Horoszkóp

Napi horoszkóp (11.25. Csütörtök)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Energikusságodhoz nagy adag tapintatosság is járul, és ezekkel a jó tulajdonságaiddal elérhetsz mindent, amit csak célként kitűztél magadnak, és sok problémát el tudsz kerülni, sőt sokszor “megúszhatod” a dolgokat. A te Kos-szerű cselekvőképességed, életerőd, függetlenségi vágyad és magnetizmusod természetes szépséggel, bájjal párosul. A Hold ma a Bikában jár, az erre jellemző óvatosság, mérlegelési képesség megszilárdíthatja helyzetedet.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Ha belenézel a tükörbe, akkor egy nagyon befelé forduló, magának való embert láthatsz. Bár kifelé nagyon barátságosnak és szókimondónak mutatod magad, csak kevesen fogják igazán tudni, hogy mit érzel, és igazából mit is csinálsz. Valaki távozása igen nagy hatással lesz rád, és ennek következtében másoknál sokkal jobban fog érdekelni az élet mélyebb értelme, és a boldogság keresése. Nagy meggyőzőképességgel rendelkezel, és akár okkult tanulmányokba is kezdhetsz.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Partnered, házas- vagy üzlettársad lesz a legfontosabb a mai napon, mert ő adja a biztonságérzeted. Ám a Merkúrt stresszeli a Plútó, ezért sajnos az ellenkezője is igaz lehet, azaz, hogy mindent egyedül kell tenned, önmagadért. Sokat kell most szerepelned a nyilvánosság előtt, vagy mert ezt választottad, vagy mert családi örökségként ezt kell tenned, de ennek ellenére óriási igényed van arra, hogy megtartsd a saját privát életed is.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
A szeretet fontos, felelősségteljes szerepet kap az életedben. A gyerekek vagy a hiányuk most próbára tesz téged, több a lesz a felelősségvállalás velük kapcsolatban, mint a gondtalan öröm. A gyerekek határozzák meg az otthonod hangulatát. Ha nincs gyermek az otthonodban, akkor tégy róla, hívj meg fiatalokat is, hogy életet vigyél a lakásodba. Vehetnél egy-két új sporteszközt is, hogy még jobban ki tudj kapcsolódni.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Ma fegyelmezetten, szervezett módon tudod végezni munkádat, a részletekre koncentrálva. Ezzel magadra vonhatod fontos személyiségek figyelmét. Jó alkalom adódik arra, hogy gyakorlati tanácsokat kérj az idősebb, tapasztaltabb emberektől. Elméd rendezetten működik, jól tudod összpontosítani figyelmedet. Összefogott vagy, óvatos, és villámgyorsan el tudsz igazodni a részletek kusza hálójában. Most a konkrétumok érdekelnek, nem a filozofálgatás.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Ma elég eltérő értékítéletet, véleményt, felfogást fejlesztesz ki, és ennek eredménye attól függ, hogyan kezeled ezt az energiát. Pénzed az otthoni munkából is jöhet, vagy föld, vagy ingatlankezelésből, esetleg geológiai munkákból. Nyereség várható ingatlan, örökség vagy olyan ügyek révén, amelyek az otthonodat érinthetik. Fizikai és mentális túlsúly időszaka is lehetne ez, mely rendszerint kifáradáshoz vezet, és szükségessé teszi a pihenést.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Most mindkét szülőd nagyon fontos lesz az életedben, mert a IV. és a X. tengely ma kapcsolódik egymáshoz. Édesapád szilárd, kemény kézzel vezeti az otthoni ügyeket, és akár fel is lázadhatsz akarata ellen. A szülők vagyona most talán szerepet játszik az életedben valamilyen módon, talán az ő ingatlanjuk lesz a fedezet a hitelednél, talán másról van szó. Vállalhatsz most otthoni munkát is, hogy több pénzt keress, de valójában jobban szeretnéd, ha nem volnál kitéve a külvilág versengésének.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Nagyon fontos lesz a számodra a magasabb végzettség elérése vagy horizontod tágítása. A szüleidet tőled eltérő kulturális behatások érhetik. Könnyen előfordulhat, hogy nagyon távol kerülsz a születési helyedtől, vagy nagyon érdekelnek távoli helyek, pl. a külföldiek. El kezdheted gyűjteni a külföldi művészeti és emléktárgyakat. Számolj azzal, hogy még mindig nagyon nehéz megfelelned a szülők elvárásainak.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Ahogyan kommunikálsz, az nagyban függhet a családi hátteredtől, és hogy mennyire fogadod el önmagad. Valószínűleg sok véleménycsere, vita zajlik az otthonodban vagy a munkahelyeden. Rokonok, testvérek, szomszédok most nagyon fontos szerepet játszanak a szülői otthonban. Hogy ez jól vagy rosszul jön neked, azt Te döntsd el. Valamiért egy rokon is szerves részévé válik a családodnak.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Most körbevesznek a jó barátok, akiket mindig szívesen látsz, és akik szívesen látnak téged is. Valószínűleg egy-két napot nálad is alszanak, vagy néhányszor együtt laktok valahol egy-egy hétvégén. Célirányos terveket dolgozz ki, és a már otthonról hozott, majdnem kész szemlélettel kezdheted a „felnőtt életet”. Valószínűleg nagyon fog hiányozni egyik szülőd, akit esetleg a család egyik barátja helyettesíthet.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Váratlan események tesznek próbára, hogy mennyire vagy képes hű maradni önmagadhoz. Ha eddig is jó úton jártál, akkor sikeresen kiállod a próbát, és elszántságodban megerősödve lépsz túl rajta. Ha viszont életed teljesen felborul, itt az idő, hogy újragondold célkitűzéseidet és az eddig követett menetirányt. Ez a tranzit viszont lendítőerőt ad a valósághű önkifejezésre, hogy az lehess, aki akarsz, aki valójában Te vagy. Balesethez is vezethetne, ha ellenállnál ennek a lökésnek.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Minden erőddel azon kell, hogy legyél, hogy nagyon pontosan és szabatosan fejezd ki magad a félreértések elkerülése végett. Legyél nagyon óvatos minden szervezetedbe bevitt dologgal, ugyanis most igen érzékenyen reagálsz mindenre, és akár nem kívánatos függőségbe is kerülhetnél. Ne most kezdj el rászokni a dohányzásra. Emésztési zavarokkal bajlódhatsz még a közönséges táplálékoktól is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top