nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (09. 28. Kedd)

Napi horoszkóp (09. 28. Kedd)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Most különös hangsúlyt kellene fektetned egészségi állapotod megfigyelésére. Gondosan számon kellene tartanod, hogy milyen táplálék, hogyan hat a szervezetedre. Ha valami baj van, gondolj utána, hogy mi árthatott meg, vagy miben voltál meggondolatlan. Ez a hozzáállás egyben maga után vonja, hogy a gyógymódokkal, orvoslással és a gyógyszerekkel is foglalkoznod kell. Az újszerű gyógymódokat valószínűleg eredménnyel használhatnád.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Keveset foglalkozol teóriákkal, az elmélet megfogalmazása után azonnal hozzáfogsz annak gyakorlati megvalósításához. Így az életet olyan feladatnak látod most, amelyben dolgozni, tevékenykedni kell, és ez a Te számodra kifizetődő lesz. Úgy látod, hogy a munka, a feladatvállalás a boldogulás alapja. Talán éppen ezért a legjobb oldaláról közelíted meg az együttdolgozást is. Munkatársaiddal megértő tudsz lenni, ezért előbb-utóbb vezető helyzetbe kerülsz.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Nagyon igényes vagy most a munkádban. Ezért képes vagy arra is, hogy igen mélyen foglalkozz az adott területekkel, és ha elérkezett az idő, akkor alapos, mindent felforgató változást alkalmazz. Életed egyik nagy változásai elsősorban a párkapcsolatokat, másodsorban a munkát érintik, közvetve pedig egészségi állapotodat. Munkádat teljes energia-bevetéssel és energiáid teljes felhasználásával végzed. Környezeted ezért most megszállottnak tart.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
A probléma abból adódhat, hogy mereven végzed mindennapi teendőidet, és így az eredmény nem tükrözi azt az erőfeszítést, amit belevittél a tevékenységedbe. Nem jelzi a horoszkópod, hogy a tevékenység, amit végzel, jó-e vagy sem. Az erkölcsi tartást ugyanis nem jelzi a horoszkóp. Valószínűleg jobban érdekelnek most az egészségügyi problémák. Hajlasz arra, hogy lelki bajaidat eltúlozd, aminek a következménye az lehet, hogy szervileg is megbetegedhetsz.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Neked a munka, a munkahely most gondot okoz. Nem azért, mert félsz a munkától, vagy nincsenek Veled megelégedve. Ellenkezőleg. Ha megtaláltad az igazi munkádat, akkor igen magas mércét szabsz ki magadnak, és ahhoz méred a teljesítményedet. A munka a Te területed. Hacsak nem dolgozol egyedül, hanem valamilyen közösségben, vállalatnál, vállalkozásban, akkor van felettesed vagy beosztottad: mindkettővel lehetnek most problémáid.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Most az átlagnál valószínűleg nehezebben találhatsz magadnak megfelelő tevékenységet. Ezért elsősorban erre a területre kellene a hangsúlyt fektetned, hogy olyan munkát, feladatot találj, amelyhez jó érzéked és kedved van. Ennek érdekében érdemes akár egy tanácsadót is igénybe venni. Ha „csak úgy” elhelyezkedsz, vagy elhelyeznek valamilyen munkában, abból számos konfliktusod, problémád adódhat. Most a megfelelő munkafegyelem elsajátítása nehezen fog menni.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Az egészség megőrzésének technikái különös szervezettséget és figyelmet igényelnek. Ezt kamatoztathatod az élet egy másik területén, a munkavégzésben is. Előnyös tulajdonságaid nem annyira abban jönnek elő, hogy nekiállsz és dolgozol ész nélkül, aztán egyedül produkálsz valamit. Ellenkezőleg. A figyelmedet az köti le, hogy a munka szervezetten, organikusan folyjék, ne legyen üresjárat benne, és az egyes folyamatok kötődjenek egymáshoz.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
A munkához való közvetlen viszonyodra érdemes elsősorban figyelmet fordítanod, különösen, ha abban a korban vagy, hogy munkát válassz, vagy esélyed van változtatásra. Ugyanis az a helyzet, hogy tevékenységi kedved, energiád automatikusan a tevékenységre van beállítva, ezért hamar elfogadsz szinte bármilyen munkát. Mivel manualitásod, vagyis kézügyességed általában jó, és szívesen fogod meg a munka végét, nem kell sokat töprengened azon, mit is dolgozz.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Amennyiben csupán olyan munkát találsz, amit átmenetinek tartasz, és csak a pénzkereset miatt vállalod, akkor elég közömbös is maradsz feladataiddal kapcsolatban. Ha viszont kedvedre való feladatra akadsz, akkor két szempontot kellene szem előtt tartanod: az egyik, hogy munkahelyed, éppúgy mint otthonod, szép, kellemes, harmonikus és ösztönző legyen. A másik ezzel ellentétes: képes vagy nehéz vagy sok kosszal, kényelmetlenséggel járó munkát is vállalni.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
A munkát elsősorban szellemi feladatként fogod fel, amit meg kell érteni. Ha adnak elég lehetőséget és időt arra, hogy feladatodat végiggondold, részeire tudd bontani, akkor igen hasznos és eredményes leszel a munkában, amivel megbízóid elégedettek lehetnek. Ott lehetsz a legeredményesebb, ahol egy adott munkaterületen, szervezeti egységben megoldandó feladatok vannak, és azok elvégzéséről vezetődnek be kell számolnod.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Az emberi élet teljesítményének két mércéje van. Az egyik az, amit mindenki lát, hogy valaki mit ért el, mivé vált. Van azonban egy másik mércéje is, amely többnyire kevésbé érzékelhető, hogy valaki mekkora akadályokat küzdött le ahhoz, hogy jelenlegi helyzetébe jusson. Ezeknek a nehézségeknek van valami értelme, célja is. A sok akadály és gát fontos szerepet tölt be életedben. Arra kényszerít, hogy amit ezek leküzdésével elérsz, az szervesen, egyöntetűen a Tiéd legyen.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Gondolj csak arra, hogy mennyi művészi tevékenység jár komoly teherrel: szobrászat, fazekasság, korongozás. Munkaválasztásodban és tevékenységedben most alapvető szempont a megfelelő kapcsolatok kiépítése. Így valamilyen formában magához a munkához, előmeneteledhez, stb. hozzá tartozik a kapcsolatok ápolása, emberi kapcsolatok megfigyelése, analizálása, továbbá az ember közérzetének, külső-belső tulajdonságainak és a környezetéhez való viszonyának megfigyelése.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top