Horoszkóp

Pénzhoroszkóp

Kos

Barátság kiállja a próbát, és az anyagi gyarapodás mindkettőtöket elégedettséggel töltheti el. De ez a hét kiváló a házasságkötésre is, amely az érzelmi mellett az anyagi biztonságot, a stabilitást is jelenti. Most érdemes üzlettársi kapcsolatba kezdeni, vagy a meglévő társulásokba az összeköttetéseid révén életet lehelni. Pénzügyi áldás kíséri a külföldivel kötött üzleteket, de még a külföldi utazásokat is, ahol nemcsak üzleti sikereket érhetsz el, hanem találkozhatsz azzal a személlyel, aki később a támogatód, segítőd lesz. Titkos ellenség ármánykodására, vagy a konkurencia gátlástalanságára is számíts.

Bika

Szerződéskötésnek, üzleti megállapodásoknek, kölcsönügylettel kapcsolatos részletek megbeszélésének kedvez a hét. Remekül képviselheted az érdekeidet, csak az a fontos, hogy a türelmed ne veszítsd el, mert több lesz az őrültségeket beszélő – és ehhez ragaszkodó – ember, mint korábban. Ezen a héten a hétköznapjaid is remekül meg tudod szervezni, ezért aztán olyan dolgokra is jut majd időd (és erőd), amelyekkel pénzt takaríthatsz meg. Például utánajárni, és olcsóbban beszerezni akár háztartási eszközöket. Vagy találhatsz egy szakmájához értő, és azt szerető mesterembert is. A munkahelyi kapcsolataidra azonban árnyékot vethet az irigység, s ebben te is hibás lehetsz!

Ikrek

A héten többet költhetsz olyan dolgokra, amelyek kevésbé hasznosak, inkább a boldogsághormonjaid termelődését fokozzák. Kollégákkal bulizhatsz, de nem ingyen (neked is fizetned kell). Randevún neked kell fizetned a szerelmed helyett, vagy ha már szülő vagy, akkor a gyermeked számíthat édes ajándékra tőled. Kivételesen az anyagi jellegű ígéreteket sem esik nehezedre betartani, és talán még jótékonykodni is fogsz egy kicsit. A héten érdemes lenne elkezdeni a karácsonyi ajándékok beszerzését. Nemcsak azért, hogy végre egyszer ne maradjon az utolsó pillanatra, hanem azért, mert olcsó, ötletes dolgokat láthatsz, így aztán minden idők legalacsonyabb költségvetésével úszhatod meg az ajándékozást.

Rák

Árajánlatot kérhetnek tőled a héten, ne legyél szívbajos! Mondd a dupláját annak, amit korábban kaptál, vagy amennyiről tudod, hogy reális. Ugyanis most olyan szerencsés helyzetben leszel, hogy igent mondanak még a legelképesztőbb ajánlatodra is. Ne hagyd ki a szerencsejátékokat a héten, és küldd be az összes olyan rejtvénymegfejtést is, ahol nyerni lehet. Lakás átrendezése vagy hozzátartozóról való gondoskodás miatt növekedhetnek kiadásaid, amelyek miatt nem kell aggódnod, hiszen a sors lehetőséget teremt arra, hogy fedezni tudd az igényeidet. Költs többet olyan dolgokra, amelyek az egészséged, a fittséged megőrzését szolgálják.

Oroszlán

Az üzlet beindul! Vállalkozásban rendkívüli sikereket könyvelhetsz el. Ha most szeretnél üzletbe vágni, akkor nem is választhatsz hozzá jobb időpontot, mint az éppen aktuális hetet. Rábeszélőképességed mindenkit felülmúl, talán még a partneredet is meg tudod győzni arról, hogy mi a helyes – persze a te szemszögedből! -, aki eszerint fog cselekedni. Ha banki vagy biztosítási ügyed van, akkor érdemes lenne minden okmányt átnézned, mert váratlanul kiderülhet, hogy hiányzik valami, és ez bosszúságot okozhat. Ne vállalj viszont senkiért kezességet, ne adj kölcsön senkinek egyetlen vasat sem, mert nem kapod vissza, ráadásul még ellenséget is szerezhetsz a szívességgel.

Szűz

A héten többen azt hiszik, hogy a bőröd alatt is pénz van. Ritka szerencsés passzban leszel az anyagiak tekintetében. Jól fizető munkát csíphetsz meg, vagy olyan vásárlási lehetőség kínálkozik, amelyet ha most megveszel, rövidesen a sokszorosát éri. Például a tőzsdén is most érdemes részvényeket vásárolni, mert áron alul juthatsz hozzájuk. Ha házas vagy, partnered újabb merényletet indíthat bankszámlád ellen, amit nem hagyhatsz szó nélkül. Ne vállalj érte felelősséget, az ötletei előtt pedig egyszerűen csukd be a fülecskéidet. Most érdemes építkezésbe, lakásfelújításba kezdeni. Különösen a papírmunkát vagy a szomszédok meggyőzését intézheteted zseniális módon.

Mérleg

Ügyelj, hogy a szerelem ne vegye el a tisztánlátásod, mert ennek anyagi következményei lehetnek. Például nem teljesítesz jól a munkahelyeden, és a figyelmetlenségért pénzbírságot szabhatnak ki rád. Most érdemes munkahelyi partikon részt venni, ahol nemcsak pompásan érezheted magad és kirúghatsz a hámból, hanem sokat tehetsz azért is, hogy a következő éved anyagilag még stabilabb legyen. Banki ügyintézésre ez a hét remek, kifoghatsz egy olyan ügyintézőt, akivel egy nyelvet beszéltek, és a legjobb pénzügyi tájékoztatást kaphatod. Érdemes most új folyószámlát is nyitni, vagy bankkártyáról hitelt kérni, mert amit most kölcsönbe kérsz, egyszerűen és gyorsan törlesztheted majd.

Skorpió

Jó lenne, ha nem viselkednél úgy, mint Harpagon! Vagyis nem vernéd fogadhoz a forintot, és a barátaiddal, ismerőseiddel is nagylelkű lennél. Nem annyira az üzleti ebédeken, mint inkább a vacsorákon leszel topformában, amely nem látszik meg majd a könyvelésed bevételi oldalán, mert a zsebbe csúsztatható jövedelmek, a kéz kezet mos ügyek kategóriájába tartoznak, amely az adóhivatal figyelme elől rejtve marad. Ennek ellenére érdemes lenne a könyvelésedre nagyobb figyelmet fordítani, mert rosszindulatú személyekben nincs hiány, akik közül valaki a hatóság érdeklődését kívánja felkelteni irántad. És ez most egy cseppet sem hiányzik!

Nyilas

Minden devizaügyletet áldás és szerencse kísér! Most érdemes az ilyen jellegű hiteleket, betéteket, esetleg üzletet bonyolítani, mert nagy haszonra tehetsz szert. Érdemes lenne most akár bankot is váltani, és a megtakarított pénzed egy másik intézetnél kamatoztatni. Ugyanez vonatkozik a bankkártyára is, nyiss egy újat, és a meglévő(k) mellett legyen egy még újabb. Ingatlanügyben váratlan kellemetlenség adódhat, ezért üdvös lenne, ha nem most akarnád kiadni a lakásod, vagy nem mondanál igent egy bérleti lehetőségre, hanem várnál a jövő hétig, amikor valaki kényszerhelyzetbe kerülhet, ami neked remek üzletet, pénzügyi előnyöket jelentene.

Bak

Bátorság! Ne a megszokottat válaszd, hanem vágj bele egy újba. Még akkor is, ha soha nem próbáltad, mert ez a szakmai – és anyagi – karrieredben új magasságokba juttathat. Felettesedre, üzletfeledre is jó hatást gyakorolhat, amelynek pénzügyi előnyeit is learathatod. Általa a megtakarításaidat növelheted. A héten rábukkanhatsz egy olyan hitelkonstrukcióra, amellyel megoldhatod egy családi, vagy ingatlannal kapcsolatos problémádat. Baráti kapcsolatnak sokat köszönhetsz, általa olyan élvezeti cikkekhez juthatsz, amelyek luxusnak minősülnek, és amelyek fokozzák a jókedvedet. Jó lenne, ha ingóságokra a héten nem adnál ki pénzt, mert selejtet sózhatnak rád, amelyet nem vesznek majd vissza.

Vízöntő

Érdemes most külföldi utazásra befizetni. De hosszabb utazásra is kedvező az idő, mert nemcsak az energiaraktáraidat töltheti fel, hanem még a szerelem is rád találhat. Inkább hitelkártyát, mint készpénzt vigyél magddal, amelyről gazdagon vásárolj a kedvesednek, vagy a gyermekednek. Társaság középpontja is lehetsz a héten, meghívhatnak egy olyan partira, amely megtisztelő lesz, hiszen érezheted a személyiséged fontosságát. De az is előfordulhat, hogy olyan klubnak, vagy körnek a tagjai sorába kívánnak felvenni, amelyre álmaidban sem gondoltál. A héten a kozmetikumok érik meg nagyon az árukat, talán valahol nemcsak ingyen tanítanak meg sminkelni, hanem még ajándékkal is kedveskednek majd neked.

Halak

Ha nincs állásod vagy szeretnél változtatni, akkor itt az idő. A hét alkalmas arra is, hogy fizetésemelést kérj, vagy nyomulj, aminek eredménye egy olyan üzletfél, akit korábban semmilyen trükkel nem tudtál becserkészni. Ha ezen a héten költözöl, akkor ugyan olcsóbban nem fogod megúszni a dolgot, viszont gyorsan és hiba nélkül dolgozó szakikkal működhetsz együtt. Előfordulhat, hogy megkérik a kezedet, vagy az is, hogy a kedveseddel esküvőt tervezgettek, amelynek szintén nagyobbak lesznek a költségei, mint amennyit most kalkuláltok. Ha titkos, nem egészen szabályos ügyletben forgatod a pénzed, akkor most feleslegesen stresszeled magad! Nem történik meg, amit rémálmaidban látsz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top