nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (09. 03. Péntek)

Napi horoszkóp (09. 03. Péntek)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Ez az időszak az életedben meglehetősen dinamikus és aktív. Olyan emberré varázsol, aki elképzelését azonnal tettekre is akarja váltani. Ennek a viselkedési formának éppúgy vannak előnyei, mint hátrányai. Előnye a hosszú távon töretlen kezdeményezőkedv. A kudarcok nem veszik el a kedvedet, csak átmeneti lehangoltságot eredményeznek, aztán talpraállsz, és folytatod, vagy újrakezded.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Most nagyon erős a szeretetigényed, de az arányokkal probléma van. Lehet, hogy csupán arra törekszel, hogy szeressenek. Lehet, hogy hódítani akarsz, csodálatra vágysz, de ha meg is kapod, azt csak mérsékelten viszonzod, eszközeidben pedig csupán a külsőségek kapnak hangsúlyt. Ezek a tulajdonságok minden kedvességed és szépséged ellenére óvatossá teszik a Veled kapcsolatba kerülő embereket és a potenciális partnereket.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Ezekben a napokban az érzelem és a megfigyelés fokozott együttműködését hangsúlyozzák a bolygók. Tény, hogy az érzelmek és a gondolkodás kölcsönhatásban állnak egymással, az érzelmek befolyásolják a gondolkodást, és fordítva. Az érzelmi és a racionális oldal szoros kapcsolata nagy szerepet játszik Nálad a tanulásban, ugyanakkor a vitának, az ész állásfoglalásának az érzelmi terület töltést, elkötelezettséget biztosít.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Egézséges gondolkodásmód, jó emlékezőtehetség jellemző erre a napra. Gondolkodásod nem lesz merev és száraz, érzelmi világod pedig nem lesz egyoldalúan elfogult. Az ész segít ma az objektivitásban. A tudattalan észlelések és a tudatos gondolkodásmód jól kapcsolódnak egymáshoz, vagyis nem zárják ki, és nem is zavarják egymást. A nap előnye, hogy érzelmeidet jól ki tudod fejezni, a hétköznapi megfigyeléseket kreatívan fel tudod használni.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

A Nap hátránya, hogy környezeted megijedhet szándékaidtól, lendületedtől, becsvágyadtól, és inkább akadályoz, mint segít. A Náladnál kevésbé aktív emberek félnek ettől az iramtól. Mivel két erős energia, a Nap és a Mars egy pontból hat, ajánlatos lenne megfontolnod a következőket: mivel nem tudod önmagad megítélni, hogy kezdeményezéseid, tetteid helyesek-e vagy sem, mindig éberen figyeld környezetedet.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Most szorosabb lesz a kapcsolatod az élettel, a mindennapokkal, vagyis: nem leszel annyira fanatikus, nem válsz annyira elvonttá. Könnyen tanulsz, hiszen értelmed a jó Hold-Merkúr kapcsolat erejével mozgósítja egész érzelemvilágodat. Egyúttal a tanulásban oly fontos tényezők, mint az emlékezet, asszociáció, fantázia, stb., mind ehhez a két bolygóhoz kötődnek. A Merkúr biztosítja, hogy az érzelmek ne ragadjanak magukkal.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Az emberek sajnos megsejtik, hogy szeretetükért, odaadásukért alig számíthatnak Nálad viszonzásra. Ezért, ha azt akarod, hogy komolyan vegyenek, akkor elsősorban belső értékekre kell törekedned. Ami most vonzó a számodra, nem biztos, hogy szép is, vagy lehet fordítva is, amit szépnek találsz, abban nem érzed majd a vonzást. Női horoszkópban az alábbiakban jelentkezik a kettősség: az élet élvezete és a családi élet most feszültségben áll.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
A két uralkodó bolygód kezd haragudni egymásra. Kezd elveszni a szelídítőerő, ennek következtében a törekvés, a saját akarat egyoldalúan lép Nálad előtérbe, és céljaid mindenáron való elérése rögeszméddé válhat. Életed problematikája jelenleg az erő, az erőszak, a céltudatosság, a leküzdés témái körül forog. Ez a küzdelem jelenti a külvilági erőket és ellenállást, amit le akarsz küzdeni, és jelenti a saját erődet, energiádat, amit uralnod kell.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Megértés és optimizmus, ezeket viheted embertársaid életébe. Kedves, szellemes, nagylelkű ember vagy, ugyanakkor elvárod, hogy érzelmeidet viszonozzák is. Társadalmilag elismert helyre törekszel, jólétet vagy luxust akarsz elérni. Ezért jobb lenne, ha törekvő, nagy önbizalommal rendelkező emberek társaságát keresnéd, viszont a szerényebb, nem ambiciózus személyeket sem szabadna elkerülnöd.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
A mai nap az életedben sajnos komoly feszültséget, de remélem, nem tragikus feszültséget hordoz. Ennek belátása és elfogadása elvezethet oda, hogy igazi lelki nagysággá válj. Ez azonban csak nagyon kemény munka eredménye lehet. Önbizalmad most nagyon kevés, valószínűleg nagyon egyedül érzed magad. A Hold-Szaturnusz fényszögnél gyakori a kisebbrendűségi érzés, ezért tudsz érzelmeiddel nehezebben bánni.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Nagyon erős önfegyelemre lenne szükséged, próbálj meg olyan munkamódszerre szert tenni, amellyel megvalósíthatod függetlenségedet, önállóságodat, amire vágysz. Keress olyan partnert, aki a realitásokban él, aki feloldja szélsőségeidet, és segít abban, hogy gondolataid, ötleteid megvalósuljanak. Ajánlott meditációs gyakorlat Neked erre a napra: “Elfogadom mások segítségét, elgondolkodom tanácsaikon”.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!

Hajlamos leszel párbajhősként fellépni, akár észreveszed ezt, akár nem, amivel szinte kihívod magad ellen a Neptunt, hogy szállítson le Téged a “magas lóról” valamilyen esemény vagy keserű tapasztalat révén. Próbáld inkább csak hátradőlve megfigyelni, kielemezni a körülötted zajló történéseket abból a szempontból, amit tanulhatsz belőlük, még akkor is, ha egy kapcsolatod pont most ér véget. Légy nagyon óvatos abban is, hogy mit írsz alá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top