Horoszkóp

2004. december 13-tõl 19-ig

Néha napokig nem jutsz internet közelébe, vagy egyszerûen nincs idõd horoszkópot olvasni. Ezt a problémát orvosultuk, mikor kiötlöttük heti horoszkópunkat.





KOS (Március 21. – Április 20.)

A következő napokban csupa olyan dolog jár az eszedben, amelyet mások talán extrémnek gondolnának, de a legjobb esetben is olyan dolognak, amelyről nem illik beszélni. Ezek a gondolatok miről is másról szólnának, mint a szexualitásról és a szerelemről. Olyan temperamentumos és szenvedélyes vagy, hogy még megszokott, jól bevált kapcsolatodba, házasságodba is életet lehelhetsz, nem is beszélve arról, hogy új momentumokkal gazdagíthatod életednek ezt a területét. Persze nem ajánlott, hogy „ajtóstól ronts a házba”, hagyj időt kedvesednek arra, hogy hozzászokjon az új szenvedélyhez.






BIKA (Április 21. – Május 20.)

Ezen a héten úgy érezheted, hogy mindenki téged „piszkál”, s pont azok az emberek „kötözködnek” veled, akik a legfontosabbak számodra. Mindezeket a negatív megnyilvánulásokat megkaphatod kedvesedtől és barátaidtól is. Nem is beszélve gyermekedről, aki ezekben a napokban gondoskodik arról, hogy eleget bosszankodj. A hét végére olyan érzésed lehet, hogy „mindenkiből eleged van”, s bizony meglehet, hogy nagyon elkeseredsz. Nagyon toleráns vagy most, ám ez a hozzáállás sem mindig válik be, lehet, hogy célszerűbb lenne a sarkadra állnod.






IKREK (Május 21. – Június 21.)

Ezen a héten saját gyermekkorod, kisgyermekkori emlékeid sokkal nagyon szerepet töltenek majd be életedben, mint más időszakokban. Elgondolkodsz majd azon, hogy szüleid miként élték a hétköznapjaikat, s talán még az is eszedbe jut, hogy vajon milyen területeken hasonlítasz rájuk. Egyszóval felderítheted saját szülői mintáidat, s rájöhetsz, hogy hol van az a pont, amikor hibásan ismételgeted az adott sémát. Ez a folyamat jelentősen hozzájárul személyiségfejlődésedhez, s esély sincs arra, hogy „megúszd” az elemezgetést. Most van itt az ideje, hogy szembenézz önmagaddal és sorsoddal.






RÁK (Június 22. – Július 22.)

A következő napokban munkád területe kerül előtérbe, s több olyan eseményt is tapasztalhatsz majd, amelyek próbára teszik kitartásodat és tűrőképességedet. Mivel nagyon szereted a nyugalmat, harmóniát, a stresszes, feszültséggel teli helyzetek alaposan megpróbálják az erődet. Most munkahelyeden lesz egy-két vitád feletteseiddel, munkatársaiddal. Ezek akár nagyobb összetűzések is lehetnek, amikor persze ki kellene mutatnod agresszív énedet is. Mindenesetre nyugtalansággal tölt el a helyzet, s a végsőkig próbálod békésen megoldani a vitás kérdéseket.






OROSZLÁN (Július 23. – Augusztus 22.)

Nagyon erős és temperamentumos ember vagy, s elmondható, hogy sugárzik belőled a tűz elem. Ez a tulajdonság képessé tesz téged arra, hogy másokat irányíts, s nagyon kreatívan oldd meg az élet nehéz helyzeteit. Most személyiségednek ez az oldala még inkább tündököl, s olyan vagy, mint egy kisebb fajta „erőmű”, tele vagy energiával, tenni akarással, s jobbnál jobb ötletekkel. Ezt az ajándékot munkahelyeden nagyon jól kihasználhatod, s most valóban léphetsz egyet előre. Magánéletedben, pedig előtérbe kerülnek gyermekeid, s a velük együtt eltöltött idő.






SZŰZ (Augusztus 23. – Szeptember 22.)

A következő napokban magánéleted kerül előtérbe, s még pontosabban a szerelmi életed. Megfogalmazódik benned a gondolat, hogy igazán elkötelezed magadat, akár még házasságot is fontolgatsz. Megélheted, hogy szerelmi kapcsolatod megszilárdul, s egyfajta véglegesség alakul ki életedben. Ha már házas vagy, akkor most úgy érzed, hogy az együtt töltött évek valóban összekovácsoltak házastársaddal, s az összetartozás boldogító érzése ébred fel a szívedben. Meglehet, hogy végiggondolod, hogy mi mindent csináltatok végig ketten, mit teremtettek közösen.






MÉRLEG (Szeptember 23. – Október 22.)

A következő napokban az anyagiak kérdése merül fel életedben, s ez a téma lesz az, amelyik feszültségeket kelt kapcsolataidban. Konkrétan a pénz elköltésének, beosztásának a tevékenysége lesz az a pont, amely miatt összeveszhetsz családtagjaiddal, kedveseddel, házastársaddal. Megélheted, hogy a másiknak egészen más dolgok fontosak, más célok érdekében hajlandó anyagi áldozatot hozni. Ebből erednek a viták: másmilyen módon képzelitek el a pénz elköltését. Mindketten ragaszkodtok véleményetekhez, s nehezen juttok dűlőre a pénz dolgában.






SKORPIÓ (Október 23. – November 21.)

A következő napokban az a boldogító érzés kerít majd hatalmába, hogy nagyon jól választottál, amikor kedvesed mellett döntöttél. Párod olyan megnyilvánulásokat tesz feléd, amelyek szinte meghatnak téged, s minden egyes alkalommal eszedbe jut majd, hogy milyen jó, hogy Őt választottad. Úgy érzed, hogy „révbe értél”, s ha még nem házasodtatok össze, akkor komolyan megfontolod a döntést, hogy végleg elkötelezed magadat mellette. Azonban gondold végig azt, hogy Ő sem lesz mindig ilyen „jó passzban”, s ha nem elégíti ki maradéktalanul érzelmi igényeidet, akkor is fog tetszeni neked?






NYILAS (November 22. – December 21.)

A következő héten az eszeddel „tarolsz”, vagyis ez lesz az a képességed, amelyik maradéktalanul tündököl majd. Nagyon felerősödnek intellektuális képességeid, s ezt az ajándékot életed két területén kamatoztathatod majd. Az egyik terület az anyagi sík lesz, vagyis lehet néhány nagyon jó ötleted arra, hogyan csinálhatnál egy kis pénzt magadnak, s talán nem is olyan kevés ez a pénz. A másik kerület pedig, a munkád területe lesz, megtalálhatod a módját annak, hogy jelentősen előrelépj a ranglétrán. Persze a két terület összefüggésben áll, s ha jól mennek munkahelyi dolgaid, természetes, hogy többet is keresel majd.






BAK (December 22. – Január 20.)

A következő napokban megélheted, hogy mások nagyon szigorúak veled, s egy cseppet sem tisztelik lelkivilágodat, nincsenek tekintettel érzéseidre. Vagyis egyfajta „tükröt” tart eléd az élet: megtapasztalhatod, hogy milyen „kemény” is tudsz lenni másokkal. Általában szigorú vagy önmagaddal is, de másokkal is, bár ez a szigor egy kicsit sem igazságtalan. Amikor azonban mások tárják eléd a könyörtelen igazságot, – bár jogos – de mégis szíven üt a dolog. Talán azt kell most megtanulnod, hogy az igazság fontos dolog, mégsem mindegy, hogy milyen csomagolást adunk neki.






VÍZÖNTŐ (Január 21. – Február 19.)

A következő napokban ösztönösséged lesz a legnagyobb erő, amely megnyilvánul életedben. Ezt az ösztönösséget hivatásodban és egzisztenciád építésénél használhatod ki a legjobban, s jól is teszed, ha hallgatsz saját belső hangodra. Ez a hang most megsúgja neked, hogy melyek azok az üzleti lépések, amelyeket meg kell tenned ahhoz, hogy előbbre juss. Hirtelen villanhatnak be a tudatodba nagyon jó ötletek, s még, ha első ránézésre „meredeknek” is tűnnek, mégis érdemesek arra, hogy elgondolkodj rajtuk. Az egyetlen akadály az lehet, hogy általában az értelmeddel, s nem az ösztöneiddel operálsz.






HALAK (Február 20. – Március 20.)

Az elmúlt napok nyugalma után most újra „zajlik az élet” érzelmeid területén. Meglehet, hogy baráti összejövetelre mész, s ott hirtelen rácsodálkozol az egyik – ellenkező nemű – ismerősödre, barátodra. Megfogalmazódik benned a gondolat, hogy miként is lehet, hogy eddig nem láttad meg benne, hogy milyen tökéletes, jó külsejű, s mennyire vonzó szexuálisan. Általában beigazolódik a nézet, hogy a szerelmet nem jó ötlet összekeverni a barátsággal, s persze az sem a legjobb megoldás, ha a legközelebbi ismerőseid között keresel partnert magadnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top