Horoszkóp

Napi horoszkóp (09. 07. Kedd)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Joggal hiszed, hogy a mai nap többet tud nyújtani, mint ami a jelenlegi feltételek, és körülmények között adódik, és hogy fontos dolgot kell még feltétlenül elérned. Talán félsz attól, hogy nem jutsz sokra. Ezért semmit sem akarsz kihagyni és a célokat szüntelen intenzitással követed, vigyázz, hogy nehogy túlságosan elkötelezd magad. Ellenkező esetben könnyen ingerültté válhatsz, túl kevés nyugalmat találsz, és idegileg kimerülsz.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Ma elzárkózol az oldódás, odaadás és nyugalom elől. Szükséged van elvárásokra, és impulzusokra ahhoz, hogy megakadályozd a depresszív elernyedést. Egy meghatározott kapcsolatban nehezen tudod megváltoztatni a viszonyokat úgy, hogy a megelégedettséget nyújtó otthonosság, odatartozás érzése kialakuljon. Ezért nem is tudod nyitottan és bizalommal átadni magad. Az eltávolodás igénye megzavarja koncentráló képességed.



Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!

Az akaraterőd ahhoz, hogy az ellenállásként érzékelt nehézségeken át tudd magad küzdeni, meggyengül. Úgy érzed, túl sokat követelnek tőled, hogy túlterhelnek. Emiatt zaklatott vagy és zsákutcában érzed magad. Szilárdan tartod magad a saját igényeidhez, és az ellenszenves viszonyokat elviselhetetlen nyomásnak érzed, megértés nélküli ridegségnek és megalázó kényszerszituációnak mindaddig, amíg a döntés, a szükséges követelmények elől kitérsz.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!

Jellemző lesz ma az élményfeldolgozás túlerőltetése. Izgatott, felindult vagy, amiatt, hogy a kínzó méreget és a kimerítő izgalmakat tompítsd. Vigyázz, mert ezzel idegileg terheled a szívedet. Valószínűleg nagyon szenvedsz a kellemetlennek talált szituációk miatt. Felháborodott vagy és dühös, mert valaki megakadályozza céljaid sikeres megvalósítását. Szenvedsz attól, hogy nem tudod magad megvédeni.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
A hatalmas elvárások, és a teljesületlen remények, gyötrő bizonytalanságot és feszült éberséget okozhatnak. Igényled a biztonságot, és a megbízhatóságot, hogy önmagad meg tudd óvni egy csalódástól, érvényesítési veszteségtől, és a blamáló visszautasítástól. A jövőbeni kedvező fejlődést illető kételyed miatt, egy bizonyos elvárással szemben, túlfokozott engedménymentes igényt állítasz. Ne legyél annyira érzékeny.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Válogatós, figyelő kritikával óvakodsz attól, hogy az események lelkesedésből magukkal ragadjanak, elcsábítsanak, ha az őszinte bizalom nem áll fenn. Szükséged van az ideális, érzelemmel és megértéssel teli egymásra hangoltságra, mely egy lényeges kapcsolatodban nem teljesül. Ezt kínzónak találod, úgy érzed, hogy félre értenek, és szeretet nélkül kezelnek. Inkább érzéseiddel vizsgáld, hogyan viszonyulnak hozzád mások.


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!

A cél, hogy önbizalmad, önértékelésed nőjön, és titkolt kétségeidet önmagaddal szemben le tudd győzni. Törekedj arra, hogy tudatosan ki tudd vonni magad a tömeg átlagossága alól. Követeld meg környezetedtől, és különösen partneredtől, hogy egyéniségként tiszteljenek, és méltóan bánjanak veled. Érd el, hogy önmagadért szeressenek. Szükséged van személyes figyelemre és elismerésre, hogy mint megbecsült partnert méltányoljanak.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Semmilyen akadálytól ne hagyd magad beszűkíteni, szabadon kell rendelkezz mindennel, hogy érdeklődéseidnek teljesen átadhasd magad és mindent megtehess, amit saját meggyőződésed szerint helyesnek és átélnivalónak tartasz. A szeretetlen distancia ürességének érzését kell leküzdened, és a lehetőségeket, amiket a mai nap kínál, ismerd meg, és próbáld meg teljes intenzitással átélni.



Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Egy bizonyos kapcsolatban nem vagy képes megváltoztatni a viszonyokat, hogy az a megelégedettség érzését adja. Elzárkózol ez elől a nem kielégítő kapcsolat elől, és deprimáló függőségként éled át. Ezért könnyen izgatható, ingerlékenységgel és feszült türelmetlenséggel reagálsz mindenre. A nyomás, a törekvés, hogy eltávolodj, állandó hajszoltságot, izgatottságot okoz és a koncentrációs képességed megzavarja.



Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
A nem kielégítő érzelmi kapcsolatot lehangoló függőségnek érzed már, mert a harmónia zavart szenved. Egyrészt szeretnél megszabadulni az odatartozás érzésétől, és szeretnél eltávolodni, másrészt nem is szeretnél semmit elveszíteni, és nem akarod magad kitenni a bizonytalanságnak vagy egy újabb csalódásnak. Ezért a kettős érzelmeket irritálónak találod és így megpróbálod átfedni józan, megközelíthetetlen keménységgel ezt a kapcsolatot.



Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Olyan közösségi kapcsolatra vágysz, ami érzelemmel teli és megértéssel teli egymásra hangoltságot nyújt, s ezáltal érdekes életet. De mivel az ilyen ideális kapcsolat még nem valósult meg, ez egy izgalmi állapotot okoz Nálad, amit megkísérelsz valamilyen módon elnyomni. Tedd tisztába ezt a kapcsolatot, teremts rendezett viszonyokat, figyeld meg, vajon őszinte bizalommal fordulnak-e feléd?


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!

Ma különösképpen érzékeny és gyengéd leszel. Mint egy finom műszer, szinte tudattalanul érzed a család hangulatát. Ha a rokonságon belül problémák vannak, azt azonnal megérzed, de nem szabad, hogy ezért hibásnak érezd magad. Saját igényeid és vágyaid meghatározása mellett fontos az is, hogy megteremtsd az alkalmat érzékeny oldalad kibontakoztatására is. Hallgass zenét, fess, vagy menj el egy közeli uszodába.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top