nlc.hu
Horoszkóp
2004. november 22-tól 28-ig

2004. november 22-tól 28-ig

Néha napokig nem jutsz internet közelébe, vagy egyszerûen nincs idõd horoszkópot olvasni. Ezt a problémát orvosultuk, mikor kiötlöttük heti horoszkópunkat.





KOS (Március 21. – Április 20.)

Ezen a héten nagyon rokonszenves benyomást gyakorolhatsz szinte bárkire, akivel találkozol. Akik közelebbről ismernek téged, felfedezik, hogy nagyon szeretetre méltó és nagyon emberséges tudsz lenni. Ezek a tulajdonságok benned rejlenek, csak nem mindig mutatod meg őket másoknak, hiszen szeretsz a „legyőzhetetlenség” misztikájába burkolózni. Nem biztos, hogy mindig az olyan ember a legerősebb, aki „harcos” természetét gyakorolja, lehet, hogy éppen a gyengeség megmutatása a legnagyobb erő. Ne félj attól, hogy érzékenységedet másoknak is megmutasd.






BIKA (Április 21. – Május 20.)


A következő napokban életedet nagyon erőteljesen befolyásolhatja ösztönvilágod. Ez azt jelenti, hogy „ráérzel” arra, hogy mások miként gondolkodnak egy-egy kérdésről, s az események milyen, mély belső motivációkat érintenek lelkivilágukban. Ez a képesség nagyon nagy erőt képvisel a hétköznapokban, s érdemes továbbfejlesztened. Bár intellektuális szinten kicsit félsz a beleérző képességedtől, hiszen Te a biztos, s kézzelfogható értékekben hiszel. Ez a hét próbája lehet annak is, hogy tudsz-e egy kicsit „másként” is gondolkodni.






IKREK (Május 21. – Június 21.)

A következő napokban több fájdalmas tapasztalatod is lehet azokkal az emberekkel kapcsolatban, akik bár közvetlen környezetedben élnek, mégsem tartoznak a családodhoz. Előfordul, hogy szóba elegyedsz valakivel, napi elintéznivalóid közben, s az illető – akaratlanul is – olyan információkat közöl veled, amelyek lelked legfájdalmasabb pontját érinthetik meg. Érdemes végiggondolnod a hallottak üzenetét, hiszen egyáltalán nem véletlen, hogy egy számodra „idegen” ember éppen azokat a szavakat tolmácsolja feléd, amelyek téged megérintenek.






RÁK (Június 22. – Július 22.)

Jellemző személyiségedre, hogy nagyon gyengéd, s érzelmes karaktertulajdonságokat mutat. Most „lágy” és kedveskedő lényed mégis nagyon „kemény” és határozott vonásokat mutat a külvilág felé, köszönhetően a Szaturnusznak. Könyörtelenül mutatsz rá mások hibáira, s előfordulhat az is, hogy nagyon megbántasz valakit. Ez a veszély a legintenzívebben baráti kapcsolataidban áll fenni, s ezen a területen számíthatsz egy-két komoly konfliktusra, amelyek sértődéshez vezetnek. Talán most van itt az ideje annak, amikor megtanulsz nagyon erőteljesen kiállni a saját nézőpontodért.






OROSZLÁN (Július 23. – Augusztus 22.)

A következő napokban erőteljesen gátló és akadályozó tényezőkbe ütközöl terveid megvalósítása közben. Vagyis olyan erők tűnnek fel a színen, amelyek ráadásul nem is nyíltan és előreláthatóan akadályoznak téged, hanem a felszín alatt munkálkodnak, s hirtelen és váratlanul törnek a felszínre. Meglepetésként ér ez a fajta, támadás, hiszen nem számítasz rá előre. Érzelmileg nagyon megviselnek a váratlanul felbukkanó akadályok, nehézségek. Néha-néha még úgy is érezheted, hogy ezen a héten neked semmi sem sikerül.






SZŰZ (Augusztus 23. – Szeptember 22.)

A szerelem és a szexualitás nehéz perceket szerezhet neked ezen a héten. Vagyis partnereddel, kedveseddel nem tudtok egymásra hangolódni, s ez bizony sok konfliktus forrása lehet, s általánosságban is elronthatja közérzetedet. A probléma gyökere abban keresendő, hogy míg Te arra vágynál, hogy partnereddel szinte egységben, spirituális élményként éld meg a szexualitást, addig kedvesed a nyers erőben lelné az örömét, vagyis a szexualitást önmagáért szeretné művelni. Ez neked most kevés lesz, s joggal lesz hiányérzeted.






MÉRLEG (Szeptember 23. – Október 22.)

Életednek ebben a szakaszában a Jupiter bolygó határtalan jókedvvel és optimizmussal ajándékozhat meg. Általánosságban a közérzeted és hangulati állapotod nagyon jó lehet, különösen családi kapcsolataidat érzed boldogítónak, szinte tökéletesnek. Hátrányként jelentkezhet ebben a szép időszakban, hogy bizony nagyon könnyen felszedsz néhány kilót, s ezen utólag csak nagyon kemény munkával lehet segíteni. Mivel neked nagyon fontos a külsőd, érdemes idejekorán óvintézkedéseket tenni a súlygyarapodás ellen. Azonban elmondható, hogy életed minden területe „gyarapodásnak” indul, vagyis ez igaz anyagi helyzetedre, s kapcsolataidra is.






SKORPIÓ (Október 23. – November 21.)

Munkahelyeden nagyon feszült időszak elé nézel a következő napokban. Rengeteg elfojtott düh és sérelem munkál benned, amelyek most ellenállhatatlan erőként törnek a felszínre. Olyan, mintha kinyitottál volna egy pezsgős, üveget, s a sok buborék kirobbanna az üvegből. Így tör felszínre a Te feszültséged is, s bizony meglepő kirohanásokat produkálsz most. Munkatársaid persze meglepődnek a fordulaton, s csodálkoznak, hogy miként is fordulhattál ki ennyire önmagadból. Még mindig jobb, ha kimutatod, ami a lelkedben munkál, mint ha továbbra is visszafojtanád az indulataidat.






NYILAS (November 22. – December 21.)

Ezen a héten önmagaddal kapcsolatban lesz nagyon sok tanulnivalód. A most érvényben lévő erők szeretnének rádöbbenteni téged arra, hogy bizony nagyon sok rejtett folyamat munkál a lelkedben, s talán még soha sem szembesültél azzal, hogy valójában mi, és ki lakik benned. A legtöbbünket az ilyen szembesülések meglehetősen megijesztenek, s nem könnyű szembesülni énünk sötét és elhanyagolt oldalával. Olyan ez, mintha évekig halogattad volna, hogy végre rendet csinálsz, s alaposan kitakarítasz. Nagyon nehéz nekiállni és rendbe tenni életünk valóban elhanyagolt területeit.






BAK (December 22. – Január 20.)

A következő napokban rengeteg elfojtott feszültség munkál majd lelkedben. Ezek a feszültségek kivezető csatornát keresnek, s ha nem találnak, akkor bizony a legváratlanabb helyzetekben törnek felszínre. Ha ez megtörténik, akkor már nem tehetsz semmit: előtört belőled az indulat, s hogy kit és hogyan talált meg, az már szinte véletlenszerű. Azonban megteheted, hogy tudatosan keresel a dühödnek olyan levezetési módot, amellyel nem bántasz meg másokat. Ha szereted a harcias és kemény sportokat, akkor most van itt az ideje, hogy megismerkedj velük.






VÍZÖNTŐ (Január 21. – Február 19.)

Álmodozó személyiségvonásaid, lelki tulajdonságaid nagyon előtérbe kerülnek életednek ebben az időszakában. Nagyon jól ráérzel arra, hogy mások milyen vágyakkal vannak jelen a hétköznapokban, s mindenkinek azt tudod nyújtani, amit titkon szeretne. Nagyon erőteljesen érvényesül ez az erő szerelmi életedben, szexualitásodban. Kedvesednek szinte minden titkos vágyára ráérzel, s abban a pillanatban már teljesítetted is. Szerelmednek olyan érzése lehet most, hogy megtalálta magának azt a párt, akiről mindig is álmodott, s az ideális társát láthatja benned.






HALAK (Február 20. – Március 20.)

Nagyon sokszor hátrányosnak találod saját érzékenységedet, s talán azt tartod ezekről a karaktertulajdonságaidról, hogy inkább átokként ülnek az életeden, mint áldásként. Vagyis úgy gondolod, hogy a hétköznapokban inkább az olyan ember kerül előnybe, aki könyörtelenül érvényesíti akaratát, minden szentimentalizmus nélkül. Talán ez első ránézésre így is van, azonban a mostani hét azt fogja igazolni neked, hogy éppen az érzékenységed lesz az, ami hozzásegít a hosszú távú boldoguláshoz. Furcsán hangzik, de rájöhetsz, hogy nem mindig a nyers erő visz előre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top