Horoszkóp

Napi horoszkóp (11.18. Csütörtök)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Társasági lény vagy, ráadásul vonzó is, ezért mindenképpen kifizetődő a számodra az olyan tevékenység, amit a népszerűségre alapozol. Jó kereskedő lehet belőled. Azt a benyomást kelted, hogy nagyon érdeklődsz a körülötted történő dolgok iránt, és nem veszted szem elől a legfőbb lehetőségeket. Ezért alaposan tudod elemezni a helyzeteket, ahol emberekről vagy üzleti dolgokról van szó. Kevés fű nő most a talpad alatt.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Megalapozhatod a dolgokat egy mosollyal, adsz, – egy bizonyos pontig segítesz, körülajnározod a másikat tapintatosan és bájosan, de egy pillanatra sem felejted, mit is akarsz valójában. Ma be tudod tartani Szent Pál tanítását: “Legyetek bölcsek mint a kígyó, és szelídek mint a galamb”. Csak ritkán keveredsz nyílt konfliktusba, mert megtanultad, hogyan kell megkerülni a dolgokat, ahelyett, hogy keresztülcsapnál rajtuk.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Ma különleges adottságaid vannak az előrelátás és belátás terén, egyfajta látnoki intellektussal rendelkezel, amivel a jövő lehetőségeit tisztázhatod magadban a jelenben. Tökéletes intuícióid vannak a dolgokra és emberekre vonatkozóan, és ez a képességed segít megszervezni és kifejezni mindazt, amit olyan tisztán értesz, így el tudsz érni sikereket akár tudományos területen, akár a művészetekben.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Le tudod fordítani önmagad ismeretét a körülötted lévők nyelvére, így tekintélyes presztízst nyerhetsz, mert megértő, rokonszenves intellektusod van, képes vagy nagy szempontok megértésére, különösen társadalmi dolgokban. Ez bíráló, tudományos és pontos ésszel kombinálva minden elismerést megszerez neked, amit csak akarsz. Legjobban akkor veszed hasznát, ha a nagy tömegekkel állsz kapcsolatban.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Hűséges vagy a szerelemben, és hűséges vagy az elveidhez, és a fejlődés magas fokán ez a kombináció vezető gondolkodóvá tehet téged. Persze hosszú utat jársz be, amíg idáig eljutsz, ám alapjában véve komoly gondolkodású vagy, és a fiatalkori kicsapongások után valószínűleg lassan megállapodsz, és jó házastárs válik belőled, ezzel megleped szomszédaidat, és barátaidat.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Nagyon tárgyilagos vagy, és ha esetleg romantikusságod és időszakos érzelmességed miatt másmilyennek tűnsz is, legbelül hideg és önérzetes maradsz. Képes leszel megbántani azokat, akik szeretnek, azzal a könnyedséggel, mellyel az emberi kapcsolatokat széttöröd. Jó, értelmes, tudományosan pontos észjárásod van, és ha valamit kiszámítottál a saját megelégedésedre, elvárod, hogy mindenki más megértse logikádat – melynek megmagyarázásával most nem fárasztod magad.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Nagy vonzerőt sugárzol magadból, mellyel népszerűvé válsz a másik nem körében, és habár szerelmi készségedben semmi elvont vagy teoretikus nincs, érzelmeidet a magas idealizmus szintjére emeled. A jó ízlés és jólneveltség túlszínezése átcsap a konvencionálistól leginkább eltérőbe, és felemel téged a pusztán érzékiből egy magasabb szférába. Látszólag boldog és gondtalan vagy, de az élet komoly dolgain való töprengés mindig ott van „komolytalanságod” mögött.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Hatalmas és önálló gondolkodó vagy, jó tanítvány. Saját filozófiád és véleményed van intellektuális és társadalmi problémákról, és így valószínűleg erős hatással lehetsz a körülötted lévők véleményére is. Van benned bizonyos türelmetlenség az ellenvéleményekkel szemben, melyet – mivel nem hiszel a türelmetlenségben – igyekszel eltakarni. Ha történetesen az üzleti életben tevékenykedsz, valószínűleg „igenlő” emberek vesznek körül.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Szereted a drámai megoldásokat a dolgok kivitelezésében. Van egy bizonyos “nagy komolyság” benned, és képes vagy rá, hogy keresztes vitéz módjára pártfogásodba végy másokat, magadra vállalj ügyeket, legyenek azok nagyok vagy jelentéktelenek. Hajlamos vagy általánosítani dolgokat, és inkább gondolkodsz filozofikusan – pl. hogy miért is jó neked, ha mérges, vagy szerelemes, vagy megbántott vagy – mintsemhogy felráznád magad a tétlenségből.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Nagy hajtóerő van benned, amely magasra repít. Konvencionális vagy, szereted a megfelelő embereket kiválasztani és a város megfelelő részében lakni. De ez rendszerint nem okoz számodra nehézséget. A hiteled jó, és valahogy mindig megélsz, akkor is, ha már a csőd fenyegetne. Intellektuálisan gyakorlatias vagy, a tudománynak önmagáért nincs értéke a számodra, és addig vagy jó tanuló, amíg gyakorlati hasznát látod annak, amit tanulsz.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Tudományos hajlamod erős. Elemző és szervező vagy, valamint kutatod az információt és a tudást, és tudásod széles körben, társadalmilag is terjeszted. Hajlamod inkább kritikai, mint alkotó vagy végrehajtó, bár az emberek értelme feletti uralmad erős. Magánéletedben romantikus vagy, de hajlamos vagy rá, hogy személyes érzelmeidet hozzákapcsold a nagy eszmékhez, és általánosításaiddal inkább egy verseskönyvhöz hasonlítasz most, mint romantikus szerelmeshez.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Ha közéleti tevékenységet folytatsz, ez inkább odaadó közszolgálat lesz, mint karrierizmus. A misszionárius szellem erős benned, hiszel az erényben, a mérsékletben, az igazságban, a becsületben, és kialakíthatsz egy bizonyos világnézetet, mellyel hatni tudsz az emberekre. Nem vagy nagyon türelmes, és elítéled azokat, akik nem olyan erényesek, mint Te, ugyanakkor segíted is őket megerősödni. Ha nem vigyázol, túl „szenteskedővé” válhatsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top