nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (10. 07. Csütörtök)

Napi horoszkóp (10. 07. Csütörtök)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Mint minden nehéz Mars tranzitnál, ezúttal is óvakodnod kell az éles szerszámoktól és veszélyes helyzetektől. Felléphet valamilyen fertőzéses vagy lázas betegség is. Mindez különösen akkor igaz, ha dühös vagy, esetleg csalódottnak érzed magad és agresszív indulataidat nem tudod megfelelően kezelni. Legjobb, ha kemény fizikai munkával vagy sportjátékkal vezeted le ezt az energiát.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
A mostani napok elsősorban az otthonnal és a magánélet eseményeivel kapcsolódnak össze. Stabil alapra van szükséged ahhoz, hogy a maximális teljesítményt elérd, ezért lassan és határozottan kell dolgoznod. Nem szabad hagyni, hogy a belső megérzések aláássák a gyakorlatiasságodat. Meg kell tanulnod kézzel fogható formába öntened álmaidat. Az a vágyad, hogy megúszd a megmérettetést, bizonyos kerülő utak igénybevételére csábíthat.


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Ez a nap most javítja egyéniségedet, mert érzelmeidhez értelmet és szimpátiát is kapcsol, de nagy a veszélye annak, hogy a fogékonyság szeretete túl messzire vezet érzelmeidben és ezáltal a haladásodat akadályozhatja. Szenvedélyed a dicsőség, és ha ma az erkölcsi oldalt nem erősíted, akkor sajnos nem kívánatos módon válhatsz ismerté, mert a mai nap gyengíti az uralmat a szerelmi ösztönök felett, viszont sikert ígér kereskedelem és takarékosság által.


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
A mai nap erősíti a kitartásod és kimondottan hajlamossá tesz az otthoni élet, családi kötelékek és régi szokások ápolására. Szükséged van arra, hogy elismerést és tapsot arass, erősen függsz a szenvedélyeidtől, rendkívül érzékeny vagy, és a legcsekélyebb dolog miatt is megsértődsz. Viszont jó képességeket ad neked ez a nap az okkult és lelki dolgokkal való foglalkozáshoz. Sikert ígér a mai nap takarékosság és háztulajdon által.


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
A mai nap valóban minden téren harmonikus kapcsolatokat ígér, hiszen a fővilágosítók nagyon jó helyen állnak. Azonban ez nem ad elegendő feszítő erőt és kiterjedési képességet neked, ami miatt nem leszel elég szelíd, és nem leszel elég energikus sem. Sajnos ez a kapcsolat lustaságot, extrém esetben hanyagságot vagy a kényelem és komfort túl nagy szeretetét hozza Neked. Viszont nagyon komoly sikert ígér betegápolás, vagy vízzel való foglalkozás által.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
A Hold és a Te uralkodó bolygód a Merkúr, most más-más szobában vannak, így ez egy túl negatív hatás, mely azt okozza, hogy túl sok figyelmet kapnak életedben ma a személyes dolgok, talán túlságosan szeszélyes és változékony leszel, és ezért komoly hátrány érhet, mivel hiányzik a „ballaszt” vagy az erő. Fennáll a veszélye annak, hogy túlságosan is átadd magad az érzelmeidnek, vagy túlságosan szentimentálissá válj. Viszont sikert ígér nyilvános árverések, vagy hétköznapi foglalkozások által.


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Ma mai nap a számodra nem különösebben harmonikus, de nagy becsvágyat és hírnév utáni vágyat ad. Túl pontos, túl érzékeny és túl kritikus vagy. Ezért fennáll a veszélye annak, hogy az érzéki élvezeteknek túl sokat engedsz az individuális jellem kárára. Nagy a valószínűsége annak is, hogy valamilyen módon nagyon gyorsan ismertté válsz, de ugyanilyen gyorsan sajnos feledésbe is merülhetsz. Ez a nap komoly sikert ígér, ha közéleti pályán dolgozol.


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Elköltözhetsz, vagy javításokat, fejlesztéseket végezhetsz meglévő otthonodban. Környezetedet igyekezz jobban összhangba hozni megújuló éneddel. Eltemetett érzések vagy vágyak törhetnek felszínre, amelyekkel szembe kell nézned, hogy fejlődhess. Előfordulhatnak mély, tudattalanul motivált érzelmi konfliktusok a családtagokkal, különösen nőkkel. Ez a nap magabiztosságot jelez, bár mégis változékony és időnként frivol tendenciákat.


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Nagyon vágysz a hírnévre és a megbecsülésre, valamint tekintélyes pozícióra, melyet azonban csak nagy nehézségek árán leszel képes megtartani. Kevés stabilitást jelez a nap barátságban, valamint gondokat és nehézségeket a felelősséggel, ezen kívül a körülötted élő emberek változékonyabbak, hisztisebbek lesznek. Lehetőséget kaphatsz egy hosszú utazásra, egy számodra idegen országba. Sikert ígér a nap föld és ingatlan tulajdon, extrém esetben örökség által.


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Ellenállásokba ütközhetsz, beleértve saját képességeidet is, hogy vajon a helyes úton jársz-e. Ha úgy gondolod, hogy rossz útra tévedtél, inkább most hajts végre pályakorrekciót, és tűzz ki újabb célokat, mint később, amikor ez még nehezebb lesz. Amennyiben az utóbbi időkben szakmai vagy magánéletedet előnyben részesítetted a másik rovására, akkor ezen most némiképp változtatnod kell. A szülők most komoly befolyással lesznek életedre. Sikert erős jellemed által érsz el.


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
A mai nap olyan személlyel való kapcsolódásra utal, aki nagyon különleges. Te viszont nyugtalanabb leszel, mint amit jellemed indokolna, és ez okozza azt, ellenmondásban vagy saját magaddal, ez bizonyos szeszélyes türelmetlenséget ad a változások iránti nagy vágyaidhoz. Különös életmód változtatásra kerülhet sor, tele meglepő hangulatokkal. Sikereket ígér a nap drámai kifejezések által.


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
A hét közepén már meglehetősen nyugtalan, kissé morgós leszel, és nagyon elégedetlen. A lebecsülést nagyon komolyan veszed, és megsértődsz akkor is, ha a sértés nem állt szándékában másnak. Ma igen szeszélyes és túl érzékeny vagy, hajlamos a duzzogásra, és nagyon könnyen sírva is fakadsz. Lelkileg jobban rá leszel hangolódva intuitív természetedre és így a szokásosnál kreatívabbá válhatnál ebben az időszakban. Sikereket ígér a nap regényírás által.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top