Horoszkóp

Pénzhoroszkóp





Kos

Olyan pénz gazdagíthat a héten, amelyért nem kell keményen megdolgoznod. A biztosítóban szimpatikusan találhatnak, és remekül mendzselheted a kárigényedet is. Ha pedig elejtenél egy félmondatot arról, hogy mennyire hálás típus vagy, és értékeled mások jóindulatát, biztos lehetsz benne, hogy többet kapsz, mint amennyit legszebb álmodban láttál. Kiváló a hét banki ügyek intézésére is. Találhatsz egy közvetítőt, akik jutányos részesedésért remek kölcsönfelvételhez juttat, amelyből nemcsak álmaid otthonára jutna, hanem maradna még partnered kedvteléseire, egy kis luxusra, netán utazásra.






Bika

A héten több pénzre számítasz, mint amennyit kézhez kapsz. Ez váratlan meglepetésként ér, ám ha jól belegondolsz, és őszinte vagy magadhoz, akkor rájössz, hogy tulajdonképpen túl vagy fizetve! Hosszabb távon jobban jársz, ha most nem sértődsz meg a kevesebb pénzösszegen, és nem teszed ezt szóvá, mert előfordulhat, hogy másnak adják a lehetőséget. Ha házas vagy, partnerednek fogalma sincs arról, hogy mi, mennyibe kerül, és hogy mennyit kell dolgoznod a pénzért. Ne emészd magad emiatt, hanem élvezd, hogy szeret és rajong érted. És jusson eszedbe a mondás, hogy semmi és senki nem tökéletes!






Ikrek

A család életében nagy átalakulások várhatók, amelyek meglátszanak a kiadásaidon. Gyermek érkezése miatt módosítani kell a család költségvetésén. Talán szorosabbra kell húznod a nadrágszíjat, vagy le kell mondanod olyan dolgokról, amelyek jólestek testednek, lelkednek. De megéri, hiszen mégis csak teljesül a vágyad, és a saját családod, rokonságod a hátad mögött áll, élvezheted a támogatásukat. A munkahelyeden, az üzleti életben újításokra van szükség, mozgasd meg a fantáziádat, mert a kreativitásodnak és a kapcsolataidnak köszönhetően most akár felzárkózhatsz a gazdagok listájára.






Rák

Pénzügyi érzéked a héten csapnivaló! Ábrándozol a szerelemről, vagy korszakalkotói ötleteidet gondolod tovább, így aztán észre sem veszed, amikor elhagyod a pénztárcádat, persze az összes, fontos iratoddal. De az is megeshet, hogy nem fogalmazol világosan, így aztán nem tudják, hogy a hálapénzt (kenőpénzt) a te zsebedbe kell csúsztatni. Jól tennéd, ha megerőltetnéd magad, és koncentrálnál arra, amit csinálsz, mert így nemcsak újabb, jól fizető feladattal bíznak meg, hanem növelheted a hírneved. Aminek anyagi következményei lesznek. Idős hozzátartozódnak egy kis apanázst juttathatnál, aki hálás lesz ezért.






Oroszlán

Remek ingatlanbefektetésre nyílik lehetőséged, amely miatt érdemes hitelt felvenned. Még akkor is, ha most úgy tűnik, hogy meghaladja az erődet. Ám ez később nem így lesz, hiszen a sors megteremti a visszafizetéshez a lehetőségeket, ráadásul az ingatlan egy éven belül a többszörösét fogja érni. Egy szerelmi kapcsolatot pedig el kellene felejtened, mert nemcsak a pénzedet, hanem az erődet és az idődet pazarolod rá. Ügyelj arra, hogy a titkaidat ne mondjad el a héten senkinek, mert visszaélhetnek vele, és megzsarolhatnak. Kényeztessed magad vásárlással, és lepd meg magad egy olyan tárggyal, ami luxusnak minősül.






Szűz

Aki pénzéhesebb a héten nálad, az hazudik! Ennek köszönhetően még a szemétből is aranyat varázsolhatsz. A tartalékaidat növelheted általa, amelyre azért lesz szükséged, mert nagy változás előtt állsz, amely a kedvedre lesz. Hiszen végre úgy érezheted, hogy levegőhöz jutsz. Viszont ehhez pénzre, tőkére van szükség. A baráti kapcsolataidat azonban megmérgezhetik az anyagiak. Olyan valakinek a hűségében csalódhatsz, akiért korábban talán még a kezed is tűzbe tetted volna. A szerelemi viszonyoknak nem tesz jót a közös munka, az anyagi szállal kapcsolódás. Különösen egy régi kapcsolat továbbfejlődésében jelent ez akadályt.






Mérleg

Titkos pénzügyek hete következik! Előfordulhat, hogy nem pénzt, hanem különleges szolgáltatásokat kínálnak fel neked, amelyek azonban sokba kerülnek, és nem engedheted meg magadnak. Érdemes lenne imidzset is váltani, és több pénzt áldozni új cuccokra, sminkre, ruhára. Ami azért lenne remek befektetés, mert növelné az önbizalmad, és álmaid hercegének is hamarabb omolhatnál a karjába. Egyébként szeretőre ne költs, csak saját magadra. A munkahelyeden pénzügyi vitákra számíthatsz, amikor makacsul ragaszkodnod kell az elképzeléseidhez. Újabb feladatot ne vállalj el fizetésemelés nélkül!






Skorpió

Még az is lehet, hogy elkap a vásárlási láz, és túlzásokba esve eltapsolhatod az utolsó filléredet a bankkártyádról. Ezért jobban járnál, ha legalább két bankkártyád lenne, mert így elkerülheted a pénzügyi csődöt. Ajándékkal kedveskedhetnek neked, amit ne felejts el megköszönni, és lásd vendégül az ajándékozókat. Még akkor is, ha a meglepetést a szemetes kosárba hajítod. Különleges szórakozásra se sajnálod a pénzt, mint amilyen egy chippendale-show, vagy egy nagy utazás, a világ különleges, egzotikus vidékére. Esetleg egy antikváriumban csíphetsz meg olyan ritkaságot, ami később egy vagyont fog érni!






Nyilas

Hagyaték, vagy örökség ügyében nagyobb erőfeszítéseket kell tenned. Talán a kényszerhelyzetnek, vagy az idő sürgetésének köszönhetően nem marad más hátra, mint a hatóságok kijátszása. Arra azért ügyelj, hogy legyen egy minden hájjal megkent könyvelőd, akinek a kisujjában vannak a szabályok. A munkahelyén remekül képviselheted az érdekeit, és kevés befektetéssel – apróbb ajándékkal, figyelmességgel – a magad oldalára állíthatod azt a személyt, akitől a megélhetésed függ. Ingatlanügy vételének/eladásának ügyében jól tennéd, ha megvárná a jövő hetet.






Bak

Egy üzlet meghiúsulhat, de előfordulhat, hogy nem kerül aláírásra egy szerződés, esetleg az üzletfél áll el a vételi/eladási szándékától. E miatt ne bánkódj, és ne emlegesd a világvégét, mert a későbbiekben kiderül a minden rosszban, van valami jó igazsága. És bebizonyosodik, hogy mégis csak így jártál a legjobban. Arra ügyelj, hogy a családi feszültségeket ne vigyed a munkahelyedre, mert kevésbé tudsz koncentrálni a feladatokra, és a legkisebb hiba is megbosszulja magát, pénzt húz ki a zsebedből. Ha már házas vagy, lakással, ingatlannal kapcsolatos témát a jövő hétig napold el, mert partnered nem alkalmazkodik majd hozzád.






Vízöntő

Minden gondolatod a pénz körül forog, ami nem baj, mert pompás vagyongyarapítási ötleteid lehetnek. Érdemes most külföldivel társulni, vagy olyan személyhez dörgölődzni, akinek köze, illetve kapcsolata van a politikához. Ha jogi problémád van, kedvező fordulatra számíthatsz. A munkahelyeden olyan helyzetbe kerülhetsz, hogy titkok tudójává, vagy előnyök adójává válhatsz, amely titkos jövedelmednek lehet majd a forrása. Ideális a hét pályázat benyújtására, támogatás igénylésére. Ám ha válófélben vagy, akkor keménynek és következetesnek kell lenned, ha a pénzénél akarsz maradni.






Halak

Még az is lehet, hogy házastársadnak beindul az üzlet, és végre nem neked kell látástól vakulásig dolgoznod. Ha nem vagy házas, a héten olyan különleges dolog juthat az eszedbe, amelyhez érdemes lenne üzlettársat keresni, akivel közösen sikerre vihetnétek az ügyet. Az anyagi ügyeidnek alakulására pozitív hatással van egy lelkileg fájdalmas helyzet, amelyen nehezebben teszed túl magad. Ha külföldre utazol, vigyél a bankkártyádon kívül jelentősebb mennyiségű készpénzt is, mert a határ átlépése után rögtön szükséged lesz rá. Ha értékesebb ingóságot szeretnél vásárolni, bátran tegyed ezt hitelre!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top