzatos – a így a különleges és ritka főnök prototípusa.

Hogy kell fizetésemelést kérni a Vízöntő főnöktől?
Nehéz eset, mert látszólag teljesen kiszámíthatatlanul osztogatja a pénzt. Látványosan cselekedj, hogy észrevegyen, és tapintatosan, burkoltan utalj arra, hogy örülnél annak, ha a hó végén dagadtabb pénztárcával távozhatnál. Érteni fogja, és diszkrét bájával elintézi neked.

Munkatársam, a Vízöntő

Rendkívül intelligens, titokzatos, eredeti és gyakran érthetetlen, mindez azonban nem akadályozza meg abban, hogy ne legyen igen lelkiismeretes és jó végrehajtó. Gyakran furcsa módon tesz eleget feladatának, ám végső soron az eredmény a fontos, az pedig mindig pozitív nála.

Sok munkahellyel és szakmával próbálkozik, míg végre megállapodik a számára megfelelőnél, mivel szabadságérzete igen fejlett, és választott mesterségének szavatolnia kell egyéni, emberbaráti, feltalálói, kutatói, céljait is. Hideg fejjel tanulmányozza az embereket, kollégáihoz igen kedves, a nőkben pedig anyai érzéseket ébreszt. Egyszerű, szerény, olykor félénk és rendszerint nem kedveli a tréfálkozást, érzelmes és ösztönös, emlékezete azonban nem túl jó.

A Vízöntő beosztottnak két típusa ismeretes: az egyik bohém, önfeláldozó, idealista és híján van a gyakorlatiasságnak, a másik jóravaló, elmélkedő, eredeti, kissé rögeszmés, félénk és titokzatos. Mindkét esetben közös vonás a magányosság.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top