Horoszkóp

Pénzhoroszkóp november 15-21.

Kos

A titkos pénzügyeknek kedvez a hét. Lehetőséged nyílik olyan bevételre szert tenni, amelyért nem kell megdolgozni. Most érdemes üzleti tárgyalásokat folytatnod, vagy vállalkozással kapcsolatos anyagi döntést hoznod. Egy baráti kapcsolatodnak is anyagi hasznát élvezheted, mert a pártfogásával többletjövedelemre tehetsz szert. Viszont nem kedvez a hét a családi vállalkozásoknak, és egy ingatlan miatt olyan erőfeszítést tehetsz, amely talán még a partnerkapcsolatodra is árnyékot vethet. A héten kerüld a jósokat, a kártyavetőket és a látókat, mert ők a pénzedre hajtanak, és nem mondanak igazat. Ha te vagy jós, akkor viszont nagy hasznot zsebelhetsz be!

Bika

A héten hajlamos leszel arra, hogy teljesen elvessz a részletekben, és azt veszed észre, hogy semmire nincs időd. A robot, a kötelesség és az egyre nagyobb felelősség miatt csak görgeted a napokat magad előtt. Unod az egyenlőtlen elosztást is, mert most válik csak igazán szembetűnővé, hogy a munkahelyeden „pofára” osztogatják a pénzt. Jól tennéd, ha egy kicsit jobban menedzselnéd magad, és saját magad reklámkampányába kezdenél. Hiszen erre kínálkozik a lehető legjobb lehetőség a héten, melynek bankszámládon feltűnő eredménye lesz. Ezen a héten hibásan tölthetsz ki számlát, amelynek komolyabb következménye nem lesz. Csak többet lóthatsz-futhatsz.

Ikrek

A héten viselkedéseddel, stílusoddal beszédtémát adhatsz a környezetednek. És természetesen, ahogy ezt már megszokhattad, vagy nagyon jót mondanak rólad, vagy elítélően nyilatkoznak. Amivel ne foglalkozz, hanem építsd a jövőd, amelynek alapjait most teheted le. Érdemes vállalkozásba kezdened, ami viszont akkor jár kevesebb kockázattal, ha nem külföldivel kezdesz. Ha hitelre van szükséged, akkor figyeld a hirdetéseket, mert olyan kedvező lehetőségről hallhatsz, amely miatt érdemes lesz változtatnod, még akkor is, ha már egy hitelintézethez minden papírt beadtál és minden engedélyt megkértél. Ha szülő vagy, akkor a gyermeked miatt a héten növekszenek a kiadásaid.

Rák

Ha szeretnél a saját lábadra állni, akkor a héten egy váratlan eseménynek köszönhetően közelebb kerülhetsz a megvalósításához. Míg az anyagi ügyeid ezen a héten bíztatóan alakulnak, addig a családdal kapcsolatos dolgaid kevésbé. A tartós partnerkapcsolatokban, házasságokban olyan érzelmi feszültségek támadnak, amelyek megkérdőjelezhetik a közös jövőt. Aztán rájössz, hogy anyagilag függő helyzetben vagytok, és talán érzelmileg eltávolodsz, de fizikailag vele maradsz. A szerelmi kapcsolatok előtt a lámpák zöldre váltanak, és a kedvesed rokonságával, ismeretségi körével úgy érezheted, hogy lehetőségeid határa a csillagos ég. Általa sokkal többet engedhetsz meg magadnak, mint korábban.

Oroszlán

Még az is előfordulhat, hogy állást fogsz változtatni. Talán nem elsősorban a pénz játssza döntésedben a főszerepet, inkább az érzelmek. Olyan helyzetbe kerülhetsz, amit nem tudsz elviselni, ráadásul a titkos ellenségeid is erőteljes aknamunkába kezdtek. Felmerülhetnek új szabályok, amelyeknek nehezebben tudsz megfelelni, vagy előfordulhat, hogy nem is akarsz már nekik eleget tenni. Érdemes lenne most változtatni, baráti segítséggel új vállalkozásba vágni. Ha új feladatba akarsz kezdeni, akkor beszéld meg egy jó barátoddal a dolgot, aki tisztán látja a helyzetedet. A legjobb tanácsot adhatja neked, amivel anyagilag is jól kijöhetsz a bonyolult helyzetből.

Szűz

A korábban elkövetett hibáért a sors a héten benyújthatja a számlát, és neked fizetned kell. Képes leszel minden pénzt megadni, és minden erőt megmozgatni, hogy elérd – vagy megtartsd – amit akarsz, ami fontos a számodra. Előfordulhat, hogy megszűnik egy üzleti kapcsolatod, de emiatt nem kell könnyeket hullatnod, hiszen jön helyette egy sokkal gyümölcsözőbb. Diktálhatod a feltételeket, csak magabiztosnak és határozottnak kell lenned. A baráti viszonyaidban nem szabad szűkmarkúan viselkedned, hiszen ezek a kapcsolatok segítenek hozzá olyan előnyökhöz, amelyek miatt sokan fognak irigyelni. A zsebbe csúsztatott adómentes jövedelem pedig a zárt kapukat is megnyitja! Ingatlanügyben ragaszkodnod kell a korábban kialkudott árhoz.

Mérleg

Változásra kell felkészülnöd a munkádban! Még az is előfordulhat, hogy új felettesed lesz, vagy változnak a játékszabályok a cégnél. Az a fontos, hogy ne félj, ne rettegj, mert az új helyzetben te nem vesztes, hanem nyertes leszel. Még abban az esetben is, ha úgy gondolod, hogy neked éppen úgy jó minden, ahogy van, és nem szeretnéd, ha a dolgok változnának. Anyagi ügyeid pompásan alakulnak, ezen a héten írj alá szerződést, vagy bátran adhatod a neved nagy haszonnal kecsegtető dolgokhoz. Arra azért ügyelj, hogy az üzleti ügyekbe ne keverj érzelmeket. Ha kölcsönt adsz vagy kérsz, azt ne érzelmi alapon tedd, hanem színtiszta üzlet legyen. Mert így a pénzednél maradsz, és a kapcsolat sem szenved csorbát.

Skorpió

A héten kirúghatsz a hámból, és magával ragadhat a vásárlási láz! Tombolhatsz az üzletekben, és olyan dolgokra költheted a pénzed, amelyektől boldognak érzed magad. A mobilcég bevételeinek növekedéséhez is nagyban hozzájárulhatsz, mert rekord mennyiségű sms-t válthatsz. Érdemes a héten ingatlannal kapcsolatos okmányokat aláírni, utazásra befizetni, biztosítást kötni, vagy részt venni egy olyan találkozón, ahol ajándékba akarnak adni neked bármilyen utalványt. Arra ügyelj, hogy senki szerelmi ügyeibe ne ártsd bele magad, vagy próbálj meg ellenállni a héten a furkálódásnak, mert te is ezt kapod vissza majd a sorstól, amin majd meg leszel sértődve.

Nyilas

Emberi kapcsolataidra rányomhatja bélyegét a pénz, az érdek. A vagyon látszata alapján ítélhetsz meg embereket, és barátkozhatsz velük, amely nem baj, mert így pontosan tudod, hogy kitől, mit várhatsz. De ne felejtsd el, hogy ez fordítva is igaz, és te is azért lehetsz népszerű bizonyos embereknél, mert ők is viszontremélnek tőled valamit. Ezen a héten több olyan dolgot láthatsz meg, amelyeket érdemes lesz a jövő héten megvenni. De ne mondj azonnal igent, hanem nézz még körül több üzletben, mert valahol vagy jobb minőséget, vagy olcsóbb árat találsz. Ha nem azonnal döntesz, csak jól jársz. Lakáskérdésben váratlan fordulat következik. Érdemes lenne belevágni egy olyan ügyletbe, amelyet a barátaid merésznek, a családtagjaid pedig kész őrültségnek tartanak.

Bak

Ha kezességet kell vállalnod barát vagy jó ismerős kölcsönfelvétele miatt, akkor ezt most bátran megteheted. És te is ugyanezt kérheted. De a testvéredet sajnos nem sikerül közvetlenül meggyőznöd egy közös, anyagiakat érintő ügyletről. Ezért folyamodj rafinériához. Beszélj egy harmadik személynek az elképzeléseidről, aki a rokonodat befolyásolhatja, és így érheted el azt, amit akarsz. Ingatlanügyben, ha el akarsz adni, váratlanul a vevőd olyan ötlettel állhat elő, hogy neked szinte azonnal rá kell vágnod: igen. Ha vásárolni kívánsz, akkor ne sajnáld se az időt, se az energiát, se a honoráriumot egy szakértő véleményére, mert így lehetsz biztos abban, hogy jól döntesz.

Vízöntő

Adóproblémák idegesíthetnek a héten, és még az is megtörténhet, hogy szakértőt rendelnek ki, aki a te zsebedben kotorászik. Nagyon vigyázz arra, hogy kinek mit mondasz, vagy milyen titkaidba avatod be őket, mert tőkét kovácsolnak belőle, és a maguk hasznára fordíthatják, vagy felhasználhatják ellened. A munkában pozitív változásra számíthatsz. A felettesed megértése, türelme vagy segítsége erőt ad és magabiztossá tesz. Ha tanulmányokat folytatsz, akkor a héten ne sajnáld a pénzt egy olyan dologra, amelyet nem kötelező megvenned, csak ajánlott. Ugyanis, ha megveszed, olyan dolgokat tudhatsz meg, amelyeknek a vizsgák során hasznát veheted. Kerüld viszont az álomfejtőket!

Halak

Elképesztő hírek juthatnak a fülecskédbe, amelyek azonban nem pénzt húznak ki a zsebedből, hanem inkább a bevételeidet növelik. Hallhatsz egy különleges lehetőségről, amelyben ajándékokat osztogathatnak, és te is a szerencsések között szerepelhetsz. Tervezgetheted a jövőt, és egy hirtelen ötlet pénzt hozhat. Viszont a héten verd ki a fejedből a kölcsönre, vagy a sötét ügyletekre vonatkozó terveidet, mert ezek hiú ábrándok. Előfordulhat, hogy meglopnak, és bottal ütheted a pénz nyomát. Örökségre, hagyatékra vagy a házas-, esetleg üzlettársad pénzére, vagy tartásdíjra se építs. Ha üzletbe szeretnél vágni, akkor ezt egy külföldi személlyel tedd, a nagy nyereség, vagy a gondtalan jövő ebben az esetben garantált.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top