nlc.hu
Horoszkóp
2005. február 14-tõl 20-ig

2005. február 14-tõl 20-ig

Néha napokig nem jutsz internet közelébe, vagy egyszerûen nincs idõd horoszkópot olvasni. Ezt a problémát orvosultuk, mikor kiötlöttük heti horoszkópunkat.





KOS (Március 21. – Április 20.)

A következő napokban párkapcsolatod kerül előtérbe, amely sok feszültséget hordozhat mostanság. Szinte mindennaposak a konfliktusok, s a gond ott rejtőzik, hogy sem kedvetek, sem pedig energiátok nincsen arra, hogy ezeket tisztázzátok. Egyfajta, általános sértődöttség lebeghet a levegőben, amely nem is engedi meg nektek, hogy lépjetek egymás felé. Lehet, hogy ennek az állapotnak a kialakulásában közre játszott az a feszített tempó is, amely munkahelyeden érintett téged. Ha nincs tartós párkapcsolatod, akkor jöhet az életedbe valaki, akivel kapcsolatban először ellenszenvet érzel, aztán ez lassan átalakulhat szerelemmé is.






BIKA (Április 21. – Május 20.)

A következő napokban saját érzékenységed okozhatja a legkellemetlenebb pillanatokat neked. Ez azt jelenti, hogy túlontúl is sértődékeny vagy, s ez az érzékenység munkatársaiddal szemben nyilvánul meg a legintenzívebben. Most minden apróságon kiakadhatsz, olyan piti dolgokon is, amelyeket máskor arra sem méltatnál, hogy egyáltalán elgondolkodj rajtuk. Elég egy rosszul hangsúlyozott szó, vagy félresikerült mondat, Te máris úgy gondolod, hogy megtámadtak, s munkabírásodra, valamint szakértelmedre célozgatnak munkatársaid, mégpedig nem a legpozitívabb értelemben.






IKREK (Május 21. – Június 21.)

A következő napokban óriási vonzalom keríthet a hatalmába. Találkozhatsz egy olyan emberrel, aki nagyon szimpatikus számodra, mi több: felkavarja érzelmeidet, érzékeidet, tehát hirtelen olyan szerelmes lehetsz, mint még soha. Úgy érezheted, hogy érzelmeid nem viszonzatlanok, Te sem vagy közömbös az illetőnek. Azonban az igazság az, hogy inkább baráti érzéseket táplál irányodban, Őt még nem érintette meg a szerelem érzése. Ez nem jelenti azt, hogy idővel nem viszonozhatja érzéseidet: mindenesetre nem lenne célszerű ajtóstól rontani a házba.






RÁK (Június 22. – Július 22.)

A következő napokban egy kicsit több pénzed lehet, ami nagy örömmel tölt el, főleg, ha megengeded magadnak egy-egy olyan fogyasztási cikk megvásárlását is, amely valóban örömet jelentene neked. Te mindig azt tartod szem előtt, hogy biztonságban legyél – anyagilag is – s valóban aggódsz, ha kevesebb van a bankszámládon, mint ahogyan szeretnéd. Ez az időszak azonban arról kellene, szóljon számodra, hogy önmagadat kényezteted és jutalmazod egy kicsit. Vegyél valamit magadnak, amit máskor nem szoktál, s élvezd a különleges alkalmat.






OROSZLÁN (Július 23. – Augusztus 22.)

A következő napok remek alkalmat adnak számodra ahhoz, hogy egy kicsit kikapcsolódj, s végre szórakozni menj. Az elmúlt időszak rengeteg munkáját és az erre fordított energiát ki kell valahogyan pihenned, s próbálj meg most valóban lazítani egy kicsit. Ha tényleg elmész szórakozni, akkor a sors meglepetéssel is szolgál majd neked. Találkozhatsz valakivel, akivel nagyon kellemesen töltöd majd el az időt. Először azt hiheted, hogy csak egy futó kaland lehet, azonban ha megengeded az illetőnek, hogy jobban megismerkedjetek, rájössz, hogy valójában értékes emberi tulajdonságai is vannak.






SZŰZ (Augusztus 23. – Szeptember 22.)

A következő napokban szerelmi életed virágozhat, s szinte sugárzik rólad, hogy nagyon erotikus és megérinthető vagy életednek ezen a területén. Ne csodálkozz, ha többen is kinyilvánítják feléd, hogy jó lenne veled közelebbi kapcsolatba kerülni. Általánosságban elmondható rólad, hogy kissé szégyenlős vagy, s a gátlásosabb típusok közé tartozol. Erre a hétre próbáld meg magad mögött hagyni ezeket a tulajdonságokat, s ha ez sikerül, akkor igazán felszabadultan ismerkedhetsz, köthetsz új kapcsolatokat. Ki tudja, lehet, hogy ezek közül valamelyik hosszabb távú is lehet.






MÉRLEG (Szeptember 23. – Október 22.)

A következő napokban családtagjaid nagyon fognak csodálkozni viselkedéseden: végre időd jut rájuk, s nem lesz hiány jó beszélgetésekben, s együttlétekben. Még arra is marad energiád, hogy apró kis kedvességekkel vedd körül azokat, akiket nagyon szeretsz. Ezek az apróságok valójában nem az anyagiakon múlnak, mégis nagyon sokat jelenthetnek. Jelen esetben azt, hogy családi életed megszilárdulhat, s hosszú távon is kellemes maradhat. Igazi hátországot építhetsz ki most magadnak, amire még a legnehezebb időkben is támaszkodhatsz.






SKORPIÓ (Október 23. – November 21.)

A következő napokban nagy erőkkel építed ki pénzügyeid megszilárdulásának területét. Igazán sikerrel jársz, s amire most szükséged van, azt meg is teremted magadnak. Ez azt jelenti, hogy nem okoznak majd gondot a hétköznapokkal járó kiadások, nem kell azon gondolkodnod, hogy miből finanszírozod megélhetésedet. Végre arra koncentrálhatsz, ami a legfontosabb: családi életedre, amely most igazán felhőtlen, s ehhez annak is köze lehet, hogy a hétköznapi gondoktól most megszabadultál. Az anyagi biztonság ténye gyakran jelenti azt számunkra, hogy családi kapcsolataink gond nélkül virágozhatnak.






NYILAS (November 22. – December 21.)

Nagyon szerelmes lehetsz életednek ebben az időszakában, s valóban elmondható, hogy semmit sem sajnálsz a cél érdekében: anyagi eszközökkel is igyekszel elkápráztatni azt az embert, akit kiszemeltél magadnak. Rengeteg pénzt, energiát és időt fordítasz arra, hogy külsőddel is elkápráztasd partneredet. Nem biztos, hogy szem előtt tartod azt a tényt, hogy ideális esetben önmagadat kellene nyújtanod. Olyan maximálisan vonzó képet szeretnél kialakítani partneredben saját magadról, amit hosszabb távon nehezen tudsz majd fenntartani. Ebben az esetben jobb lenne hétköznapi arcodat is megmutatnod.






BAK (December 22. – Január 20.)

Nagy erőkkel igyekszel életed minden területét uralni, s elképzeléseid valóra váltani. Ez az uralkodni vágyás ugyanúgy megjelenhet munkahelyeden, mint más területeken, ám a leginkább családi kapcsolataidban jelentkezhet. Ha gyermeked van, akkor elvárod tőle, hogy maximálisan úgy viselkedjen, ahogyan Te elvárod, s a Te szabályaid szerint játsszon. Azonban a feszültség kikerülhetetlen, bizony a környezetedben élők nem nagyon akarnak a Te elveid szerint élni és viselkedni. Nem marad más, mint a kompromisszum, lépéseket kell tennetek egymás felé, s meg kell alkudnotok egymás elképzeléseivel.






VÍZÖNTŐ (Január 21. – Február 19.)

Olyan vonzó vagy ezen a héten, hogy mindenhonnan kapod az elismeréseket és a bókokat. Szexuálisan nagyon vonzónak talál minden olyan ember, akinek potenciális partnerjelöltet jelenthetsz. Néha már-már kicsit bosszant is ez a nagy népszerűség, ám tagadhatatlan, hogy nagyon hízeleg a hiúságodnak. Szinte olyan helyzet áll elő, hogy ha valakinek csak a kisujjaddal intesz, boldogan ugrik, hogy megossza veled legintimebb pillanatait. Hogy mit kezdesz ezzel az egésszel az, rajtad áll: betudhatod múló varázslatnak, vagy köthetsz szilárd és stabil kapcsolatokat is.






HALAK (Február 20. – Március 20.)

A következő hosszabb időszak arról szólhat számodra, hogy egzisztenciálisan változásokon mész keresztül. Bizony hozzá kell szoknod az új lehetőségekhez, s ezek a lehetőségek nagy hasznot is hozhatnak számodra, feltéve, hogy valóban kihasználod őket. Ezen a héten nagyon jó lehetőséget kaphatsz arra, hogy valóban előre lépj, valaki a háttérből egyengeti az utadat, s nagyon jót akar neked. Jó lenne, ha elgondolkodnál a titkos támogatód személyén, hiszen így tisztábban látnál, s tudnád, hogy kinek legyél hálás a jó lehetőségekért. Nem kell félned attól az embertől, aki támogat: semmit nem kér majd cserébe.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top