nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (11.02. Kedd)

Napi horoszkóp (11.02. Kedd)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Ma nagyon aktív leszel, sajnos a szócsatákban is. Szeretsz ellenkezni, de ne használd ki erőfölényedet. Nagyon vágysz arra, hogy bizonyíthass. Vonzod a szóözönt. Könnyen jogi nehézségekbe kerülsz, főleg azért, mert uralkodó bolygód, a Mars a Szaturnusz quadrátjához közelít. Könnyen megtörténhet, hogy sietve lépsz házasságra, és domináns partnert választasz. Inkább beszéld rá párodat az eljegyzésre, és az anyakönyvvezető elé csak később menjetek.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
A mai nap legyen az energikusságé. Szellemi és fizikai téren is nagyon szorgalmasan dolgozol, de ha túlfeszíted magad, könnyen megbetegedhetsz. Sokat elvársz azoktól, akikkel dolgozol, másoknak ezért úgy tűnhet, hogy a tempód túlzottan erős. Amennyiben nem tanulod meg, hogyan ellenőrizd a temperamentumod, megtörténhet, hogy nehézségeid támadnak munkatársaiddal.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
A mai nap kulcsszava: szenvedélyesség. A Mars a Te 5. a házadban kifejezetten jól érzi magát. Sportos kedvet ad neked, ösztönző leszel, és jól tudsz alkalmazkodni másokhoz. Szereted a versengést, de nem tudsz veszíteni. Nagyon jól bánsz a gyermekekkel, kiváló vagy ma a fegyelmezésben. Társas lény vagy, született propagandista. Sajnos hajlamos leszel túlságosan is átadni magad az örömöknek, ezért a nap lehet, hogy gyomorrontással ér véget.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Fontos az önbizalom. Nagyon nagy szükséged van a biztonságra, és ha jelenleg külföldön élsz vagy dolgozol, könnyen lehet, hogy kitör rajtad a honvágy. Bár az egyik uralkodó szülő vagy a családi nehézségek miatt valószínűleg a legjobb az lenne, ha minél távolabb lennél a születési helyedtől. Feltételezhetően nagyon szeretnél lakhelyet változtatni. Enyhítened kell az erős érzelmeken, meg kell tanulnod uralkodni magadon.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
A mai nap ugyancsak próbára teszi majd a türelmedet. Ösztönös, meggyőző, nyugtalan és közvetlen leszel. Gyors beszédű vagy ma, és határozottan véded a családodat. Kíváncsi és agresszív leszel, sőt, lehetsz tapintatlan, türelmetlen és túlzottan kritikus beállítottságú másokkal szemben. Rengeteg jó gondolatod van, de sokszor nem figyelsz a részletekre.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
A mai nap mindenre alkalmas. Könnyen szerzel vagyont, szorgalmasan dolgozol, hogy pénzt keress, és mivel jól keresel, bármilyen korlát nélkül költekezel, és adakozó természetű vagy másokkal szemben. Nagyon türelmetlenné válhatsz, ha elvárásaid nem teljesülnek. Szívesebben végzel mostanában olyan munkákat, amelyek gyors nyereséghez juttatnak. Ez jó nap a mérnökök, orvosok és minden olyan szakma szempontjából, ahol a Mars szerepet kap.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Óriási energiákat szabadítasz fel ma. Magabiztos vagy, és mivel nagyon szeretnél legalább önmagadnak bizonyítani, harcos természeted kerül előtérbe. Aktív leszel és nehezen fékezhető, így hajlamosít ez a nap a balesetekre is. Óriási fizikai erőd van ma, néha gondolkodás nélkül cselekszel. Meg kell tanulnod ellenőrizni saját türelmetlenségedet, és konstruktívabban kellene használnod saját energiádat.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
A mai nap lázadóvá, izgatottá varázsol téged. Harcolsz a vesztesekért, és az ő javukra dolgozol. Jól igazgatsz elzárt intézményeket, kórházat, esetleg börtönt. Tudsz titkot tartani, sikeres leszel minden ellenőrző vagy detektívmunkában. A Mars mai állása rámutat, valami kötöttségre a törvényhez és a joghoz. Ez nem jó háza a Marsnak, mert itt az energia korlátozott, valószínűleg elfojtod érzelmeidet.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
A mai napot szenteld a kutatásnak. Szorgalmasan dolgozol, hogy megvalósíthasd céljaidat, akár anyagi, akár szellemi téren. Társadalmi vezető vagy és született propagandista, könnyen kötsz barátságot, de megtörténhet az is, hogy elveszíted barátaidat rámenősséged miatt, vagy mert túl sokat vársz el másoktól. Energikus vagy és tele vagy lelkesedéssel, talán nem is veszed észre, amikor megbántasz másokat.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
A mai nap a hajtóerő az életedben. Aktív, kitartó és magasan motivált vagy, a kiváló hajtóerőnek köszönhetően, nagyszerűen el tudod végezni minden feladatodat. Szorgalmasan fogsz dolgozni, hogy a legmagasabb pozícióba juss. A Marsnak most kellemetlen fényszögei is vannak, ezért vigyáznod kell a tekintélyedre. Problémáid adódhatnak a család idősebb férfi tagjával, akár az édesapádról, akár a férjedről van szó.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
A nap jelszava: bátorság! Függetlenségre vágysz, tele vagy lelkesedéssel, szívesen tanulsz autodidakta módon, kíváncsi vagy és mindenfajta tudomány érdekel. Lehetsz nagyon szkeptikus, de előfordulhat az is, hogy egy hitbéli vagy ideológiai kérdésben fanatikusan ragaszkodsz majd a saját elképzeléseidhez. Nyugtalanná válsz: ha a valóságban nem tudsz utazni, akkor képzeletben kalandozol, saját fotelodban ülve.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Megkérhetnek arra, hogy mások pénzével dolgozz, esetleg ilyen hivatalban fogsz munkát kapni. Nagyon érdeklődsz az okkult tudományok iránt, és talán túlságosan is érdekel a halál utáni élet, sőt foglalkozhatnál ezen ágazatok kutatásával is. Ez kiváló nap a sebészeknek, politikusoknak, kutatóknak, pszichológusoknak, és pszichiátereknek. Ma kerülnöd kellene az érzékfeletti dolgokkal való foglalkozást.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top