nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (10. 06. Szerda)

Napi horoszkóp (10. 06. Szerda)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Legszívesebben gyerekes pózba vágnád magad és durcáskodnál egy sort, de szerencsére ellenőrzésed alatt tudod tartani, és meg tudod előzni az ilyen értelmetlen, terméketlen viselkedést. Rejtett feszültségek kerülhetnek felszínre családi körben. Tudnod kell azonban, hogy az ilyen feszültségek vagy konfliktusok nem mindig azok, aminek látszanak, le kellene ásnod a probléma valódi gyökeréhez. Figyeld meg magad, hogy tanulj belőle és fejlődni tudj.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Ma nem vagy különösképpen szorgos kedvedben, de ha mégis muszáj valamilyen módon foglalkoznod az emberekkel, sikerre számíthatsz, feltéve, ha őszinte leszel hozzájuk. Mindenkivel – főleg barátaiddal és rokonaiddal – egy hullámhosszra tudsz kerülni. Női rokonaiddal – főleg édesanyáddal – kapcsolatod jó, sőt talán még gyümölcsöző is. Szerencse érhet jó barátaid révén. Akár otthon szórakozol, akár társaságba mégy, jól fogod érezni magad.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Ma nagyon be leszel táblázva, de termékeny nap vár Rád, legalábbis az információcsere szintjén. Kiváló alkalom bizottsági ülések és tárgyalások szempontjából. Fontos híreket is kaphatsz. Ha valamit közölnöd kell valakivel, ez most egy remek pillanat mondanivalód előadására. Jól tudsz kommunikálni mind csoportos, mind személyes szinten. Kíváncsiságod nem ismer határokat. Még a leghétköznapibb dolgokban is értelmet keresel.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Egyszerre több irányba húz a szíved. Természetesen ez felbillenti belső egyensúlyod, ami kapcsolataidban is nehézségeket okozhat. Problémáid adódhatnak az ellenkező neműekkel. Vonzalom ébredhet benned egy tőled nagyon különböző személyiség iránt. Egy ilyenkor kezdődő kapcsolat jelenthet kellemes, örömteli időszakot, de aligha lesz tartós vagy stabil. Légy tudatában érzelmi és szellemi lényed kettőségének.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Elméd pengeéles, és jól tudsz koncentrálni a részletekre. Hajlamos leszel túlságosan önmagadra figyelni. Ne mulaszd el, hogy meghallgass másokat is, különben lemaradhatsz valamilyen lényeges dologról. Ma semmiképp sem szeretnél egy helyben ücsörögni, fogd tehát magad, és indulj neki, egy kicsit menj el valahová. Szerezz minél több tapasztalatot, ma nyitott leszel erre. Kiváló ez a nap az iratok rendezésére és a fiókok takarítására.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Sok bajba keverheted magad azáltal, hogy hiszel a szélhámosoknak, csalóknak, szenzációs hírek terjesztőinek, kalandoroknak és csábítóknak, esetleg szoknyavadászoknak. Hacsak nincs nagyon védett életed, mostanában néhányszor alaposan becsaphatnak és elbolondíthatnak. Többször becsaphatnak mostanában szerelmi dolgokban és a hűség területén is. Ezek a csalódások túlságosan zárkózottá tehetnek, de ne engedd, hogy összetörjék a hitedet az emberek alapvető jóságában.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Fontossá válik számodra a „lakóhely szabad megválasztásának joga” ebben az időszakban. Komoly kettősség lakozik most benned, egyik részről tartozni, kötődni akarsz valakihez, másik részről viszont a valakihez tartozásban is szeretnél valamiképpen vagy valamely téren szabad maradni, továbbá a kötődésről, annak körülményeiről, mértékéről is Te magad akarsz dönteni. Szabadságszereteted most igen fontos, és ezt az érzést akarod megosztani a pároddal is, de számíts rá, hogy ez nem fog menni.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Mind fizikailag, mind szellemileg letörtnek érezheted magad. Nyugalom!! Ez is elmúlik egyszer. Próbáld meg olyannak látni a világot, amilyen valójában. A tervezgetést és célok kitűzését halaszd későbbre. Kevés fizikai erőnlétet érezhetsz magadban, és minden valószínűség szerint semmi kedved sem lesz birokra kelni senkivel. Legjobb ilyenkor nyugton maradni, és relaxálni egyet.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Nagyon sok változáson mehetsz keresztül, de próbálj észnél maradni, hogy eldönthesd, mi az, ami valóban a hasznodra lehet. Várj türelemmel egy kicsit, míg egyszer csak minden világossá válik a számodra. Mindentől meg akarsz szabadulni, amiről úgy gondolod, hogy életed, további fejlődésed korlátozza, legyen az egy személy vagy valamilyen körülmény. De azért fontolj meg minden dolgot, nehogy a fürdővízzel együtt kiöntsd a gyereket is.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Van, aki most kolostorba vonul, van, aki csak visszahúzódik sok világi kötöttségtől és tevékenységtől, ami számára valamikor olyan sokat jelentett. Ez kitűnő időszak spirituális, misztikus vagy okkult témák tanulmányázására, és sok ember különösen vonzódik ilyenkor a zenéhez, költészethez, a festészethez, mivel érzéseidet logikus és racionális fogalmakkal nem lehet kifejezni, hanem csak képekben, hullámzásokban vagy intuíciókban.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Miután érzelmileg felfokozott állapotban vagy, önmagadat és a világot is érzelmeiden keresztül tapasztalod meg. Igen, Te most nagyon szubjektív vagy, és ez egy csodálatos élmény. Többet nyújtasz és többet is igényelsz az érzelmi támogatásból és megnyilvánulásokból környezetedtől. Ha tőlük ezt nem kapod meg, akkor keress valaki mást, aki mindezt szívesen nyújtja. Bármi is ér, jelentős és mély tanulság lesz.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Kiváló időszakok következnek alkotásra – főleg elvont területeken. A gyakorlati részletekkel majd később kell foglalkoznod. Kész leszel önzetlenül segíteni másokat, cserébe semmit sem várva, csak elképzeléseid megvalósításában kérheted a segítséget. Nagyon idealistává válsz, talán álmodozásra adod a fejed, de megéri, ha fogod magad, és dolgozni kezdesz elképzeléseid megvalósításán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top