nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (10. 23. Szombat)

Napi horoszkóp (10. 23. Szombat)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Az elkövetkezendő napok lehetővé teszik a számodra, hogy a Kos belső tudásvágyát kifejezésre juttasd. A zene, a művészet szeretete kifinomultságot ad, befolyása megfontolttá és tanulásra hajlamossá tesz. Az emberek iránti érdeklődésed meghatározó szerepet játszik, akár az üzleti életben, akár a közéletben, vagy az emberi kapcsolatok más formájában. Sikert ígérnek a napok a barátságok által.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Ez az időszak szilárdságra és határozottságra utal, melyet azonban gyakran kísérhet a terv végrehajtásához szükséges energiák hiánya. Erősíti az érzelmeket, állhatatosságot és hűséget ad vonzalmaidban, és a kielégültség érzését, függetlenül érdemeidtől vagy képességeidtől. Kedvességed, derűd, jó megjelenésed és általában könnyed és kellemes modorod komoly célt rejt mint lényeget, ami meglepi a barátaidat, ha rájönnek.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Ezek a napok jelentősen javítják az individuális jellemet, több stabilitást és határozottságot adnak, és kifejezésre juttathatod a bujkáló humánus és finom tulajdonságaidat, melyek a költészetben vagy a művészetben érvényesülhetnek. Erősíti a hűséget és a lojalitást, az embereket kellemes barátokká teszi és kíméletes ellenséggé, és valójában a Napnak és a Holdnak Rád nézve ez az egyik legjobb kapcsolata, barátságot és harmóniát ad.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
A következő időszak erős, kifejezett vágyakat hoz, de képessé tesz arra, hogy a nyilvánosság előtt dolgozz, helyi ügyekkel kapcsolatban. Most csökkenhet az érzelmek iránti vágyad, és mérséklődnek az érzelmeid, jók a kilátásaid a társadalmi sikerekre. Előszeretettel viseltetsz a misztikus dolgok iránt, és képes leszel alkalmazkodni a környezetedhez. Sikeres lehetnél ingatlanügynökként, földmérőként vagy árverezőként.
Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Előnyös időszak vár Rád, ha már megtanultad emberbaráti tulajdonságaidat kifejezésre juttatni. Akaraterőd növekszik, és ezzel a hátrányos időszak gyengeségeit sikerül legyőzni. A Nap és a Hold állása most szilárdságot kölcsönöz szigorúság nélkül, és erősíti a hűséget és tisztességet. A sors vonatkozásában sok függ a házasságtól. Zenei tehetséget is ad, és lehetővé teszi a kölcsönös előnyökkel járó együttműködést. Sikeres lehetsz nyilvános szervezetek által.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Ezek a napok kissé kedvezőtlenek a számodra, az értelmed túl kritikus, és nem olyan gyakorlatias, mint amilyet a Szűz jelleg jelezne. A visszahúzódás erősen érvényesül, és fennáll az a tendencia, hogy a cselekvés kizárólag a gondolatban való tervezésre korlátozódik. Hiányzik a szükséges energia, és nehezen kerülnek napvilágra emiatt a legjobb képességeid is. Sikereket érhetsz el egyesületekben való közreműködés által.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Az elkövetkezendő napok igen harmonikus és jól diszponált természetet adnak neked, valódi képességeket és igazi érdemeket. Hűséges, tisztességes és lojális vagy, nagy a vágyad arra, hogy jót tegyél, és diszkréten cselekszel. Hozhat némi zenei vagy művészi élményt, és képessé tesz arra, hogy valódi, nyilvános jótevővé válj. Ma a romantika romantikusa vagy. Szeretet és szerelem nemcsak fizikai szükségleted, hanem filozófiád, világnézeted alapja.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Most a Nap és a Hold látnoki és idealisztikus polaritását érezheted. Sok büszkeség, intellektuális és művészi teljesítmény jellemezi ezt a 24 órát. Igen komoly vállalkozó kedved van, a mai na erősíti az individuális jellem szilárdságát és stabilitását, de a személyes jellemnek is kalandos és merész hajlamokat ad, melyek által a belső természeted terveit szilárdan érvényre juttatja, még mások ellenében is. Sikereket ígér a mai nap kalandok által.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Békés napra számíthatsz. Óvatosságot is mutat ez az időszak, tisztességet, hűséget és józanságot. Sikereket ígér barátságok által. Tudsz úgy viselkedni, hogy ne erőszakold rá magad azokra, akikkel összetalálkozol. Vannak elveid és ideáljaid, melyek sokat jelentenek számodra, harcolsz értük, mivel morális téren igen bátor vagy. Még ha téves célokért állsz is ki, vagy apróságokért akadékoskodsz, intellektuális ütközetre való lelkesedésed nem veszted el.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
A Nap és a Hold kombinációja ma óvatosságot ad Neked, komolyságot a beszédben és cselekedetekben, valamint igen gondolatgazdag és figyelmes természetet. Sikereket ígér Neked a magasabban állók segítsége által. Erős határozottság van benned, ami érezteti hatását az üzleti életben, vagy bármi más hivatásban, és sokra viheted. Egészséges önbecsülésed és saját tehetségednek tudata másoktól is megbecsülést vonz.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
A mai nap komoly beleérző képességet, az újdonságok szeretetét és erős képzelőerőt ad Neked, valamint különös benyomást tehetsz másokra, melyet a barátok és ismerősök befolyásolhatnak. Ez a befolyás gyengítheti az akaraterődet és határozatlanná tehet egy kicsit, ha választanod kell, a nap előrehaladtával ezt azonban le tudod győzni. Sikereket ígér ez az időszak tudományos tanulmányok által.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Ez az időszak neked a természet nagy szeretetét adja a legegyszerűbb megjelenésében egy sajátos visszafogottsággal. Különös nézeteid vannak, amelyek vagy a saját ötleteid, vagy egy olyan közösségé, mely nem általánosan ismert. Sikert ígér a nap visszavonulás által. Hiszel az emberiségben, és valószínűleg otthon érzed magad most a reformok világában, szociális szolgálatban, közösségi kötelességekben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top