Horoszkóp

Napi horoszkóp (11.26. Péntek)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Ma sokat utazol, akár kikapcsolódás révén, akár munkaügyben. Kreatív képességeidet jól használhatod az irodalom és az emberi kapcsolatok terén. A tanulás most egyben szórakozás is neked, ezért jó tanár lennél, ha pozitívan használod ezt az energiát. Sportolóknak nagyon kiváló ez az időszak, sok utazással járhat. Ez a nap még anyagi előnyökkel is járhat gyermekek, vállalkozás, vagy külkapcsolat révén.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Kiváló pénzügyi sikereket ígér ez a nap, jól tudod kezelni a pénzeket, de az ezt jelző bolygót komoly stressz éri, ezért lehetnek financiális nehézségeid is. Problémák adódhatnak a szerelem terén is, vagy szellemileg nagyon megterhelő napot kell átélned. Spekulációid nem sok sikerrel kecsegtetnek. Vigyázz arra, nehogy túl hirtelen, idő előtt szakadjon meg a család gyermekeivel a kapcsolatod.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
A munkád most valahogy kapcsolatba kerülhet a gyermekekkel, vagy fontos szerepet kap benne a kreativitás. Annyira szereted a munkádat, hogy akár a „munka hőse” érdemérmet is odaítélhetik neked. Az érem másik oldala is érvényes rád, a játék öröme, és ha ezt túlzásba viszed, egyáltalán nem is akarsz dolgozni. Előfordulhat a családban apróbb egészségügyi probléma, ha ezt te észleled először, vidd őket azonnal orvoshoz.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Most nehéz lesz egy terület mellett leragadnod, szinte zseni-szerű lehetsz egyes művészeti ágakban. Nagyon szereted ma a társasági életet, és a kihívásokat is szívesen vállalod. Ezért aztán percenként kell fellépned az élet színpadán. A gyerekek vagy nagyon fontosak lesznek, vagy egyáltalán nem játszanak ma szerepet az életedben. Ma szerencséd lehet a szórakozásban, a szerencsejátékban és a sportban.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Az Uránusz kilendít a megszokott kerékvágásból és rutinból. Ha megpróbálod nem észrevenni vagy elfojtani ezt a változást hozó erőt, akkor nagy valószínűséggel ez valamilyen balesetveszélyben fog megnyilvánulni. Legyél nagyon óvatos ebben az időszakban minden veszélyes helyzetben. Még jobb, ha továbblépsz, és valami mást csinálsz, változtass a rutinodon, találd ki vagy valld be őszintén, mi az, ami igazán zavar, és tegyél valamit ellene.
Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Nagyon szereted a barátaidat, és nagylelkű is vagy velük, akik egyben „szövetségeseid”. A politika és a kapcsolódó területek most a Te kedvenceid. Kiváló vendéglátó vagy, mivel a társaságban való mozgás, szórakoztatás természetesen árad lényedből, és jóformán minden társasági szituációban feltalálod magad. Jó barátságban leszel a gyermekekkel és intim barátaiddal, hacsak nem használod igazán negatívan a nap energiáját.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Ha ügyesen használod született tehetségedet, akkor munkádat sokat elismerik és értékelik majd. Erősen mutatkozik az az igényed, hogy észrevegyenek, hogy előtérben legyél, és hogy értékeljék képességeidet. A kaland és az új szerelem most több akadállyal jár, és az átlagnál többet kell belefektetned, hogy valami ezen a területen is sikerüljön. Tekintélyed emelkedik, és nemcsak a gyermekek körében, a feljebbvalóid pártfogása is várható.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Gondolkozz el azon, hogyan is fejezd ki szeretetedet. A mai bolygóállások a család szeretetét jelzik, lehetőséget adnak arra, hogy kreativitásodat otthon éld ki, pl. otthon vagy otthonról dolgozz. Sikerrel foglalkozhatsz ingatlannal, vagy te leszel, aki kinyitja otthonát a fiataloknak, akik tanácsokat, gondoskodást igényelnek (gyermekmese, film, játékok, stb.). Ne csodálkozz azon, ha a nagypapa is bejelentkezik hozzátok egy vacsorára.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Most örömödet inkább a magányosságban leled, a múlt dolgainak kutatásában. Vedd hát elő a jó öreg családi fényképalbumot, és kezdd el nézegetni. Lehetséges, hogy a gyermekekkel kapcsolatban bizonyos fájdalmat is meg kell tapasztalnod, pl. ha gyermeked az első randijára indul, és rá kell ébredned, hogy már nem csak a te „picikéd”. Vedd elő régi naplódat is, és kezdd el beleírni a mostani szívfájdalmakat.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Könnyen kommunikációs gondjaid támadhatnak. Nézeteid és a mód, ahogyan képviseled azokat, erőpróbák sorozatán mennek keresztül. Ne hátrálj meg. Próbáld átrágni magad a problémákon. Nézz szembe velük, valaki esetleg épp most tapint a lényegre. Kihívások időszakát kell megélned egész szellemiséged és eszméid szintjén. Ha ettől indokolatlanul kiborulsz, akkor gondolkodásod túlzottan merevvé vált az évek során. Itt az idő egy kis szellemi „generáljavításra”, megújulásra.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
A házasság vagy egyéb emberi kapcsolatok megszakításának tendenciájára számíthatsz, de kedvezőtlen életkörülmények, veszteségek, nyugtalanság, megbetegedés, akár operáció is előfordulhat, házastársad vagy édesapád beteg lehet, vagy életveszélybe kerülhet. Kedvezőtlen az aspektus utazásnál és helyváltoztatásnál. Próbálj meg lépést tartani a szükséges változtatásokkal életedben, de maradj hű önmagadhoz, és ne engedj a “negyvennyolcból”.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Az a képességed lesz próbára téve, hogy keresztül tudsz-e látni az illúziók, idealizálások, esetleg megtévesztések fátylán, aszerint ítélve meg embertársaidat és személyes kapcsolataidat, amilyenek azok a valóságban. Elsőként és legfőként meg kell tanulnod, hogy többé ne áltasd magad, és nézzen szembe valódi éneddel. Lehet, hogy pont ez az, amit próbálsz elkerülni. Az ilyenkor kezdődő új szerelmi kapcsolatok is e próbatétel részét képezik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top