Horoszkóp

A Szûz illata

SZŰZ (08.23.-09.23.)

Jellemzői: Az ő világa a hétköznapok. Bárki másnál jobban tudja irányítani és formálni. Ereje gyakorlati érzékében, célirányosságában és a részletek iránti vonzalmában rejlik. Maximalista és nyugtalan lelkületű, abban leli örömét, hogy a tökéletesre törekedhet. Módszeres, rendszeres, és a tényekre koncentrál. Meg van győződve a helyes életvitel és az egészséges fegyelmezettség fontosságáról. Elvei különösen morálisak, magas színvonalúak. Jellegzetesen föld-típusú ember, meglehetősen tartózkodó, aki az érzelmeit ritkán mutatja ki, szívét elsősorban az esze irányítja.

Illata: A Szűz nő tiszta, egyszerű érzékiségéhez az enyhe, finom, nőies parfümök illenek, olyan illat, ami elég ahhoz, hogy észrevegyék, de mégsem túl hivalkodó. Kerüli a tolakodó parfümöket, a tartós, ugyanakkor könnyű illatokat részesíti előnyben, melyek egyszerre erőteljesek és játékosak. A Szűz jegyében született férfi kedvenc parfümje tiszta, friss, mégis időtlen, eredeti illat.

Tipp hölgyeknek: virágos-rózsa-viola és virágos-ámbrás illatcsaládok
Például: Estée Lauder – Pleasures, Calvin Klein – Truth Rose Blush, Cacharel – Anais Anais, Laura Biagiotti – Laura, Rochas – Lumiére

Tipp uraknak: aromás-friss illatcsalád
Például: Calvin Klein – Crave, Davidoff – Cool Water, Estée Lauder – Pleasures for Men, Joop – What about Adam?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top