nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (10. 09. Szombat)

Napi horoszkóp (10. 09. Szombat)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Konfliktusok, viták, személyeskedések és összetűzések várhatnak Rád a mai napon. Még az általában felhőtlen kapcsolataidban is keletkezhet rövidzárlat. Lehet, hogy csatába kell szállnod, de ne utasítsd el a kompromisszum lehetőségét, különösen szoros társkapcsolataidban ne. Ha képes vagy energiádat mindkét fél számára előnyösnek vélt célokra fordítani, bámulatos eredményeket érhetsz el.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Most semmi kedved sincs a tanuláshoz, de ha lustálkodsz, hogy szerzed meg a kellő végzettséget? Nem biztos, hogy a jó memóriád elég lesz hozzá, hiába tudod jól kamatoztatni megfigyelőképességedet és olvasmányaidat. Emberi kapcsolataidban ma nagyon erősen befolyásol Téged a rokonszenv és ellenszenv. Annyira érzékeny vagy, hogy inkább az érzéseidre hallgatsz, mint az eszedre.
Nehéz téged otthon találni, mert mindig úton vagy.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
El akarsz jutni a dolgok gyökeréig, és addig ásol, keresel, kutatsz, amíg oda el nem érsz. Remek alkalom adódik ma arra, hogy átvizsgáld szerződéseidet, üzleti terveidet, előterjesztéseidet. Ma aligha lehetne átverni Téged! Ha egyszer ráakadsz a megoldásra, rögtön meg akarod győzni a többieket is álláspontod helyességéről. Emiatt válhat Belőled jó tanácsadó éppúgy, mint egyszerűen csak egy konok ember.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Ilyenkor ugyanolyan jól tudsz másokkal közösen dolgozni, mint egyedül – de mindenképpen szükséged lesz bizonyos fokú függetlenségre. Magabiztosságod és önbizalmad láttán a többiek szívesen fognak együttműködni Veled. Ha kell, meg tudod védeni álláspontodat, és bátran, erélyesen magadhoz tudod ragadni a kezdeményezést. Vonzod az erős, bátor embereket, és Te is vonzódsz hozzájuk. Minden kapcsolatodban könnyen ki tudod fejezni érzéseidet.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Munkáddal ma a köz javát kellene szolgálnod, nem pedig saját érdekeidet. Bármin is dolgozol, nézd meg, mi van a felszín alatt. Törekedj rendet teremteni a káoszban, mely rád leselkedik. Kedvező időszak ez a felszín alatti mélységekben kutakodó tudományok művelésére. Az „átalakulás” szót gyakran hozzák összefüggésbe a Plútóval, és most időszerű is volna, ha személyiséged átalakításának útjára lépnél.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Keresed a szellemi kihívásokat, és végére akarsz járni a dolgoknak. Most jött el az ideje, hogy pszichológiai vagy okkult tanulmányokat folytass, vagy elmélyedj bármilyen kutatásban, türelemjátékban, nyomozásban, amely a felszín alatt zajlik. Alaposan kellene vizsgálódnod, mert most sokat tanulhatsz. Ez az időszak a hiteles és pontos tudás elmélyítésére ösztökél. Amit most megtanulsz, az hasznos változásokat idéz majd elő életedben.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Az újdonságok és izgalmak iránti vágyad új barátokkal hozhat össze, vagy rátalálhatsz egy új szerelemre. Sajnos az ilyen kapcsolat – jóllehet ösztönzőleg hat – nem szokott túl sokáig tartani. Ha viszont mégis tartósnak bizonyul, akkor tényleg gyökeresen meg fogja változtatni az életedet. Nagyfokú szabadságot kell majd adnotok egymásnak, és ez már önmagában is egy új élmény lehet a számodra.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Számos lehetőséged adódhat befolyásos vagy hatalommal bíró emberek segítségével. Tartsd nyitva a szemed, és ápold velük a barátságot! Egyébként az a legjobb, ha ilyenkor csapatban vagy társas vállalkozásban dolgozol.
Ha változtatást érzel szükségesnek bármely kapcsolatodban, most itt az alkalom, hogy kreatív módon és nagyobb zökkenők nélkül sort keríts rájuk.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Ez a bolygóegyüttállás nem feltétlenül hajlamosít a balesetre, de azért nem árt az óvatosság. Bajt okozhat, hogy ilyenkor annyira energikusnak és erőteljesnek érzed magad, hogy túl sokat vállalsz fel vagy értelmetlen kockázatokba bonyolódsz. Energiád és erőd határtalannak tűnik, különösen a fizikai tevékenységek terén. Itt az ideje, hogy valamilyen új fába vágd a fejszédet, leginkább olyasmibe, ahol tökéletes időzítésre van szükség. Néha azért ne felejts el pihenni sem!

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Nehezen kezelhetőnek tűnnek majd a kapcsolataid, és legszívesebben félrevonulnál az emberektől, különösen a hölgyek társaságától. Ez most az elmélyült befelé fordulás időszaka nálad, de ne hozz a kapcsolataidat érintő fontos döntéseket! Várd meg, amíg elmúlik ez a periódus, és személeted, látóhatárod kitisztul. Most épp túl szigorú vagy önmagaddal szemben. Legyen ez az önvizsgálat és a belső kétségek tisztázásának időszaka.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Váratlannak tetsző problémák merülhetnek fel hitveseddel, kedveseddel, szüleiddel vagy más, Hozzád közel álló személyekkel kapcsolatban. Valójában az évek óta elfojtott feszültségek kerülnek most a felszínre. Ha a feszültség nagyon súlyos volt, az is előfordulhat, hogy az egyik fél egyszercsak veszi a kalapját és elmegy, vagy valami más formában történik szakadás. Bármely kapcsolat, még a legjobb is, némi változtatásra szorul ilyenkor.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Lelkileg jobban rá leszel hangolódva intuitív természetedre, és így a szokásosnál kreatívabbá válhatsz ebben az időszakban. Jó időszak ez a meditációhoz és az élet értelmének kutatásához. Érdeklődésed a metafizika és a szellemi tudományok iránt megnő. Pszichikus jelenségek vagy meglátások részese lehetsz. Különösen érzékennyé és önzetlenné válsz mindenkivel szemben. Kezded megérteni az emberi kapcsolatok igazi értelmét és fontosságát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top