nlc.hu
Horoszkóp
November havi egészségügyi horoszkóp

November havi egészségügyi horoszkóp





KOS (Március 21. – Április 20.)

A következő hetekben baráti kapcsolataid kerülnek az előtérbe, s életednek ezen a területén érhetnek kellemes és negatív benyomások is. Kellemesnek mondható, hogy nyitott leszel arra, hogy elfogadd azokat az információkat, amelyeket baráti kapcsolataidban hallasz, s nagyon hasznosak lehetnek számodra. Új ismeretségekre is nagyon nyitott leszel, tehát új barátságokkal is gazdagodhat az életed. Másrészt barátaid egyfajta „tükörben” mutatják meg neked saját negatív személyiségvonásaidat, s viselkedésük csak addig fog bosszantani, amíg rá nem jössz, hogy ilyen módon nevelnek önismeretre, még ha nem is tudatosan teszik ezt. Egészséged tekintetében jobban kell ügyelned a kezeidre, hiszen nagyobb az esély arra, hogy sérülést szenvedsz a hétköznapi munkálatok során.






BIKA (Április 21. – Május 20.)

A következő időszakban pénzügyeid kapnak nagyobb hangsúlyt életedben. A jó hír az, hogy olyan pénzek ütik a markodat, amelyeket nem vártál, vagy pedig nagyobb összeget kapsz kézhez, mint amelyre számítottál. Az esemény örömmel és biztonságérzettel tölt el, de a kapott pénz sajnos nem sokáig lesz a birtokodban, hiszen egy hirtelen ötlettől vezérelve a kedvesedre, vagy szerelmedre költöd szinte az egészet. Így sem hiábavaló a dolog, hiszen a „jutalom” nem marad el, kedvesed boldog lesz, hogy gondoltál rá. Egészséged tekintetében a torkod kerül előtérbe, s ezt a területet jobban kell óvnod. Ügyelj arra, hogy torkod érzékenységét öltözködésednél figyelembe vedd, hiszen a reggelek ebben az évszakban már különösen hidegek lehetnek.






IKREK (Május 21. – Június 21.)

A következő hetekben nagyon érzékeny leszel minden olyan világnézeti áramlatra, amelyet eddig magadtól idegennek éreztél, s komolytalannak tartottál. Elképzelhető, hogy figyelmed a „különleges” tanítások irányába fordul, s szívesen tanulmányozol spiritualitással, asztrológiával, vagy egyéb más ezoterikus tannal foglalkozó tudományt. Alkalmas az időpont arra is, hogy új tanulmányokba kezdj, akár „hétköznapi”, akár a határterületekkel kapcsolódó tanulmányról van szó. Egészséged tekintetében előtérbe kerül a fejed területe, s bizony gyakran érezheted a fejfájás bosszantó és nagyon kellemetlen panaszát. A fejfájás gyakori előfordulása feltétlen szükségessé tesz egy vérkép vizsgálatot, hiszen előfordulhat, hogy vashiányos állapotból ered a probléma.






RÁK (Június 22. – Július 22.)

A következő hetekben, életedben nagy szerepet játszik majd, hogy megbízhatóságod, korrektséged kiteljesedett, s igazán elmondható, hogy lehet rád építeni. Minden tekintetben nagyon megkomolyodtál, s személyiséged szilárd struktúrát öltött. Ezzel az „új” éneddel hatalmas sikereket érhetsz el, mégpedig a magánéleted területén is. Lehet egy olyan ember a környezetedben, aki erotikusan is vonzódik hozzád, s emellett imponál neki, hogy nagyon is komolyan és felelősségteljesen kezeled életvezetésedet. Egészséged tekintetében előtérbe kerül a lábad területe, ezen belül is inkább a talpad. Ezen a területen érdemes most reflexzóna masszázst alkalmaznod, hiszen egész szervezetedre nagyon ideális és gyógyító hatással lehet.






OROSZLÁN (Július 23. – Augusztus 22.)

A következő hónapban érzéki vonzalom keríthet a hatalmába, mégpedig egy olyan ember iránt, akit eddig is nagyon jól ismertél. Az illető baráti körödből való, s magad is meglepődsz azon, hogy hogyan is lett szerelmi vonzalom egy nagyon jól bevált barátságból? Eddig még csak nem is gondoltál arra, hogy viszonyotok más természetű is lehetne, mint barátság, azonban jön egy pillanat, amikor minden megváltozik. Egyesek azt vallják, hogy eredetileg sincsen férfi és nő között barátság, de ki tudja? Egészséged tekintetében az immunrendszered lesz érzékenyebb, ezért nem mindegy, hogy hová jársz közösségbe. Azoktól a helyektől, ahol nagyon sok ember tartózkodik összezsúfolva, inkább a következő hetekben óvakodj.






SZŰZ (Augusztus 23. – Szeptember 22.)

A következő hetekben a munkahelyed kerül előtérbe életedben, s ezzel kapcsolatban elmondható lesz, hogy sok bonyodalom várható számodra. Egyfajta összevissza helyzet alakul ki, amikor majd nem tudod biztosan, hogy ki az, akire számíthatsz, s az sem lesz nyilvánvaló, hogy kinek nem vagy szimpatikus, s ki az, aki meg szeretne „fúrni”. Egyszóval kirobban a féltékenység a munkahelyeden, s lehetséges, hogy munkatársaid abban a hitben élnek, hogy meg sem tudják közelíteni a Te munkád nívóját, s ezért irigykednek rád. Egészséged tekintetében előtérbe kerül a térdeid tájéka, s lehetséges, hogy ez a terület majd többször is panaszra ad okot neked. Általában ebben a hónapban testileg nehézkesebb és lassúbb lehetsz.






MÉRLEG (Szeptember 23. – Október 22.)

A következő hetekben munkahelyeden nagyon sok feszültség és vita várható. Sehogyan sem férsz össze munkatársaiddal, bár alaptermészeted nagyon békés és harmonikus, mégsem ezt az arcodat mutatod most meg másoknak. Valószínűleg szükséged van arra, hogy valahol „kitombold” magadat, s mivel otthon nem akarod, a munkahelyeden engeded ki a gőzt. A konfliktusok egyértelműen tőled erednek, s talán a teljesítmény kérdése köré koncentrálódnak. Vagyis elképzelhető, hogy nyíltan bírálgatod mások munkatempóját és hatékonyságát. Egészséged tekintetében ebben a hónapban a csípőd tájéka, veséid, s vénáid területe kerül előtérbe. Nagyon káros szokás a forró vízben való hosszabb fürdőzés, mert megterheli a vénás keringést. Ebben a hónapban ezt az egyébként nagyon kellemes időtöltést kerüld el.






SKORPIÓ (Október 23. – November 21.)

A következő hetekben mások indulataival, gondjaival kerülsz szembe. Skorpió lényed arra teremtetett, hogy másokat gyógyítson, s rámutasson, hogy merre van a kiút egy-egy lehetetlen helyzetből. Most sokan megkeresnek, hogy tanácsot adj nekik, s megmutasd, hogy mit kellene tenniük. Azonban ne hidd, hogy ezek a találkozások véletlenek. Amit a hozzád forduló barátaid közölnek veled, az, neked is szól, a Te életedre is rímel, téged is foglalkoztat. Tehát kezeld úgy a bánatukat, mintha az a sajátod lenne. Egészséged tekintetében sérülékenyebb lesz az immunrendszered, tehát ne menj túlzsúfolt, kis légtérrel rendelkező helyekre. Gyógyszert ebben a hónapban minél kevesebbet fogyassz, s óvakodj a többi kémiai anyagtól is.






NYILAS (November 22. – December 21.)

A következő hetekben nagyon sokat tehetnél hivatásod, előrelépésed érdekében, rengeteg alkalmad lesz arra, hogy előrelépj, s ezzel egzisztenciádat megszilárdítsd. Mégis van benned némi félelem attól, hogy nyíltan kinyilvánítsd mások előtt, hogy mi a véleményed, hogyan képzeled el terveid kivitelezését. Egyszóval nem mered megvívni a mindennapok harcait, s ezért valószínűleg ki is hagyod a jobbnál jobb lehetőségeket. A gátlás belül a lelkedben van, s csak Te tudod a felszínre hozni félelmed okait. Egészséged tekintetében előtérbe kerül a bőröd, elképzelhető, hogy sokkal szárazabb és érzékenyebb lesz, mint máskor. Ebben az időszakban – ha lehet – még az utcára se menj ki anélkül, hogy valamilyen védő krémet alkalmaznál.






BAK (December 22. – Január 20.)

A következő hetekben nagyon jól érzed majd magadat a legfontosabb emberi kapcsolatodban, tehát párkapcsolatodban. Igaz, hogy sokszor „munkamániás” vagy, több olyan időszak is akad az életedben, amikor semmi sem fontosabb neked, mint a munka, de ezzel együtt neked is szükséged van egy biztos háttérre. Biztonságérzeted érdekében tudnod kell, hogy valaki a hátad mögött áll, s számíthatsz rá. Ideális esetben társad „behozza” az életedbe a lágyságot, érzékenységet, s mindazt a romantikát, amelyre neked a legtöbbször nincs időd a sok robottól. Így mégiscsak teljessé válhat az életed, s megtalálhatod a másikban azt, ami belőled hiányzik. Egészséged tekintetében érzékennyé válhat a gyomrod területe, s most korántsem mindegy, hogy milyen alapelvek szerint táplálkozol.






VÍZÖNTŐ (Január 21. – Február 19.)

A következő hetekben szerelmi életed, s ezzel együtt szexuális vágyaid kerülnek előtérbe. Úgy tűnik, hogy a két téma most nagyon jól összepasszol, vagyis, megtalálhatod kedvesednél azt, amire igazán vágysz szexuális értelemben. Jól fog rezonálni minden apró kis kívánságodra, de lehet, hogy magától is kitalálja ezeket, ráérez arra, hogy mi az, amire igazán szükséged van. Egy ilyen időszak nagyon építő módon tud befolyásolni egy kapcsolatot, hiszen az „őserő” férfi és nő között mégiscsak a szexualitás, s a többi már általában a ráaggatott „sallang” a kapcsolatban. Egészséged tekintetében előtérbe kerül a keringésed, tehát ne hajtsd agyon magad, hagyj magadnak pihenőidőt is munkád során. Ügyelj arra, hogy testtartásod egyenes legyen, mert megfájdulhat a hátad.






HALAK (Február 20. – Március 20.)

A következő hetekben érkezhet egy nagyon csábító ajánlat, amelyet nagyon vonzónak találsz. Egy olyan ember tehet neked ajánlatot, aki téged sem hagy hidegen, sőt nagyon is megkavarja érzékeidet. Mégsem mész bele ebbe a viszonyba, bármennyire is érdekel, nem érzed etikusnak. Lehetséges, hogy egyikőtök már más irányba elkötelezett, s ezért tartod tisztességtelennek, hogy szerelmi viszonyt alakítsatok ki. Nagyon pozitív, hogy figyelembe tudod venni a morál kérdését, azonban lesz olyan időszak is, amikor teljesen elragadnak az érzelmek, s már nem tudsz az etika témáján gondolkodni, s talán nem is akarsz majd. Egészséged tekintetében előtérbe kerül a keringési rendszered, nem szabad túl sokat dolgoznod, pihenned is kell. Gerinced érzékenyebb lehet, s talán néha a hátfájás is gyötör majd.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top