nlc.hu
Horoszkóp
IKREK (05.21-06.21) – Eroszkóp

IKREK (05.21-06.21) – Eroszkóp





Hódíts meg egy Ikrek jegyűt!

Tudós hajlamú, művelt ember vagy? Nyert ügyed van! Kedvenc beszédtémája lehet az irodalom, az internet, a könyvek, de a filmművészet, a képi gondolkodás, valamint az elméleti művészetek is lekötik a figyelmét! Ha Te magad is jártas vagy ezen területek egyikén, akkor máris teljes figyelmével a tiéd. Az Ikrek nagyon kíváncsi, tehát nincs más dolgod, mint hogy ébren tartsd kíváncsiságát. Ebből eredeti ötleteket, lendületet vehet a kapcsolat. Számíts rá, hogy extravagáns programokat, különleges meglepetéseket szerez majd neked, és ezt várja el tőled is. Különc és kedves, bár hajlamos a csapodárságra is!


Szakítás az Ikrekkel

Ez valóban könnyű dolog! Ha nomád szokásainak megfelelően nem távozik magától a kihűlőben lévő kapcsolatból, akkor elegendő, ha egyszerűen elmerülünk a mindennapok rutinjában. Légy egy kicsit konformista és unalmas, földhözragadt alak. Mondd el neki minél szabatosabban problémáidat és próbálj rá terhelni némi felelősséget. Ez bőségesen elegendő hozzá, hogy azonnal menekülőre fogja a dolgot.


Az Ikrek erogén zónái:
a kar és a váll, a tenyere-talpa, a kulcscsontja és a “sótartói” nagyon izgathatóak, de a combja belső fele simogatásának sem tud ellenállni!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top