nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (09. 27. Hétfõ)

Napi horoszkóp (09. 27. Hétfõ)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Élénk és vidám vagy, viszont többet fogsz vitatkozni, mint általában, s talán túl elbizakodottá is válsz. Nagyra tartod az öltözködést, és túlságosan is jó indulattal viseltetsz a másik nem iránt, akiktől hasonló szeretetre számíthatsz. Ma kisebb nagyobb összetűzésre kell számítanod a rokonokkal, szomszédokkal, vagy szomorú híreket kell hallanod. Nézd át jól levelezésedet, irataidat, minden rendben van-e, nehogy megbüntessenek valamiért!


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Lelkesedve vállalt munkádba szívós kitartással dolgozod bele magad. Így örök feszültségbe keveredhetsz saját magaddal, mert lassabban mutatkozik meg az eredmény, és késve jön az elismerés. Mozgásszervi problémák jelentkezhetnek, ha az öltözködésedre nem figyelsz kellőképpen. Krízis megoldó készségednek hiányait türelemmel pótolhatod, és próbálj a kivárásra játszani. Ez az időszak előrelendítő alapimpulzusokra épül.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Komoly hozzáállással, nagy becsvággyal kezdesz a heti munkához, és a lelkesedés sem hiányzik. Később már próbálod keresni az ésszerű megoldásokat, és a kényelmesebb eljárásokat, mert észre kellene venned, hogy különben csak kizsákmányolnád magad. Az időjárás viszontagságai miatt légző úti megbetegedésekre vagy hajlamos, amire a szokásos védekezéseken kívül kellő légző gyakorlatokkal is ügyelhetsz.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!

Ha a saját érzelmi életedről van szó, mindenben azt teszed, amihez kedved van, érezve, hogy filozófiád valamilyen módon csak azt ítéli el, ami másban állhatatlanság vagy szenzációhajhászás. Széles áttekintésed van a dolgokról, jó a képzelőerőd, előrelátásod, megérzésed, /mely figyelembe veszi társaidnak beállítottságát/, képes vagy hosszú távon megszervezni az életedet, és terveid érdekében cselekedni.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Merész vagy most, bátor, és kaland szerető. Vitalitásod és gyorsaságod viharosan foglalja el a világot, kétségkívül érettebb vagy a korosztályodnál, és mindig úgy néz ki, hogy érzelmileg néhány lépéssel előbbre vagy és lehet, hogy földrajzilag is. Szenvedélyesen szereted az utazást, változatosságot, újdonságot és izgalmat, ami a szerencse katonájává tesz, és nagy adag romantikát ad Neked ezekben a napokban.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Mély hasadék tátong értelmi és érzelmi természeted között. Képes leszel most olyan dolgokat is cselekedni a kaland, a szerelem, az izgalom bűvöletében, melyekkel nem értesz egyet. Hűséges, becsületes, melegszívű és értelmes vagy. De nehézségekkel kell számolnod, akkor amikor elveidet érvényre akarod juttatni. Mindig úgy érzed, hogy nem értenek meg, talán azért, mert magad sem érted elég jól saját magad.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!

Most megformázod a siker létrájának magas szellemű megmászóját, vagy csupán kalandosságot és romantikát keresel? Túlságosan is büszke és független vagy, és így ellenségeket szerezhetsz merev nyakasságoddal. Nagyon kedves tudsz lenni, de nem kelted a melegszívű ember benyomását, az emberek hajlamosak arra, hogy méltányoljanak, de az, hogy szeretnek vagy nem, attól függ, mennyire vagy képes megtanulni alárendelni magad és leszállni az ő színvonalukra.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Élesen érzékeled az igazságtalanságot, egyenlőtlenséget, kegyetlenséget, és hidegséget, mert melegszívű s szeretetteljes vagy és semmit sem akarsz jobban, minthogy az emberek békében éljenek egymással. Szociális gondolkodásoddal sietsz segítségére lenni az embereknek, és képtelen vagy megérteni, hogy az emberek miért nem segítenek Neked. Önellátó akarsz lenni, de erre hiányzik a lehetőség, valami képzeletbeli köd telepedik közéd és a valóság közé, és ezért nehézségeid támadnak a megélhetésben.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Az osztályozás szükségessége erős most benned, kategorizálod és megszervezed az információidat. Nagyon érzékeny vagy és temperamentumos, hajlamos leszel a végletekre a boldogságban és az elkeseredésben, néhány másodperc alatt. A durvaság és barátságtalanság megvadíthat. A szeretet és az ész tud irányítani, mert érzékeny természeted ellenére nem fogadsz el tisztességtelen, barátságtalan vagy logikátlan érveket.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Az eszmék világában valószínűleg hatalomra teszel szert, akármilyen keskeny, korlátozott, vagy széles és átfogó is ez a világ. Nagy utazó vagy, nyugtalan, szükségét érzed, hogy örökösen úton légy, és akár földrajzilag, akár intellektuálisan, soha sem vagy nyugalomban. Bizonyos ideges lelkesedés hat át mindent, amit csinálsz, olyan lelkesedés, ami inkább az idegi erőktől működik, mint a fizikai vitalitástól.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Természeted lényege, függetlenség, értelmi, cselekvési, gondolkodási és kifejezési téren egyaránt. Minél idősebb leszel, annál inkább átalakítod érzelmeidet intellektuális dolgokká, és közeledsz a tárgyilagos filozófiai ideálokhoz. Ifjúságodban bizonyára nem egészen ez volt a helyzet, amíg túltengtek az érzelmek benned és elragadtak a szenvedélyek. Megalkuvás nélküli intellektuális becsületesség, erős vélemények és széles látókörű betekintés a világ dolgaiba, ezek a fő jellemzőid mostanság.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Most vedd nagyon komolyan a munkádat. A feladatban szellemi kalandot, kihívást keresel és találsz is. A betegséggel most nem tudsz mit kezdeni, nyűgnek éreznéd, ezért vigyázz az egészségedre. Meg kell győznöd magad, hogy komolyan vedd az egészséged megőrzéséhez vezető feltételeket. Komoly krízis esetén a felülemelkedés segít, amit kellő öniróniával tudsz végezni, ugyanakkor ehhez hozzá tartozik a terhek vagy a konfliktusok, ütközések felvállalása is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top