Horoszkóp

Napi horoszkóp (01. 19. Szerda)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Készülj fel barátaid szórakoztatására. Egy új barátság vagy szerelem köszönthet rád a mai nap folyamán. Ha ez valóban így lesz, biztos lehetsz abban, hogy tetszést aratsz. Vidám hangulatban vagy, egyszerűen jól érzed magadat, és másokat is fel akarsz vidítani. Élvezni fogod az emberek társaságát és ők is a tiedet. Most valahogy nem érzed magadat olyan félénknek, mint általában, és kedvező benyomást tehetsz másokra. Minden esetre mostanában jól alakulnak kapcsolataid.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Ma tedd inkább félre kötelezettségeidet és lazíts a fegyelmen. Ez a nap alkalmas lehet a befektetésre, ha tudod, hol a határ a költekezésben. A szerencse ma neked dolgozik! Persze, ha nem tudsz mértéket tartani, most tényleg nagyon extravagáns vágyaid támadhatnak. Remek ez az időszak arra, hogy örömet találj a szép dolgokban, és környezetedet csinosítsd. Nagyon jól fogod érezni magadat, de hajlamos lehetsz túl sokat megengedni magadnak.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Nem igazán vagy olyan hangulatban, hogy fegyelmezett munkára tudd fogni magadat, figyelmetlenné válthatsz. Hajlamos leszel a túlköltekezésre vagy esztelen kiadásokra, ha Te intézed a beszerzéseket. Legyél óvatos, és akkor kézben tarthatod a szálakat. Minden rendben lesz kapcsolataid terén. Élvezni fogod barátaid társaságát, és talán találkozol valakivel, aki fontossá válik a számodra.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Minden simán fog menni, még akkor is, ha rendezned kell bizonyos nehézségeket. Ez egy jó alkalom arra, hogy jogvitáidat tisztázd, perben vagy peren kívül. Arra is most keríthetsz sort, hogy pontot tegyél vitáid végére, tisztázd álláspontodat vagy kiállj a saját igazadért. Ez az időszak kedvezően hat szerelmi kapcsolataidra. Mostanában minden jól megy, még ha van is néhány nehezen orvosolható problémád.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Ha önző indítékok vezérlik tetteidet e tranzit idején, akkor abban az illúzióban ringatod magadat, hogy a világon minden rendben van körülötted, pedig ez nem így van, ezért könnyen csalás vagy félreértés áldozatává válhatsz. Inkább kerüld a szerencsejátékokat vagy kockázatos befektetéseket. Most jobban előtérbe kerül idealista természeted, hajlamos leszel belső világod, a lelkiség és a misztika felé fordulni, és abban megtalálni mindazt, amit kívül hiába is keresnél.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Alaptalan optimizmus hatására cselekedhetsz, körültekintően ellenőrizz hát mindent, mielőtt szerencsejátékra vagy spekulációra adnád a fejed. Ez az időszak növeli a szellemi-spirituális belátást és felfogóképességet, felszínre hoz minden lappangó intuitív képességet, és képessé tesz arra, hogy sejtéseidet, megérzéseidet a gyakorlati életben felhasználd. Segíti az alkotóművészeket azáltal, hogy bájt és könnyedséget ad a kifejezéshez, és azáltal, hogy kelendővé teszi alkotásaikat.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Realitásérzéked most nem áll a helyzet magaslatán. Bizonyosodj meg róla, hogy minden ténynek a tudatában vagy, mielőtt beruháznál vagy költségekbe vernéd magad, és azok valóban tények legyenek! A Neptun tudja, hogyan keltsen gyönyörű szép, de haszontalan illúziókat, eszményeid gyakorlati alkalmazása kerül most próbatétel elé. Ne add fel, de tartsd nyitva a szemedet, mind a segítségre szorulók, mind pedig a követni szándékozott szellemi tanítók tekintetében.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Sikeres időszak köszönt rád, és vezető pozícióba emelkedhetsz. Vigyázz azonban, nehogy önző célokat szolgáljon ez a siker és hatalom, mert később ebből bajok származhatnának. Nagy erőket tudsz most megmozgatni, hogy változtass életeden, de legyél tekintettel mások érdekeire is környezetedben. A változás, megújhodás, átalakulás időszakát éled. Ez lelki vagy anyagi szinten is működhet, de az egyik hatással van a másikra.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Erősen vágysz a sikerre, és kész vagy keményen megdolgozni érte. Tulajdonképpen most nagy sikereket érhetsz el, vagy elveszítheted, amit eddig elértél. Meg kell győződnöd arról, hogy elképzeléseid és gondolataid valóban megérik-e a fáradságot. Szükség esetén változtass rajtuk. Legyél minden tekintetben nagyon tisztességes. Jogi konfliktusok is fel szoktak merülni ilyenkor. Figyelj oda, hogy minden ügyleted tiszta és legális legyen.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Szerelmi ügyek elmélyítése és bensőségessé tétele, értékes barátságok, érdeklődés magasabb rendű dolgok iránt, az érzések nemesedése, művészi érdeklődés lesz jellemző erre a napra. Kedvező aspektus utazásoknál, ideális törekvéseknél. Hajlamosabb leszel hazardírozni vagy pénzedet kockáztatni, abban a hiszemben, hogy úgysem veszíthetsz. Ne legyél ebben olyan biztos.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Nagyon foglalkoztatnak most valamilyen furcsa gondolatok. Részvéttelibbé válhatsz és felismeréseidhez segítséget kapsz. Nem kell azonban egy turbános gurut várnod, (bár találkozhatsz ilyennel is), mindennapi életed is szolgálhat felismerésekkel közvetlen környezetedben. Alaptalan optimizmus hatására cselekedhetsz, körültekintően ellenőrizz tehát mindent, mielőtt szerencsejátékra vagy spekulációra adnád a fejed.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Feltámadhat idealizmusod, mindenkin segíteni igyekszel. Mély spirituális igazságok nyomába eredhetsz, és most kapcsolatba is kerülhetsz valakivel, aki ebben segítségedre lehet, vagy Te válhatsz mások vezetőjévé. Ellenségeskedés, betegség, sikertelenség előfordulhat. Hajlamosabb leszel tévedésekre és helytelen cselekedetekre, melyeket később megbánhatsz. Lelki konfliktusok is felmerülhetnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top