nlc.hu
Horoszkóp
Februári egészségügyi horoszkóp

Februári egészségügyi horoszkóp

Szeretnéd tudni, mi vár rád a tél utolsó hónapjában? Olvasd el elõrejelzésünket, és elõre felkészülhetsz az egészségedet és közérzetedet fenyegetõ veszélyekre és megtudhatod erõsségeidet is.





KOS (Március 21 – Április 20.)

A következő hetekben nagyon meghatározóak lehetnek baráti kapcsolataid. A konstelláció hatása inkább pozitív, ami abban nyilvánul meg, hogy lelkileg nagyon intenzíven egymásra tudtok hangolódni barátaiddal. Kiderülhet, hogy az olyan emberekkel, akiket csak ismerőseidnek, munkatársaidnak gondoltál, már egészen más szálak fűznek egymáshoz benneteket. A kapcsolat az idők folyamán megváltozott és elmélyült. Egészséged tekintetében előtérbe kerül veséid területe, s most szinte elengedhetetlen, hogy a megfelelő folyadékmennyiséget elfogyaszd, amelynek minimális szintje 2-2,5 liter folyadék, lehetőleg ásványvíz, vagy gyógytea formájában.






BIKA (Április 21 – Május 20.)


A következő hetekben baráti kapcsolataidban következhet be egyfajta „mosolyszünet”, szélsőséges esetben pedig akár indulatosabb összeveszés, vita is. A probléma gyökere abban rejtőzik, hogy nagyon könnyen félreértitek egymást, s a félreértésért egymást okoljátok. Előfordulhat, hogy egy-egy mondat vagy szó mögött egészen más jelentést véltek felfedezni, mint amit a másik mondani akart. Egészséged tekintetében jobban oda kell figyelned gyomor-bélrendszeredre, valamint emésztésedre. Az egyetlen megoldás, hogy tudatosan táplálkozol, s elsősorban könnyű, de tápláló ételeket fogyasztasz. Kerüld el a zsíros és nehezen emészthető táplálékokat.






IKREK (Május 21 – Június 21.)


A következő hetekben egzisztenciád területe kerülhet életed középpontjába. Kissé bizonytalanul érzed magadat életednek ezen a területén, nem tudod biztosan, hogy célravezető-e a munkád, s fáradozásaid sikerrel járnak-e majd. Belső bizonytalanságaidat nem igazolja a külvilág: éppen ebben a bizonytalankodó időszakban kaphatsz olyan lehetőségeket, amelyek valóban előre visznek, s nagy lépést jelentenek azon az úton, amelyen járva karrieredet építgeted. Egészséged tekintetében sokkal érzékenyebb lesz most a gyomrod területe, ami azt jelenti, hogy lelki problémáid is ezen a területen fejtik ki hatásukat.






RÁK (Június 22 – Július 22.)


A következő hetekben kissé negatívabban látod a körülötted élő embereket, saját magadat, valamint általában a világot is. Rossz hangulatod rányomja a bélyegét mindennapjaidra, reggel sokkal nehezebben ébredsz, s talán semmi kedved sincs ahhoz, hogy nekiláss a napi robotnak. Szinte „közönyös” lehetsz mások iránt, s most hiába keresnek meg az emberek azzal a lelki igénnyel, hogy kiöntsék neked szívüket, s beszámoljanak legnehezebb problémáikról. Egészséged tekintetében előtérbe kerül vérkeringésed, szíved és gerinced tájéka. Jó ötlet lenne, ha tudatosan ügyelnél a helyes testtartásra. Ha helyesen tartanád a hátadat és a gerincedet, akkor sokkal kevésbé lennél este fáradt.






OROSZLÁN (Július 23 – Augusztus 22.)


A következő hetekben munkád és munkahelyed kerül a legerőteljesebben „terítékre” életedben. A hatások most nagyon vegyesek, lesznek kiugróan jó pillanataid, amelyek egzisztenciád megszilárdítását jelentik számodra, valamint lesznek olyan napok, amelyeken levegőt sem kapsz, s teli lesznek bosszússággal. A lényeg az, hogy a most érvényben lévő erők nem sok időt hagynak neked arra, hogy bármi mással is foglalkozz, mint a munkáddal. Az ilyen időket legjobban a párkapcsolat szokta megsínyleni. Egészséged tekintetében előtérbe kerül gyomrod területe, s ezért fogyassz könnyű, de tápláló ételeket. Tüdőd kitisztítása érdekében jó lenne, ha minél többet tartózkodnál friss, tiszta levegőn.






SZŰZ (Augusztus 23 – Szeptember 22.)


A következő hetekre nagyon jellemző lesz, hogy hangulataid szélsőségesen változnak majd. Ez azt jelenti, hogy az egyik napon nagyon boldog és elégedett leszel, s szinte megölelnéd az egész világot. A másik napon pedig a legmélyebb szomorúságba süllyedhetsz, amikor senki és semmi nem érhet el hozzád, mert nem érdekel semmi. Viselkedésed nem csak neked, magadnak rejtvény, hanem mások is értetlenül állhatnak előtte. Egészséged tekintetében előtérbe kerülhetnek kezeid és végtagjaid. Ebben a tekintetben azt javaslom, hogy legyél óvatosabb, s próbáld meg elkerülni a háztartási baleseteket. Ezt megteheted például akkor, ha védőkesztyűt viselsz a konyhai munkálatok során.






MÉRLEG (Szeptember 23 – Október 22.)


A következő hetekben nagyon érzékeny leszel, s talán elmondható, hogy túlontúl is érzékeny. Ez önmagában nem jelentene gondot, azonban ezzel a lelkiállapottal együtt jár egyfajta változékonyság is. Lényünk változékonysága leginkább a közvetlen környezetünkben élő embereket szokta zavarni, hiszen a legkevésbé sem értik, hogy ami ma jó nekünk, az holnap miért nem az, s persze fordítva. Ezzel a viselkedéssel leginkább családod tagjait ejted zavarba, ám előbb vagy utóbb napirendre térnek felette. Ebben a hónapban egészséged tekintetében leginkább a fejed kerül előtérbe, s többször is előfordulhat, hogy az orrvérzés panasza jelentkezik.






SKORPIÓ (Október 23 – November 21.)


A következő hetekben egyáltalán nem leszel elégedett embertársaiddal, s most azt lehet rád mondani, hogy a „kákán is csomót keresel”. Kötözködsz másokkal, ám ezt nem „sportból” teszed, s korántsem azért, hogy direkt bosszants másokat. Valóban úgy érzed, hogy a világ nem a kedved szerinti arcát mutatja feléd, s még a legkisebb kis kellemetlenségből is azt a következtetést vonhatod le, hogy az emberek általában nem megfelelően viselkednek, s talán a lelkük sem makulátlan. Egészséged tekintetében előtérbe kerül a lábad, különösen a talpad területe. Jótékony hatású lenne most, ha néhány alkalommal reflexzóna masszázson vennél részt.






NYILAS (November 22 – December 21.)


A következő hetekben még mindig tart életednek az a periódusa, amely szerint ellenőrzést, sőt hatalmat szeretnél gyakorolni mások felett. Ez abból is állhat, hogy manipulálsz másokat, persze elsősorban lelki értelemben. Viselkedésed nem biztos, hogy tudatos, sőt meglehet, hogy ha tisztában lennél szuggesztív erőddel, akkor megijednél saját magadtól. Érdemes azonban ezt az erőt tudatosan használni, mégpedig építő módon, teremtő energiává alakítani át. Egészséged tekintetében előtérbe kerül a csontrendszered, s bizony előfordulhat, hogy kissé nehézkesebb leszel, ami azt jelenti, hogy reggel például nagyon nehezen kászálódsz ki az ágyból.






BAK (December 22 – Január 20.)


A következő hetekben nagyon erőteljesen nyilvánul meg személyiséged, s azt lehet mondani, hogy hatalmas én erővel rendelkezel majd. Ez azt jelenti, hogy hatni tudsz másokra, de ezt elsősorban tekintélyed, szigorod segítségével teszed. Máskor is jellemző lehet rád, hogy túlságosan is szigorú vagy másokkal, s sokat követelsz, mind magadtól, mind pedig azoktól, akik rád vannak utalva. Ez a hatás most még inkább fokozódik, ám vedd figyelembe, hogy nem mindenkinek van annyi teherbírása, mint neked. Egészséged tekintetében előtérbe kerül veséid területe, s most nagyon fontos lenne, hogy sok folyadékot igyál. Bőrödet is fokozottabban kellene óvnod, mint más időszakokban.






VÍZÖNTŐ (Január 21 – Február 19.)


A következő hetekben virágzanak majd művészi képességeid, s ezeket érdemes is kiaknáznod bármilyen tevékenység formájában, ami valóban örömet okoz neked, s felszabadítja benned a kreatív erőket. Ilyen tevékenység lehet a festegetés, valamint a fotózás is. Most megélheted, hogy egy „láthatatlan kéz” mozgatja az ecsetedet, s segít neked valami világraszólót alkotni, amelyet majd mindenki megcsodál, aki csak látja. A hétköznapi életben egy kicsit bizonytalan lehetsz, azonban ennek oka az, hogy nagyon is más dimenziók kötik le a figyelmedet. Egészséged tekintetében előtérbe kerül immunrendszered, tehát jobban kell ügyelned, hogy ne válj fertőzések céltáblájává. Ezen kívül nemi szerveid lesznek érzékenyebbek.






HALAK (Február 20 – Március 20.)


A következő hetekben belső világod felé fordul a figyelmed. Szinte nem is érdekel most, hogy a mindennapi háborúk hogyan zajlanak a külső világban vagy munkahelyeden. Csak magaddal vagy elfoglalva, s befelé figyelsz. Ez teljesen helyénvaló, hiszen időt és teret kell néha hagynunk magunknak arra, hogy élményeinket feldolgozhassuk, s utána újult erővel vegyünk részt a mindennapi életben. Felmerülhetnek benned régi események, történések, s érdemes is most ezeket végiggondolnod a külső szemlélő szemszögéből. Egészséged tekintetében előtérbe kerülhet veséid területe, tehát fontos, hogy sok folyadékot fogyassz. Bőrödet jobban kell óvnod, s ezt megteheted jó minőségű bőrvédő krémek segítségével.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top