nlc.hu
Horoszkóp
Pénzhoroszkóp

Pénzhoroszkóp

Kos

Egyszer minden véget ér! Megszűnik egy pénzbevételi forrásod, de ne ess kétségbe. Mindez azért történik, hogy végre közelebb kerülj egy álmod megvalósításához. Végre olyan munkát végezhetsz, amit szeretnél, ráadásul gondtalanabbul megélhetsz belőle, és több lesz a szabadidőd is. Viszont külföldi utazásra nem érdemes a héten befizetni, és ha ingatlanügyletet bonyolítasz, akkor több kört kell futnod, amíg megtalálod a megfelelő mesterembert. Ezen a héten érdemes kölcsönt felvenni. Ha ez nem áll szándékodban, akkor is hallhatsz egy olyan remek banki ajánlatot, amit nem kellene kihagynod. A hét elején ne vásárolj bőrárut, mert selejtet sóznak rád.

Bika

Pénzügyekkel kapcsolatos elképzeléseidet vagy beruházási, vásárlási terveidet ne oszd meg a kollégáiddal, mert vannak közöttük irigy emberek. Ha ingatlanügyletbe vágtál, a héten váratlanul juthat a tudomásodra egy olyan dolog, amely pluszpénzt húz ki a zsebedből. Még az is előfordulhat, hogy újabb kölcsönre van szükséged. Ám a sors a segítségedre siet, és olyan eseménnyel oldja meg a problémádat, amely miatt az egyik szemed sír. De a másik nevet! Ha házas vagy, esetleg régebb óta együtt élsz valakivel, ne engedd, hogy a partnerednél legyen a bankkártya, csak egy kis zsebpénzt adj neki, mert az utolsó forintot is eltapsolhatja.

Ikrek

Olyan anyagiakkal kapcsolatos hír juthat a fülecskédbe, amely miatt át kell alakítanod a terveidet. És el kell gondolkodnod azon is, hogy igazán akarod-e, amit terveztél, vagy csak a hiúság és a bosszú beszél belőled. Esetleg meg akarod mutatni valakinek, hogy milyen erős vagy, és ezért vállalnád a hosszú évekre szóló anyagi – és érzelmeket is befolyásoló – terheket. Ha értékesebb ingóságot szeretnél vásárolni, akkor ezt a hét közepén tedd. Ekkor találkozol egy ügynökkel, vagy meglátsz egy hirdetést, amelyben rátalálsz arra, amire szükséged van. Emberi kapcsolataidban ne légy zsugori, tegyél ki magadért, mert másoknak örömet szerezhetsz, neked pedig príma befektetés.

Rák

A héten óvatosnak kell lenned, ha olyan a munkád, hogy kenőpénzt ajánlhatnak, mert valaki lépre kíván csalni. Oda kell figyelned a rutinfeladatokra is, mert a legapróbb hiba is komoly anyagi következményekkel járhat. Megtörténhet, úgy kell megoldanod egy feladatot, hogy nem áll rendelkezésedre megfelelő anyagi keret. Ismerőssel beszélj a problémádról, akitől jó ötletet kaphatsz, és frappánsan megoldhatod a gondod. A szerelem ege felhőtlen lesz. Ha nincs partnered, ajándékvásárlás közben ismerhetsz meg valakit, és beleszerethetsz. Bankkártyád pin kódját írd fel a naptáradba, mert a memóriád cserbenhagyhat, és hirtelen nem tudsz pénzt kivenni.

Oroszlán

Elnyerheted a héten a legjobb szabadulóművész címet. Villámcsapásként érhet egy hír, amely egy pillanatra összeszorítja a szívedet, aztán vehetsz egy nagy lélegzetet, és úgy érzed, végre szabad vagy! A vállalkozásokban váratlan kiadásra, hatósági ellenőrzésre, új szabályokra kell számítani. Előfordulhat, hogy egy hobbid miatt újabb és újabb kiadásokba vered magad, talán még személyi kölcsön felvételén is gondolkodhatsz. Többet vendégeskedsz, több időt töltesz társaságban, amelyek szintén pénzköltéssel járnak, de ezt most egyáltalán nem bánod, hiszen jól érzed általa magad. Ha bevásárlóközpontba mész, az értéktárgyaidra vigyázz, mert előfordulhat, hogy meglopnak.

Szűz

Szuper pénzszerzési ötleteid lehetnek, és az anyagi szerencse a legkülönfélébb csatornákon áramlik be az életedbe. Kockáztathatsz a héten, akár a részvénypiacon is körülnézhetnél, és egy szakember segítségével kihalászhatnád a megfelelő befektetési lehetőséget, részvényt vehetnél, ami rövid időn belül a sokszorosát fogja érni. Családi ügyekben vagy ingatlannal kapcsolatban már kevésbé érzed Fortuna támogatását. Ügyelj az otthonod biztonságára, inkább szereltess fel plusz zárat, vagy kérd meg a szomszédot, tartsa rajta szemét a lakásod ajtaján, ablakán. Ha már van gyermeked vagy szülő szeretnél lenni, partnereddel ez a téma adhat okot a hallgatásra.

Mérleg

Mintha egy belső hang egyre többször mondaná neked: gyűjts tulajdont! Vásárolj! Birtokolj! Nagy energiával, sikeresen halmozhatsz, de vigyáznod kell arra, amit megszereztél. Egyre több olyan ajándékot kaphatsz, amelyek a személyednek, és nem a kapcsolataidnak vagy a munkahelyi pozíciódnak, esetleg a segítségeddel elérhető előnyöknek szólnak. A mostani gyűjtögetéssel lehetővé válik, hogy rövidesen a saját lábadra állj, megteremtsd a függetlenségedet. A munkahelyeden valakivel nem vagytok szellemileg azonos hullámhosszon, és nehezen tudsz elfogadni egy döntést is. Ha küzdeni kívánsz ellene, akkor erre a jövő héttől nyílik lehetőséged, amikor szinte mindenkit a saját pártodra állíthatsz.

Skorpió

Pénz és szex! Ez a kettő érdekel téged a héten a legjobban. A szerelmi életedet egy váratlan találkozás kavarhatja fel, és a szenvedély forgószele egyetlen pillanat alatt ragadhat magával. Anyagi ügyekben a munkahelyeden kellemetlen pillanatokat kell átélned. Előfordulhat, hogy a nyakadba sóznak egy újabb munkát, és tényleg nem marad időd a roboton kívül szinte semmire. Megtörténhet, hogy a projekt, amelyben részt kell venned, nem hozza a főnökök által meghatározott tervet, és a bevételcsökkenés porát rajtad kívánják elverni. Ne kapd fel a vizet, ne akarj betegállományba menni, a felmondáson se gondolkodj, hanem szedd össze magad! A jövő héten elő fogsz állni azzal a magyarázattal, amelyet elfogadnak, és talán még meg is dicsérnek.

Nyilas

Megtörténhet, hogy a héten nem kapod meg azt a pénzt, amire számítasz. Vagy képtelen leszel megértetni valakivel, hogy anyagilag meddig mehet el. Ha együtt élsz valakivel vagy házas vagy, partnered a te nevedre vásárolhat értékesebb ingóságot, ami miatt ne borulj ki. Mert rémeket látsz, és az ügylet nem jár rád vonatkozóan semmilyen kellemetlen következménnyel. Lakás kiadás/bérlés során olyan váratlan helyzetet teremt a sors, amikor neked kell nemet mondani, bármilyen nehéz helyzetben vagy akár te, akár az, akivel megállapodnál, mert később ennek pereskedés lehet a vége. Baráttal a héten nemcsak kellemesen beszélgethetsz, hanem a segítségedre van a tisztánlátásával, hogy egy anyagias családi ügyet rendezz.

Bak

Még az is lehet, hogy váratlanul, egyszerre talál rád a pénz és a szerelem! A legfurcsább szituációban pillanthatsz meg valakit, akivel átélheted a szerelem első látásra érzését. Ugyanígy megtörténhet, hogy meglátsz egy ruhadarabot vagy egy tárgyat, amelybe nyomban beleszeretsz. A megvételén ne vacillálj, hanem kényeztesd vele magad! Barátod/nőd miatt is anyagi előnyöket élvezhetsz, az ő kapcsolatai miatt kedvezményesen vásárolhatsz vagy vehetsz igénybe szolgáltatásokat. Örökösödés vagy üzlettársi részesedés miatt azonban váratlan feszültségek támadnak. Ha válófélben vagy, partnered is olyan ötletekkel állhat elő, melyekben a döntést halaszd el a jövő hétig.

Vízöntő

A héten kell az álláspiacon körülnézni, mert fantasztikus lehetőség bukkan fel, amely nemcsak szerelemmunka lesz, hanem a bevétel is minden eddigi elképzelésedet felülmúlhatja. De a munkahelyeden is növekedhet az ázsiód, és ha fizetésemelést vagy 13. (netán 14.) havi fizetést szeretnél, akkor a héten kellene ezt a témát felhoznod. A munkahelyeden egy szerelmi afférból igyekezz kimaradni. Ne ítélkezz senki felett, mert a sors hasonló helyzetbe hozhat téged is. Baráti kapcsolatod a pénz vagy az anyagiak alakulása miatt szétmehet. Egy régi szerelmedről olyan híreket hallhatsz, amelyek bátortalanná tesznek. Ne foglalkozz vele, és főleg ne feledd a múltat!

Halak

Még az is lehet, hogy pert nyersz, vagy bankbetéted kamatainak verhetsz a popójára. Megtörténhet, hogy valaki nagy összeget hagy rád. Esetleg a házas- vagy élettársadnak beindul az üzlet, és luxus dolgokat engedhettek meg magatoknak. Szívességet kérhetnek tőled, és még ha ez neked egy kis befektetésedbe kerül, akkor is mondj igent, mert később ennek a sokszorosát zsebelheted be. Valaki anyagi hálájára is számíthatsz, és érdemes lenne most pénzt áldozni tanulmányaidra, vagy az ehhez szükséges eszközökre. Ha külföldre szeretnél utazni, bóklássz az interneten, mert lecsaphatsz egy bevezető áras, különleges utazásra, amit vétek lenne kihagyni!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top