nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (09. 13. Hétfõ)

Napi horoszkóp (09. 13. Hétfõ)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Ma kiváló kritikus és elemző képességgel rendelkezel. Inkább érdekelnek a tudományok, mint a fizikai munka. Ezért saját szellemi erődet olyan magas fokra fejlesztheted, hogy ezáltal képessé válsz minden irányító, végrehajtó, vagy vezető poszt ellátására is. Mégis azokat a területeket szereted majd a legjobban, ahol a részletekbe kell hatolni, mint pl.tudományos elemzések. Nagyon sokra vihetnéd, mint ügyvéd, orvos, bíró, tudós vagy üzletember.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Ez a nap jó szellemi képességeket ad, és sikert hoz a karrierben. A fő veszély az, hogy az általános jó szerencse és a bajoktól való védelem hátráltatja a fejlődési lehetőségedet, mert hajlamos vagy a lazításra és hogy intellektuálisan ellustulj, különösen, ha az érzelmi életed /mely nagyon erős/ kielégített. Kis akadályok direkt jót tesznek a számodra, mert felráznak, mert rendkívül lelkiismeretes vagy és nem fogod hagyni, hogy a munka legyőzzön, inkább Te győzöd le a munkát.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Ma meglehetősen a hangulatok embere vagy, és túlzottan temperamentumos. Vidám és harsány külsőd mögött szomorúság rejtőzik, olyan lehetsz, mint valami szomorú bohóc, vagy mint a mosoly, mely tört szívet rejt. Sok benned az öndramatizálás, hajlamos vagy azt érezni, hogy nem értenek meg és nem ismernek el. Romantikusságod erősen átitatott az értelem tiszteletével, és állandó célod a szellemi kiteljesedés.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!

Még most is érzékeny vagy, és túlságosan félénk, szervezd meg az életed, hogy kikerülj ezekből a gátlásokból, nagy akaraterővel és szellemi erővel, hogy elfoglald helyed a világban, melyet megérdemeltél. Még érzel egy belső reszketést, ha fontos dolgokban kell döntened, különösen, ha másoknak kell parancsot adnod, de olyan tökéletesen kifejlesztetted magadban a tartózkodást, hogy az emberek a Te szavadtól és tettedtől függenek.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Használd az írott, vagy kimondott szó erejét, ezzel jobban ki tudod fejezni véleményedet és érzelmeidet. Ma a cselekvőképességed megtörik a végrehajtó képesség hiánya miatt. Talán túlságosan is pontos és kritikus vagy a gondolkodásban, több tapintatot kellene vinned a viselkedésedbe. Agresszív külsőd mögött sok félénkség van, és nem vagy mindig olyan magabiztos, mint amilyennek látszol, kissebbségi érzésedet próbáld meg kibeszélni magadból.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Ma jobban érdekelnek majd a háztartással kapcsolatos dolgok, mint máskor. Fő vezetőd az ész, ennek termékei, eredményei és lehetőségei. Ha megházasodsz, abban éppúgy szerepelnek ész okok is, mert bár szerelmes leszel, de egyszerűen képtelen vagy beleszeretni egy kevésbé művelt személybe. Nagy érzéked van a választékossághoz, sikerül megóvnod magad attól, hogy kevésbé intelligens társságba keveredj, mert rendkívül kritikus tudsz lenni, ha jó ízlésedet megsértik.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Mindent meg akarsz okolni és az érzelmi dolgok nem söpörik ki a talajt a talpad alól. Szeretetre méltó vagy, de meg kell tanulnod, hogy nem kaphatsz szerető figyelmet viszonzás nélkül. Megérzed, hogy mire van szüksége másoknak, s ezáltal megértőbbnek látszol, mint amilyen a valóságban vagy. Próbálj mindent megtenni olyan irodalmi vagy alkotó foglalkozásban, ahol szellemi és művészi tehetséged közvetlenül honorálják.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!

Érzelmileg heves és vonzó vagy, sok különlegességgel. Különös fajta a hűséged, mely nem akadályozza meg a félrelépéseket, de aztán mindig visszatér. Mágikus vonzerőt gyakorolsz másokra és nem tudod megállni, hogy hatalmad ki ne próbáld ami kellemetlenségekbe vihet, de ezekből kilábalsz. Gyűlölöd belekeverni az embereket magánügyeidbe, és nem szereted magánéleted a nyilvánosság előtt feltárni.
Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!

Így gondolkodóvá válsz, és gondolkodásodban gyakorlativá válsz. Realista vagy anélkül, hogy makacs lennél, romantikus anélkül, hogy gyakorlatiatlan lennél. Mindent elérhetsz szellemi vagy alkotó pályán, ahol ezek a képességek nagy előnyödre válhatnak, jog, vallás, egészségügy, irodalom, zene. Az üzleti pályán, bár van hozzá képességed, feszélyezettnek és ügyetlennek éreznéd magadt.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Nagy adag félénkség rejtőzik a jó benyomást keltő külsőd alatt. Az eredmény az, hogy bár magas pozíciót érhetsz el, igazában jobban végzed a dolgodat, ha más utasításait teljesíted. A legjobb helyezet számodra valahol középen van – ahol nem vagy teljesen alárendelt, de vezető sem. Kitűnő elgondolásaid vannak, és nem köntörfalazol, abszolút becsületesen tudsz élni. Ma hiányzik az önbizalmad, habozni fogsz a döntésnél, még ha az elképzelésed tökéletes is.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Értelmi képességed és ama tulajdonságod, hogy el tudod határolni magad a személyes vonatkozásoktól, a fő segítőid. Meg tudod okolni a dolgokat, kemény, szigorú, kritikus elemzésnek veted alá őket, és mivel személyes érzelmeidtől távol tudod tartani magad, szokatlanul megbízható ítélőképességre tehetsz szert. Ha jó képzésben részesülsz, sokra viheted intellektuális, alkotó, vagy egyéb hivatásszerű pályán.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Képes vagy logikusan kifejezni megérzéseidet. Jó emberismerő vagy, nagyra becsülöd mások belső értékeit, de a rendszertelenség, oktalanság, ésszerűtlenség megrendítik hited az illetőben. Megértő tudsz lenni azonban, és hagyod, hogy a másik a maga módján oldja meg problémáit. Úgy gondolod, hogy „megérteni annyi, mint megbocsátani”. És bár szigorú bíró vagy, ha valakit alapvetően hibásnak ítélsz, ugyanolyan elnéző is tudsz lenni, ha úgy gondolod, hogy a másik szíve mélyén becsületes.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top