Horoszkóp

Napi horoszkóp (12.29. Szerda)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Energiaszinted annyira magas, hogy ha nem találsz megfelelő levezetést, nyughatatlanná és ingerlékennyé válhatsz embertársaiddal szemben. Ha megpróbálod teljesen elfojtani az e tranzit által generált magasfeszültséget, akkor baleset érhet, vagy te fogsz belebotlani ilyen ingerlékeny, agresszív emberekbe. Engedd szabadjára ezt az energiát, végezz valamilyen kedvedre való, kifejezetten fizikai tevékenységet.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

Az új kezdeményezések időszaka ez, új tervek megvalósítása, új elképzelések kialakulása jellemzi. Az energia az egyénnek leginkább megfelelő, legjellemzőbb formában hat, és a lehető legjobb mértékben lehet felhasználni. Ügyelned kell az egyéni természet problémáira, mert ez az az időszak, amikor teljesen és igazán „önmagad” lehetsz, ezért igyekezned kell önmagadból a lehető legjobbat kihozni a rossz helyett.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Most dől el a következő két év tevékenységének irányvonala, az elhatározás, amit most hozol, két éves időszakra szól. Keress új kapcsolatokat, az önkifejezésnek új örvényét, és új csatornákat a tehetségek és képességek kiélésére. Kevésbé óvakodj a haragtól és a saját alkati adottságaidtól, mert tudatában vagy saját hatalmadnak és fontosságodnak. Ez a kétévenként visszatérő hatás mindig a fontos változások, elhatározások, és cselekvések időszaka.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!

Most tele vagy energiával és magabiztossággal. Jó időszak ez arra, hogy előtérbe told magad. A feladatodat elkezdheted vagy befejezheted egyedül – ha nem tudnak lépést tartani veled, de összedolgozhatsz másokkalis. Bemutatókat tarthatsz, előmozdíthatod érdekeidet. Bármit tehetsz, csak ne ücsörögj tétlenül: értékes fejlődési lehetőséget szalasztanál el vele. Sok mindent képes leszel véghez vinni fizikailag, szellemileg egyaránt, bár inkább fizikailag.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

Az a rengeteg energia, amit most magadban érzel, meggondolatlan, lobbanékony, ingerült, dühödt viselkedésre hajlamosít, hacsak le nem dolgozod megfelelő módon. Vigyázz mindenben, amit ma teszel. Ez az a pillanat, amikor energiáidat az elvégzendő feladataidra kellene összpontosítanod. Leginkább nem túl aprólékos, nem részletekbe menő, odafigyelést nem igénylő fizikai munkával hasznosíthatod ezt az időszakot.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Számos ötlet és elképzelés jut eszedbe, de ezzel több bosszúságot okozhatsz magadnak, mint örömet. Éppen ezért nem jó időszak ez a változtatásra, kezdeményezésre. Tarts ki inkább az egy évvel ezelőtt megkezdett irányvonal mellett, esetleg kisebb módosításokat eszközölj, de radikális változtatást ne hajts végre. A temperamentumod felfokozódik, az érzelmeid valószínűleg problémásak, és önfejűséged akadályozhat a problémakezelésben.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Legjobb ilyenkor vakációra menni. Nem alkalmas az időszak arra, hogy valami stabil, kialakult dolgot próbálj megváltoztatni. Ez a kétévenként visszatérő periódus feszültséget okoz, és újabb kötelezettséget a már meglévő stabil dolgokkal kapcsolatban – vagy néha törést és szakadást ugyanezekkel kapcsolatban, mely mindenesetre nincs olyan jól kidolgozva, mint kellene lennie, és ezért egy év múlva az együttállás idején újra kell majd kezdeni.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Ellenállásba ütközhetsz, részben vagy egészben a Te hibádból, saját fellépésednek köszönhetően. Önösséged erőteljesen megmutatkozhat. Lehet, hogy uralkodni próbálsz mások felett, vagy olyanokkal kerülsz össze, akik rajtad akarnak uralkodni. Sok sikert érhetsz el azonban a munkádban. Ha konfliktusaid támadnak, legjobb azokat mindjárt kiteregetni, és helyben foglalkozni velük. Túláradó energiád annyira magabiztossá tehet, hogy értelmetlen kockázatokat is vállalhatsz.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!

Legyél duplán óvatos minden tevékenységben, amely potenciálisan veszélyes lehet. Energikusságod és saját képességeidbe vetett bizalmad kockázatvállalásra sarkall, és most számíthatsz is a sikerre, ha terveid vagy beruházásaid megalapozottak. Ez a tranzit kedvez az új programok beindításának, és szerencsét hoz. Óriási lehetőségek várnak rád, s az energia is adva van hozzájuk.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Megnő az optimizmusod, bőségesen akad munka, ami a kedvedre való, vagy anyagilag kielégítő. Szerencsés és népszerű ilyenkor az ember. Vigyázz, nehogy elveszíts valami lehetőséget azáltal, hogy egyszerre túl sok mindenbe kezdesz bele. Ne költekezz, inkább gyűjts. Jó bevételi időszak ez, ami bőkezűvé és nagyvonalúvá teheti az embert, s ez a későbbiekben esetleg hibához vezet.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Tartsd nyitva a szemedet és a füledet, mert a legjobb lökést kaphatod a körülmények által ebben az időszakban. Jutalmul a múltban végzett munkádért, új ajtók nyílhatnak meg előtted. Bármely ilyenkor beindított üzleti vállalkozás vagy program sikerre számíthat, mert nincs más, ennek ellentmondó erőteljes tranzithatás. A hatósági kapcsolatok és jogi témákkal való foglalkozás most szintén az elképzeléseid szerint alakul.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!

Itt a kedvező alkalom, hogy döntéseket hozz, személyes fejlődéseddel foglalkozz, céljaid felé törj, és előmozdítsd a saját érdekeidet. Ilyenkor még a pénzügyi kockázatvállalás is valószínűleg jól fog elsülni, főleg pozitív hozzáállásodnak köszönhetően, amivel bevonzod a jó szerencsét. Egyesek ezt szerencsés időszaknak mondják. Mindenféle sport vagy fizikai tevékenységre jó ez az időszak. Sok energiád van, és izmaid jól működnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top