Horoszkóp

2004. november 15-tõl 21-ig

Néha napokig nem jutsz internet közelébe, vagy egyszerûen nincs idõd horoszkópot olvasni. Ezt a problémát orvosultuk, mikor kiötlöttük heti horoszkópunkat.

KOS (Március 21. – Április 20.)

A következő napokban „ajándék” pénz állhat a házhoz, aminek természetesen nagyon örülsz majd. A szép valóban az benne, hogy nem is számítottál rá, s „csak úgy”, minden erőfeszítés nélkül kapod meg. Jó ötlet lenne, ha azzal ünnepelnéd meg ezt az alkalmat, hogy egy olyan dologgal leped meg saját magadat, amit máskor nem engedhetsz meg magadnak, így az örömöd talán még nagyobb lehetne. A következő héten egy kis nehézség is vár rád: munkádra kevésbé tudsz ráhangolódni, s érzelmileg nehezen éled meg a napi robotot.

BIKA (Április 21. – Május 20.)

A következő napokban alkalmad nyílik majd arra, hogy régi családi konfliktusaidat rendezd. Bármennyire is régi és elmérgesedett az ellentét, érdemes megpróbálnod a megbeszélés, rendezés útjára terelni a konfliktust. Azt fogod tapasztalni, hogy a másik fél is könnyedén belemegy majd ebbe, s fogékonyan fogadja majd a közeledésedet. Te pedig nagyon megkönnyebbülhetsz, hiszen végre sikerül majd pontot tenni egy rendezetlen ügyed végére. A hét másik fő témája baráti kapcsolataid területe lehet, s könnyen előfordulhat, hogy nézeteltérésed lehet ilyen természetű kapcsolataidban. A konfliktus gyökere lehet, hogy barátod „különc”, extrém gondolatait nehezen tolerálod.

IKREK (Május 21. – Június 21.)

A következő napokban lehetőséged nyílik arra, hogy olyan kapcsolataidat mélyítsd el egy kicsit, amelyek, bár szervesen részei az életednek, mégsem rokoni kötelékeken alapulnak. Vagyis azok az emberek kínálnak neked alkalmat a beszélgetésre, kapcsolattartásra, akikkel talán nap mint nap találkozol, hiszen egy lakókörnyezetben éltek. Ezek a kapcsolatok nagyon fontosak lehetnek, hiszen, ha hiányoznak az életedből, akkor „gyökértelennek” érezheted magadat, s nem érzed jól magad ott, ahol laksz. Munkatársaiddal is lesz egy-két pillanat a héten, amikor már nemcsak a munkáról beszélgettek, hanem „beengeditek” egymást a szívetekbe.

RÁK (Június 22. – Július 22.)

A következő napokban tartós párkapcsolatodban „friss szelek fújdogálnak” majd, vagyis ráébredhetsz arra, hogy a melletted élő ember még mindig felkavarhatja az érzékeidet, s az érzelmeidet is. Általában a tartós kapcsolatok egy idő után – ha nem ápolják őket kellően – könnyen unalomba fulladnak, azonban még ekkor is van egy-egy pillanat, amikor a tüzet egy kicsit fel lehet piszkálni. Most rajtad a sor, hogy ezt a tüzet feléleszd, s ha ez fontos számodra, akkor sikerrel fogsz járni. Természetednél fogva vágysz a romantikára, s ezt most minden mennyiségben meg is kaphatod.

OROSZLÁN (Július 23. – Augusztus 22.)

A következő napokban életedet egy nagyon bosszantó dolog, mégpedig a pletykálkodás, furkálódás zavarhatja meg. Ez a hatás főleg munkád területére koncentrálódik, s könnyen szerezhet neked néhány nagyon kellemetlen percet. Azt veheted észre, hogy mások a hátad mögött beszélgetnek rólad, ám azt nem tudod pontosan, hogy mi a beszélgetés tartalma. Ettől kezdve gondolataidat lefoglalhatja a gyanakvás, már nem tudod, hogy kit tartsál jó munkatársadnak, s kit ellenségednek. Talán jó megoldás lehet, ha tiszta vizet öntesz a pohárba: próbáld a kommunikáció útján megoldani a problémát.

SZŰZ (Augusztus 23. – Szeptember 22.)

A következő napokban nagyon kreatív ötleteid támadhatnak azzal kapcsolatban, hogy miként „csinálhatnál” egy kis pénzt magadnak. Ezek a gondolatok nem akkor jönnek, amikor racionálisan és nagyon tudatosan végiggondolod anyagi helyzetedet, s lehetőségeidet, hanem akkor, amikor álmodozva ülsz, s alig tartózkodsz a valóságban. Az agyad ezekben a pillanatokban kikapcsol, „pihen” egy kicsit, s akkor hirtelen „beugrik” a megoldás, s fantasztikus ötleteid születnek. Álmaidra is nagyon figyelj oda ezen a héten, hiszen ez is egy olyan csatorna, amelyen keresztül most saját magadnak segíthetsz, hiszen a benned élő kreatív ember így üzenhet neked.

MÉRLEG (Szeptember 23. – Október 22.)

A következő napokban nagyon sokszor hallasz majd a külsődre vonatkozó megjegyzéseket, s ezek tartalma nagyon hízelgő lehet számodra. Ezek a megállapítások a valóságot festik le, hiszen Mérleg mivoltodnál fogva nagyon szép ember vagy, s természetes eleganciáddal mindenkit lenyűgözöl. Mégis jólesik neked, hogy mások is észreveszik ezt, hiszen az utóbbi időben egy kicsit úgy érezted, hogy elhanyagolnak, s mellőznek téged. Most szinte sütkérezel mások kedvességében, és már ez is elég neked ahhoz, hogy igazán boldog légy ezekben a napokban.

SKORPIÓ (Október 23. – November 21.)

A következő napokban nagyon jellemzőek lesznek rád a hirtelen és váratlan indulatkitörések. Mostanában sokszor előfordult, hogy a „szőnyeg alᔠsöpörted a problémákat, s elfojtottad a dühödet. Sem erőd, sem türelmed nem volt a vitákhoz és veszekedésekhez, s ez most azt eredményezi, hogy hirtelen robbannak ki belőled az indulatok. Mégsem kell komoly következményekkel számolnod, hiszen mindenki nagyon megértő veled szemben. Meglehet, hogy a feszültségeket humorral tudjátok a legjobban kezelni, s előfordulhat, hogy egy-egy „vad” kirohanáson később nevettek egy jót.

NYILAS (November 22. – December 21.)

A következő napokban nagyon elemedben vagy, intellektuálisan senki sem tud túlszárnyalni téged. Ennek a hatásnak a munkahelyeden nagyon jó hasznát veheted, hiszen most jutnak eszedbe a legjobb ötletek. Azzal sem lesz gondod, hogy ezeket az ötleteket nagyon jól tálald az illetékesek felé. Magánéletedben a vad szenvedélyek hatalmasodnak el rajtad, nagyon érzéki időszakodat éled, s tele vagy temperamentummal. Szerencsére ennek nagyon jó a fogadtatása, s viszonzásra találnak igényeid. Nagyon emlékezetes időszakodat élheted pároddal együtt, s most sikerül még jobban elmélyíteni a kapcsolatot.

BAK (December 22. – Január 20.)

A következő napokban szokatlanul érzelmes és romantikus hangulatban leszel. Egy kis időre elfelejtkezel a megközelíthetetlen kőszikla szerepéről, s érzelmeidet most könnyedén mutatod ki mások felé. Különösen párkapcsolatodban virágzik ez az érzékenység, s olyan romantikus, kedves ötletekkel lepheted meg párodat, hogy egészen meghatódik gesztusaidon. Érdemes tudatosan is szem előtt tartanod ezeket az erőket, hiszen most nagyon sokat lendíthetsz legszemélyesebb kapcsolatodon. Olyan felejthetetlen napjaitok lehetnek, amelyek még sokáig kísérik kapcsolatotokat.

VÍZÖNTŐ (Január 21. – Február 19.)

A következő napokban virágzik majd a szexualitásod és a temperamentumod. Nagyon kellemes meglepetéseket okozhatsz partnerednek, hiszen soha nem látott lelkesedéssel veted bele magadat az együtt töltött percekbe. Ezen a területen bontakozik ki most személyiséged különlegessége, s a megszokottól eltérő ötletek juthatnak eszedbe. Partnered szerencsére nagyon nyitott lesz az újdonságokra, s a közös érzéki élmények még jobban összekapcsolják a szálakat közöttetek. Bár nem az érzékiség a legfontosabb egy kapcsolatban, mégis nagy összetartó ereje lehet.

HALAK (Február 20. – Március 20.)

A következő napokban kedveseddel, pároddal nagyon nehezen hangolódtok egymásra érzelmileg. Ez azt jelenti, hogy úgy érezheted: partnered direkt bosszant téged egy-egy megnyilvánulásával. Most szembetűnőbb lehet az összes negatív tulajdonsága, s minden tevékenységében hibát találsz. Ez a hozzáállás nagyon megkeserítheti közös életeteket, s bizony visszavetheti a kapcsolatot. Nem lesz más megoldás, le kell ülnötök, és meg kell beszélnetek, hogy mi az, amit a másikban nagyon bosszantónak éreztek. Ha ezen túlestek, akkor sokkal tudatosabban álltok majd hozzá egymás hibáihoz is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top