nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (09. 19. Vasárnap)

Napi horoszkóp (09. 19. Vasárnap)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
A mai napon jó, ha egybeesik a cél és az energia, a Mars és a Jupiter együttállása hatalmas átütő erőt tud produkálni. Hited szenvedéllyel azonosul, ami teljes sikert hozhat, ugyanakkor a céltudatosság jólétet, gazdagságot is eredményezhet. Extremitása lehet viszont a napnak az önösség, az önzőség. Céltudatosságod azt jelenti, hogy pontosan tudod, mikor kell cselekedni és mit várhatsz el másoktól.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Nem különösebben kedvező ez az időszak a gyakorlati ténykedésre a valós világban. A kreatív, ihletett gondolkodásra viszont igen, és ez hozzásegíthet Téged néhány kifejezetten gyakorlatias probléma megoldásához. Vagy valóban rá vagy hangolódva mások érzelemvilágára és igényeire, vagy csak így hiszed. Tudatos erőfeszítéssel azonban tényleg át tudod érezni mások problémáit, erőltesd hát meg magad.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Igen erős a képalkotó fantáziád, és ez fellazítja gondolkodásmódodat, gondolatvilágodat, kötöttségeidtől és a logika egyenes vonalú következtető-bizonyító útjáról könnyen eltérhetsz. Ugyanígy a megismerésben sem vagy ráutalva az érzékszervi tapasztaláson alapuló elemző módszerre. Ezek a képességeid lehetővé teszik, hogy bizonyos dolgokra egyszerűen csak ráérezz. Így beszélgető partnered gondolatai egyszerűen csak “beugranak” az agyadba.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Képes leszel most elfogulatlanul kezelni és szemlélni önmagad és érzelmeidet. Jó alkalom, hogy egyedül legyél és elgondolkodj dolgaidról vagy problémáidat megbeszéljed egy idősebb, tiszteletreméltó személlyel. Nem fogod magányosnak érezni magad, még akkor sem ha egyedül vagy, sőt eltelít a belső erő és a békesség. Foglalkozz most a nehéz, megerőltető munkákkal. Alaposságod révén hamar végére járhatsz a dolgoknak.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Az egészséges gondolkodás- és érzelemvilág azt eredményezi, hogy életvezetésed is egészséges, kiegyensúlyozott lesz, minden szituációban feltalálod magad, és a napokban adódó nehézségeket meg tudod majd oldani. Remélem, hogy nem kényelmesedsz el. Párkapcsolatodban vállalhatsz egy kevésbé kiegyensúlyozott partnert is, mert saját nyugalmad kettőtöknek is biztosítja a stabiltást, főleg, ha születési horoszkópod is erről a nyugalomról árulkodik.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Most igazán álmodozó vagy. Elvont és nem gyakorlati gondolatok foglalkoztatnak, melyeket beleszősz a valóság hálójába, de nem tudod a gyakorlatban alkalamzni. Szereted a szépet, a zenét, és a művészeteket, és ezt magas fokra kellene fejlesztened az alkotó technikát ezek valamelyikében, hogy ihletadta képességeidet dolgoztathasd. A gondolat összpontosításában, vagyis a koncentrációban, nehézségeid adódatnak.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Ösztönöd sugallatait követed az emberekkel kapcsolatban, mindig az első benyomásokra támaszkodsz, ami sajnálatosan hibás lehet. Inkább vonzanak a szokatlan, mint az egészésges és józan emberek, s így nagyon különös, furcsa teremtményekkel kerülsz kapcsolatba, ha nem fékezed magad és mégy az ösztöneid után. Gyorsan reagálsz az érzéki benyomásokra, az alkoholra, és a kábítószerre is.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Már kiskorodban felfigyeltél szüleiddel, nevelőiddel, tanítóiddal kapcsolatban arra, hogy a szó és a hatalom miként érintkezhetnek. Hogyan lehet bizonyos szavakat kiválasztani és használni úgy, hogy a másik ember fölött hatalmat gyakoroljon valaki. Felnőttként Te is szívesen bánsz most úgy a szavakkal, hogy környezetedet befolyásolhasd. Az így kapott mágikus készséget csak akkor használhatod, ha tisztázod magadban, hogy mit is akarsz ezzel elérni?

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Ha a terveidet óriásira akarod növeszteni, az is sikerül, minden elképzelésedet meg tudod valósítani. Mégis fennáll az eredménytelenség veszélye. Ugyanis hajlamos vagy arra, hogy kényelemből, biztonságod teljes tudatában ülj a babérjaidon, és hogy ne tégy semmit abban a hitben, hogy úgy is minden sikerül. Természetesen ebben az esetben a biztonságtudat a csapda, amely végül kudarcokhoz vezet. A tenni akarást, a cselekvést nem lehet megtakarítani.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Egy öt-nyolc évig tartó előkészítő szakasz indul most útjára. Arra az újonnan kezdődő ciklusra készülődj, amikor a Szaturnusz jelezni fogja csillagzatod újbóli felemelkedésének kezdetét. Most egyelőre be kell fejezned régebbi feladataidat és meg kell szabadulnod életednek felesleges sallangjaitól. Szerteágazó kötelezetségeiddel járó sűrű foglalatosságaid közepette se vonulj félre embertársaidtól.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Ma a középpont és az különcség viszonyán kellene elgondolkodnod. Nem véletlenül, hiszen nem sokára az önérvényesítő akaratod találkozik az eredetiséggel, nagy ötleteket sugalló szellemiséggel.A Nap közelít az Uránuszhoz! Ebből saját egyéniséged bontakozik ki, a hagyományokat alig tisztelő, szokatlan viselkedéssel. Sok benned a változtatási igény, a nyugtalanásg, amely arra ösztönöz, hogy “vándormadár” módjára éld az életed.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Megérzed a politikai, gazdasági feszültségeket, összefüggéseket, vagy éppen esélyeket. Gazdag képi fantáziavilágod sokat segít abban, hogy nyilvános szereplés esetén megtaláld a legjobb hatáskeltő eszközöket. Beszédedet, mondanivalódat, gondolataidat öszötönösen a megfelelő megjelenéssel, arcjátékkal, kézmozdulatokkal és hangszínnel adod elő. Politikusoknál, színészeknél, TV szereplőknél, és egyéb előadóknak nagyon előnyös ez a mai nap.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top