nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (09. 16. Csütörtök)

Napi horoszkóp (09. 16. Csütörtök)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Jó alkalmak nyílnak aprólékos tervek kidolgozására és a türelmes odafigyelést igénylő, pepecselő munkák elvégzésére. Nem gőzölögsz az energiabőségtől, de képes leszel az egyenletes erőkifejtésre elég hosszú időn keresztül. Képes leszel nagy önfegyelmet is tanúsítani. Ez tehát jó időszak arra, hogy személyes gyarapodásodat, önismereted fejlesztését vagy bármely más hosszú távon megtérülő feladat elvégzését tűzd ki célul.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Ma nem a legszorgosabb kedvedben találnak, de ha mégis muszáj valamilyen módon az emberekkel foglalkoznod, sikerre számíthatsz, feltéve, ha őszinte leszel hozzájuk. Mindenkivel – főleg barátaiddal és rokonaiddal – egy hullámhosszra tudsz kerülni. Női rokonaiddal – főleg édesanyáddal – a kapcsolatod jó, sőt talán még gyümölcsöző is lesz. Szerencse érhet női barátaid révén. Mindenképpen jól fogod érezni magad.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Észjárásod hirtelen felélénkül és igen aktívvá válik. A mai Merkúr átvonulás mindenféle szellemi tevékenységre nézve kedvező – kivéve a döntéshozatalt. Túl gyorsan peregnek ugyanis az események ahhoz, hogy most végleges döntéseket hozz. Kiváló időszak viszont a nyilt kommunikációra és jobban ki is veszed belőle a részed, mint általában. Használd fel ezt az időszakot kutatómunkára és fokozott figyelemmel ügyelj arra, hogy mindenki pontosan értse a másikat.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Szerelmi kapcsolatodban lévő problémáidat most el tudod simítani. Ha voltak bizonyos társkapcsolati problémáid, azok most szünetelnek, hogy időt hagyjanak a szépségtapaszok elhelyezésére. Jól és kellemesen érzed magad, vidám, derűs vagy, és harmonikusan éled meg a világot. Remek alkalom vendégek fogadására, élvezd a társaságot és az otthoni környezetet. De elmehetsz szórakozni máshová is. Rendezd le most az esetleges problémákat közeli ismerőseiddel.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Rendben van, szóval meg akarod muatni magad egy kicsit a világnak, vagy élére akarsz állni a változásoknak. Tedd hát meg, de ne feledd a többiek tudomására hozni, hogy nélkülük tényleg nem jutnál előrébb. Valójában ezt a napot legjobb, ha másokkal való közös munkálkodással töltöd. Barátkozó hangulatban vagy, és szeretnél a központba kerülni – legalább egy kicsit. Ne félj kimutatni, hogy mennyire szükséged van a többiekre.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Most Te leszel az a kérdésfeltevő, akinek nagyon nehéz lesz dönteni, amíg nem gyűjtöttél be elég információt. Analítikus, kritikus és nagyon tudományos vagy ezekben a napokban. A kritikus helyzetekben jól meg tudod állni majd a helyed, képes leszel könnyen tanulni, jól kommunikálni, különösen, ha sikerül leküzdeni kisebbségi érzésed. Többet kell most foglalkoznod a testvérekkel, lehet, hogy sokat kell velük levelezned, ha már kirepültél a fészekből.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Nagyon fontosak lesznek számodra a gyökerek, nagyon jól fogod magad érezni otthon, és érzelmi biztonságod megteremtéséhez most erre szükséged is van, valószínűleg ezért rendezed át a lakásod. Lehetséges, hogy most a barátoddal együtt tevékenykedsz, közös üzletet folytattok, vagy terveztek vele. Pénzt kereshetsz egy nagyobb szervezetben való tevékenységből is. De sajnos ennek pont az ellenkezője is lehet, hogy egyáltalán nem dolgozol.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
El kellene gondolkodnod azon, hogy hogyan is fejezed ki a szeretetet. A mai napnak valóban ez a kérdése. Lehetőséget kapsz arra, hogy kreativitásod otthon éld ki, pl. otthon, vagy otthonról dolgozz. Sikeresen foglalkozhatnál ingatlannal, vagy Te lehetnél az, aki kinyitja otthonát a fiataloknak, akik tanácsot kérnek, gondoskodást igényelnek. Nagyon szereted a barátaidat, nagylelkű is lehetsz hozzájuk, ők most szövetségeseiddé válnak.
Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Ezekben a napokban anyagi haszonra vagy más előnyökre tehetsz szert ingatlanok révén. De lehet, hogy egyszerűen csak maradéktalanul kiélvezheted saját otthonod harmóniáját. Családtagjaidtól jótékony támogatást kaphatsz. Jó időszak ez arra, hogy együtt legyél velük és tisztázd az esetleges problémákat. Fordulj most befelé egy kis önismeret és számvetés végett, otthonod és családi életed biztonságos, békés légkörében.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Képes leszel megfegyelmezni tetemes energiádat és összpontosítani a nehéz, precíz, hosszú távú feladatokra, amelyekhez kemény munka és türelem kell. Jól együtt tudsz működni másokkal is, ha arra van szükség, és nagy teljesítményre vagy képes. A fegyelmezett, kemény munkát és türelmet igénylő elfoglaltságok kedvező időszaka ez. Jelentős eredményekre jutsz, de csak lassan, mint a teknőc: lépésről, lépésre.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
A szex nálad egy örömteli játék, minden fázisát kipróbálnád szabadon, viszont belső bizonytalanság érzeted erősebb lehet kíváncsiságodnál, és inkább beszélsz erről – de ez minden! Nagyon erősen intuitiv vagy, szinte látnoki képességekkel ajándékoz meg ez a nap, amit jól kihasználhatnál, ha a születési horoszkópod is megengedi ezt. Vigyázz a sablonos dolgokkal, könnyen rászedhetnek. Szeretsz olyan dolgokat tenni, amelyeket mások nem tennének.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Teljes szívedből szereted a bartáaidat és viszonzást is kapsz tőlük, különösen, mert az ezt jelző bolygó jól kapcsolódik a Jupiterhez. Tűzz ki magad elé sporttal kapcsolatos célokat, kreatív tevékenységeket. Céljaid lehetnek szoros kapcsolatban a szórakoztató területekkel. A gyermekek is sok boldogságot adnak, akár a tieid, akár csak rokon gyerekek, legyél többet velük, akár mint edzőjük, így a társasági életben is szerepet kaphatnak a gyermekek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top