nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (09. 10. Péntek)

Napi horoszkóp (09. 10. Péntek)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Most kiváltképp szeretsz olyan helyzeteket teremteni, amelyekben szinte kikényszeríted másokból az agresszivitást, még akkor is, ha az a másik elveivel ellenkezik. Pontosan fogod tudni, hogy mivel tudod őt hirtelen kikészíteni. Tudat alatt is keresed a hatalommal vagy az agresszióval kapcsolatos tapasztalatokat. Hatalmas energiával rendelkezel, és most meg kell tanulnod ezzel bánni. Ehhez egy példaképre lenne szükséged.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Előnye a magatartásodnak, hogy minden új viszonnyal előbbre jutsz önismeretedben, mind jobban kibontakoznak rejtett képességeid. Az élet folyamán a kapcsolatok ilyetén alakulása mindenkinél „benne van a pakliban”, azonban másoknál lehet, hogy ez kevésbé nyilvánvaló, csendesebb lefolyású, vagy csak áttételesen kikövetkeztethető. Tartós kapcsolatra akkor számíthatsz, ha kölcsönösen elfogadott játékszabályok szerint élsz.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Kapcsolataidban mindaddig gyorsan változó, szalmaláng barátságokra számíthatsz csak, amíg nem törekszel arra, hogy megérts másokat, elfogadj a sajátodtól idegen álláspontokat is. Eredetiségedet úgy tudod igazán érvényesíteni, ha bele tudod illeszteni a közösség, a társadalom szolgálatába. Ha lassabban haladsz, ha nemcsak a felszínen kapirgálsz, meglátsz sok fontos dolgot, és nem mégy el az életed mellett.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Elég sok nehézség adódik a szülői házban, bezártsággal és sok korláttal, noha ezek többnyire „csupán” lelkiek. Sajnos ennél jóval erősebben törhet elő belőled a féltékenység. Talán úgy érzed, hogy mindenki, aki „más”, túl közel van a szeretett lényhez. Lehetséges, hogy kapcsolódási gondokkal küszködsz, nehezen tudsz az eszeddel dönteni, pedig meg kell próbálnod, mert emiatt könnyen lehetsz depressziós.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

A nap hátránya, hogy környezeted megijed szándékaidtól, lendületedtől, becsvágyadtól, és inkább akadályoz, mint segít. Mivel nem tudod megítélni, hogy kezdeményezéseid, tetteid helyesek-e vagy sem, mindig éberen figyeld környezeted. Lehet, hogy jó az, amit teszel, de túl gyorsan, túl akaratosan állsz a dolgokhoz. Ha nemtetszést tapasztalsz, gondold végig, hogy hol hibáztál, hogyan kellene újrakezdened ugyanezt, hogy elfogadják.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Gondolkodásmódod eredeti, hajlékony, gyors és precíz. Kimondottan függetlenségre, legalábbis gondolkodási függetlenségre vágysz. Elsősorban a jövő érdekel. Nagyon gyors vagy a következtetések levonásában. Ez a gyorsaság azonban károdra lehet, ha nem jó úton haladsz, vagy emberi alapmagatartásod helytelen. Ugyanis a sok tényanyag, amelyet hamar átlátsz, automatikus és gyors következtetésekre kényszerít.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Képes vagy szorosan is kötődni, ha arra van igényed. Ha megtalálod igazi önkifejeződési lehetőséged valamely tevékenységben, akkor már nem a kapcsolataidba viszed bele saját fejlődési igényedet. Az ilyen kreatív önkifejeződés megvalósulhat valamilyen művészi területen, pl. grafika, film, tévé, divat. Mindig felismerhető lesz az a sajátosságod, hogy cselekvéseidben nagyon érzékenyen reagálsz a korszellemre.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Alapmagatartásod kétfajta eredményt hozhat. Vagy uralkodsz másokon, vagy nem tudod ezt elérni, és alárendelt szerepbe kényszerülsz. Ajánlatos, hogy megtanulj másokkal együttműködni és együtt dolgozni a hatalom firtatása nélkül. Tehát el kell fogadnod azt, hogy van, amit Te tudsz jobban, másvalamit pedig más. Ez nem hatalmi kérdés. Tanuld meg hatalmi vágyad visszafogni, és a másik embert őszintén segíteni.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
A mindennapi élet síkján fogalmazva úgy érezheted, hogy vágyaid teljesüléséhez, képességeid kibontakoztatásához nem rendelkezel megfelelő feltételekkel, családi háttérrel, eszközökkel, lehetőségekkel. Megnyilvánulásaid arra utalnak, hogy önérték-tudatoddal van baj. Egyéni utadat magadnak kell kiküzdened. Biztosítanod kell a világhoz való kapcsolódásodat. Legyen az én és a világ egységének, szintézisének megteremtése a cél.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Próbáld a gyakorlati életben kárpótolni magad. A hatékonyságra, eredményességre helyezd a hangsúlyt. A sikerek lassan önbizalmat hoznak, és kezdik feledtetni veled a múlt rossz élményeit. El kell érned, hogy az érzelmek és a velük való küszködés – félelem, aggódás, féltékenység, kishitűség – lekerüljenek a lista éléről, és elsődlegesnek már a szellemi értékeket kellene tartanod. Ez a felfogás szinte spontán segít majd a kapcsolataid rendezésében.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!

Vadság, keménység, hevesség jellemezheti életviteled. Így bontakozik ki hivatásod és partnerkapcsolatod egyaránt. Ez a széles lendület természetesen zsenit is szülhet. Az eredetiség, sajátos törekvések mindenképpen jellemeznek. Nagyon gyorsan tudsz kapcsolatokat létesíteni, és ugyancsak gyorsan tudsz szakítani is. A szakítás azonban nem jelent nálad örök haragot, inkább jó barátsággá alakulhat át a korábbi rossz viszony.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!

Nagyon érzékenyen reagálsz az immateriális, a kimondhatatlan dolgokra. Ezért megvan benned a vágy is, hogy valami rendkívüli eszmét, gondolatot vagy elképzelést megvalósíts. De hogy ebből lesz-e valami, vagy sem, az attól függ, hogy kreatív képességed párosul-e kitartással. Ha önfegyelemmel kitartásra teszel szert, akkor igazi művészi alkotásokat is létrehozhatsz. Jól megérzed, átérzed mások gondjait, és megláthatod az összefüggéseket az idő vetületében.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top