Horoszkóp

Napi horoszkóp (11.20. Szombat)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Nehézségeid támadhatnak ma a koncentrálással, és még ha a környezeti feltételek a legmegfelelőbbek is, nem tudod magad az éppen esedékes feladatnak szentelni, merengeni és álmodozni kezdesz. Érzelmileg nagyon fogékony vagy és ma a különös emberek felé fogsz vonzódni. Valószínűleg „bolond” módra szórod a szeretetedet, vagy valami értéktelen személyre pazarolod, és azután sajnálod magadat, ahelyett, hogy helyesen választanál.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
A tudatalattidban mély forrásaid vannak, melyekről még a legjobb barátaid sem tudnak. Van egy saját álomvilágod, melynek nem sok köze van a valósághoz, és ez arra szolgál, hogy elkülönítsd magadat a szoros emberi kapcsolatoktól, habár nagy szükséged van a szeretetre és együttérzésre. Ha a születési horoszkópodban a Holddal a Merkúr erős fényszöget alkot, nagyszerű és értékes társalgó lehetsz, de mindazt, amit elmondasz, önmagad nem tartod nagyon fontosnak.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!

Nagyon megbántva érzed magad, hogy a világ többi embere nem lát téged, és nem ismer el valódi mivoltodban. Érzelmi életed szenved lelki folyamataidtól, mert még ráadásul nemcsak nagyon érzelmes vagy, de nagyon kritikus is, és nehéz összeegyeztetned e két tulajdonságot. Vágysz a rokonszenvre, megértésre és szeretetre, de ez nem akadályoz meg abban, hogy apróságok miatt szétzúzz szerelmi kapcsolatokat.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Csavaros eszű üzletember lehetsz, aki érti az összes profit-szerző módszert. Önvédő, védekező, óvatos vagy, és habár nagy pénzügyletekben gondolkodsz, kis összegekkel is tudsz és szeretsz is foglalkozni, ritkán érzel anyagi szükséget. Népszerű lehetsz nagyban és kicsiben, bár az emberekkel való személyes kapcsolatodban kissé gyanakvó vagy és szeretet igényed ellenére nagyon tartózkodó, mert félsz, hogy bolonddá tesznek vagy félrevezetnek.


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Átérzed mások bánatát és tragédiáját, és élénk vidám külsőd alatt filozofikus szellemed van, s erősen tudatában vagy az élet szomorúságainak. Nem elégszel meg a szomorkodással, valamit teszel is a magad módján – megpróbálod átalakítani a világot filozófiával, adományokkal, szociális munkával, politikai befolyással, mindig nagyvonalúan. Amikor arra törekszel, hogy befolyással bírj, azt inkább magáért a jóért csinálod, és nem személyes dicsőségért.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Valószínűleg sok emberi panaszt hallgatsz minden felé, mert ez egy “gyóntató atyai aspektus is”, barátaid és munkatársaid hozzád jönnek elmondani gondjaikat, bajaikat, és várják Tőled a megoldást. Ha a Merkúr helyzete erős a személyes horoszkópodban, az intellektuális karrier lehetősége valószínű, író, szónok, filozófus – sokoldalú természet. Érzelmileg a legnagyobb hibád, hogy a saját érzelmeidet és problémáidat és a világ problémáit túlságosan komolyan veszed.


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Az emberi természet tanítványa vagy, és zavarba ejtő pontossággal ismered embertársaidat. De mégis képes vagy a romantika hálójába keveredve, kalandosan belebolondulni emberekbe. Ez akkor történik, amikor nem hallgatsz a saját sejtéseidre, mert ha titkos sugallataidat követed, nem történhet semmi bajod. Ez a helyzet nagy előnyödre szolgálhat, ha közéleti szerepet töltesz be, de érzed jó hatását, bármilyen körökben forogsz, rendkívüli személyiséged van.


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Végtelen nagy belátással leszel, és tisztelettel a művészi alkotás és az emberek iránt. Hajlamod és érzéked van a helyes dolgok iránt. Túlságosan kritikussá is válhatsz. Keresztüllátsz az embereken, jobban, mint kívánnák, és előfordul, hogy vádló pillantás van a szemeden, még ha egy szót sem szólsz is. Éreztetni tudod a rosszallásodat, mert ösztönösen jó színész vagy, ismered az értékét a vállvonogatásnak, a gesztusoknak, az arckifejezéseknek és a csendnek.


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Megbocsátó vagy, aki képtelen haragot tartani, mentes minden aljasságtól, rosszakarattól, féltékenységtől, vagy bosszúállástól, és annak ellenére, hogy vágysz a környező világ megjavítására, türelemmel viseled annak hibáit. Mindent megértesz, és mindent megbocsátasz. Nem vagy szigorú bíró és nem vagy ítélő angyal, inkább a szellem gyógyító doktora, kész a szolgálatra és rendszerint képes is vagy találni olyan területet, ahol jótékonysági hajlamaidat kifejtheted.


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Szereted az igazságot, és az egyenlőséget az emberi kapcsolatokban, és képes vagy elvonatkoztatni magad személyes vonatkozásaidtól. Érzékenységed nem önsajnáltatásban nyilvánul meg, hanem mások megértésében és együttérzésében. A nemes kötelesség igaz érzése vezérel, és mindenütt megtalálnak, ahol egy nálad gyengébben kell segíteni. Csak arra kell vigyáznod, nehogy azért házasodj meg, hogy valakit megreformálj. Ez sosem vezet jóra!



Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Hajlamosít ez a nap a nagyzási, vagy üldözési mániára, varázslatokban való hitre, hajlamosít a kétségbeesésre, ha fekete macska megy keresztül az úton. Valami furcsa vegyüléke ez a nap az irracionálisnak a teljesen ésszerű és világos dolgoknak, de azért a valósággal olyan szoros a kapcsolatod, hogy ezek a furcsaságok csak színessé teszik egyéniségedet. Érzelmi életedben idealista, lojális, szenzitív, és inkább szomorú vagy, mint haragos, ha „bolonddᔠtesznek.


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Szükséged van arra, hogy szilárdan kapcsolódj a valósághoz és minél hagyományosabban élsz és gondolkodsz, és minél inkább megpróbálod megérteni más emberek gondolatait, és módszereit, és alkalmazkodni ezekhez, annál boldogabb leszel. Magánéletednek veszélye – belső létezése – az, hogy fokozatosan annyira elkülöníted magát véleményedben, gondolkodásodban és életmódodban, hogy nagyon magányossá válhatsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top