nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (10. 04. Hétfõ)

Napi horoszkóp (10. 04. Hétfõ)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Különös, belső ösztönzést érezhetsz az eredetiségre, a rendkívülire, az izgalomra, a gyorsaságra. Ugyanakkor most számolnod kell azzal, hogy törekvéseid gyakran nélkülözik a türelmet és mások véleményének figyelembevételét. Ezért döntéseidben most önfejű vagy, és nehezen alkalmazkodsz. Alkalmazkodási problémáid miatt vonulj kicsit vissza, nehogy feszültségedet kirobbanásokban vezesd le.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Kiváló ez az időszak arra, hogy kreatív tevékenységet űzz, akár mint alkotó, akár mint galéria- vagy múzeumlátogató. Szeretteiddel most jó viszonyban leszel. Remek alkalom arra, hogy felkerekedj, és szórakozni menj családtagjaiddal vagy közeli barátaid társaságában. Amúgy sincs sok kedved túl sokat dolgozni. Különösen a gyermekekkel fogsz nagyon jól kijönni. Ez nem a legmegfelelőbb pillanat, hogy kötelezettségeidet teljesítsd. Ehhez most egyszerűen nem lesz kedved.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Remek az alkalom kapcsolataid javítására, különösen a nőkkel – itt az alkalom, hogy kibékülj édesanyáddal, vagy a nővéreddel -, mivel érzelmileg azonos hullámhosszra kerülsz velük. De ebben az időszakban egyébként is mindenki szívesen szóba elegyedik Veled, és értékelni fogja őszinteségedet. Új üzleti lehetőségeket kapsz, és akár még el is utazhatnál. Figyelj jól oda az ismerőseidre, valaki beprotezsálhat Téged egy helyre, ahova nagyon szerettél volna bekerülni.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Nagyon is tisztában leszel érzéseiddel, és könnyedén ki is tudod fejezni őket, miközben logikai képességeiden sem esik csorba, ami rendkívül hasznos egyensúlyt teremt. Képes leszel értelmes döntéseket hozni, szinte bármely téren. Remek alkalom adódik arra, hogy megoszd gyengéd érzelmeidet szeretteiddel, barátaiddal, családtagjaiddal. Különösen a nőkkel fogod tudni jól megértetni magad. Könnyen teremtesz kapcsolatokat, és érzelmi támasza lehetsz másoknak.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Ez az időszak idealizmust vált ki belőled, és abba a kísértésbe ejthet, hogy önmagad és másokat is rózsaszínű szemüvegen keresztül láss. Ezzel nincs is különösebb baj, mindaddig, amíg valamennyire fenn tudod tartani a kapcsolatot a valósággal. Spirituális érzékenységed most fokozottabb, a finomságokat könnyebben felismered környezetedben. ESP – érzékszerveken túli érzékelés – élmények érhetnek, vagy valamilyen misztikus tapasztalatban lehet részed.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Ma igazán nem kellene praktikus dolgokra fecsérelni drága idődet. Sokkal fogékonyabb leszel mások hangulataira, remek alkalmad nyílik bensőséges eszmecserékre. Gondolkodásod kissé fegyelmezetlenné válhat. A gyakorlati kérdések hidegen hagynak. Nyugodtan add át magad szárnyaló fantáziád világának. Lényeg az, hogy most lazíts és élvezd ki ezt a pillanatot. Ráérsz holnap is tüzetesen megvizsgálni mindazt, amit ma megálmodsz.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Ha képtelen vagy igazán és teljes szívvel, önzetlenül segíteni, szolgálni, vagy gondoskodni másokról ebben az időszakban, akkor inkább ne tegyél semmit. Ahhoz, hogy ebből az időszakból a legtöbbet kihozd, őszinte odaadással kell másokon segítene és tenne a dolgod. Ha valamilyen lelki, vagy más ellenszolgáltatás reményében cselekszel, nem lesz nyugvásod. A szabadságféltésed most nagyon erős, rettegve menekülsz a kötöttség elől.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Ez az időszak nem kedvez különösebben az üzleti, pénzügyi vagy ingatlan tranzakcióknak, illetve tárgyalásoknak. Valami miatt túlzottan érzelmeid befolyása alá kerülhetsz. Eme fontos döntésekkel várd ki ennek a hétnek a végét. Ellenőrizd otthonod szerkezeti elemeinek épségét. Érzelmi zavarok és konfliktusok keletkezhetnek kapcsolataidban. Mindkét fél hajlamossá válhat érzelmi hadicselek bevetésére vetemedni a másik manipulálása végett.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Célra törekvéseidben elszánt lelkesedésed vezérel. Emellett azonban ajánlatos a felelősség vállalása mindazért, amit teszel, és mindazokért, akiknek ezzel segíthetsz. Ha csak önmagadért cselekszel, akkor lelked mélyén örökké elégedetlen maradsz. Ezt az időszakot akkor hasznosíthatod igazán, ha az energiáidat tartós, másokért végzett munkává keményíted. Meditációs gyakorlat: „Aki mer, az nyer. Meg tudom tanítani másoknak, hogy mikor legyenek merészek”.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Gyakran érzed majd úgy a napokban, mintha olyan körülmények lépnének fel, melyek a személyi elkülönülés valamilyen formájának megtapasztalására kényszerítenének Téged. Nincs más választásod, mint hogy életedet független, elszigetelt perspektívából áttekinteni, hacsak előzőleg nem tudatosan választottad a befelé fordulást. A legtöbb esetben azonban igényled a magányt, és azt, hogy a külvilág dolgaitól visszahúzódhass.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Rengeteg új elgondolás vagy lehetőség kerül utadba. Ezeket most csak tedd félre. Majd később foglalkozz velük. Párkapcsolatodban egyikőtök nyugtalanná válhat és elégedetlenkedni kezd, kapcsolatotokat meg akarja változtatni. Általában nagyobb szabadságot követelsz magadnak. Most kellene minden felszültséget feldolgozni, nem pedig visszatartani. Hidd el, a boldog, stabil kapcsolatok könnyen túlélik, és megerősödve kerülnek ki e tapasztalatból.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Egy most kezdődő szerelmi kapcsolat nagyon transzcendens szinten működhet. Hosszú távon ez minden bizonnyal jól fog jönni neked, és így még a gyakorlatiasabb szintre történő átültetése is kevesebb nehézséggel jár. Intuitív, pszichikus és empatikus képességeid fokozódnak. Ráérzel embertársaidra és segíteni akarsz rajtuk, de győződj meg arról, hogy valóban igénylik-e a segítségedet, mielőtt cselekednél.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top