nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (03.14. hétfõ)

Napi horoszkóp (03.14. hétfõ)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Kissé szeszélyessé válsz, az ésszerű gondolkodás manapság nem túl erős oldalad. Hajlamos leszel pillanatnyi hangulatod alapján ítélkezni. Legjobb, ha a józan észt és ítélőképességet igénylő feladataid elvégzését későbbre halasztod és a döntések meghozatalával is, ki kellene várnod e hét végét. Erőteljes de változó hangulatod együtt érzővé vagy teljesen magadnak valóvá tehet. Ez utóbbinak jobb, ha elébe mégy és rászorítod magad a kapcsolatfelvételre, és a valósággal való szembesülésre.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Ez nem a legalkalmasabb pillanat fontos üzleti tárgyalásokra vagy józan gondolkodást igénylő feladatok elvégzésére, hacsak maga a helyzet meg nem kívánja a fokozott érzékenységet mások érzelmei iránt. Érzelmileg a szokásosnál fogékonyabbá válsz, és könnyebben ki tudod fejezni érzéseidet hozzátartozóid körében. Nemcsak adod, hanem magad is igényeled a gyengédséget és érzelmi gyámolítást szeretteid részéről.



Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!

Most nem érzed annyira, hogy egyszerre két irányban húzol, mert szakmai és magánéleted egyensúlya helyre áll. Most jól tudsz együttműködni az emberekkel, meggyőzheted őket a saját nézeteidről. De vágyhatsz az egyedüllétre is, vagy családtagjaid, és közeli barátaid körében töltenél egy pár nyugodt békés órát. Azonos érzelmi hullámhosszra kerülhetsz mindenkivel, és mindennel a környező világban.



Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Az új ciklus kezdetén, gyakran érezheted, hogy újra megtaláltad önmagad, megannyi hátráltató körülmény és helyzet után. Több önállóság és magabiztosság látszik majd ebben az időszakban, és sokkal erősebben, intenzívebben és spontánabbul reagálsz majd a külvilágra és bármilyen élethelyzetre. Ez egy igazán felszabadító érzés lesz. Hajlamos leszel érzelmi alapon dönteni, figyelmen kívül hagyva tényleges szükségleteidet.



Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Most előjöhetnek a pénzügyi kérdések, de másféle eszközök is, pl. speciális ügyesség, képesség, tehetség, tudás vagy támogató kapcsolatok, egy autó, egy hajó, bármi, ami erősítheti benned a hitet a kialakulóban lévő új személyiségedben. Most kellene felvenned a munkaritmust, pénzt keresni, és következetesen megtervezni az életedet. Most megalapozhatsz sok fontos és a számodra biztonságot, kiváltképp anyagi biztonságot, adó helyzetet, dolgot, a gyakorlati tapasztalatokból kiindulva.



Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Ez az időszak ezernyi gondot ad majd. A környezetedben mindenki a bolondját járatja veled. Elsősorban rokonaidnak köszönheted, ha kevés szabadidőd és még kevesebb nyugalmad marad. Senkit és semmit nem érdemes komolyan venni, a rossz híreknek a fele sem igaz. Hasonló a helyzet a hivatalos ügyekben és a munkahelyeden lábra kapott hírekkel is. Házastársad, vagy partnered nehéz helyzetbe kerülhet, te, pedig segítenél, ha tehetnéd.



Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Maradnak a vigasztaló szavak, amik abban a pillanatban, ahogy kimondod, értelmüket vesztik. Talán az a leghelyesebb, ha nem aggódsz mások helyett, még akkor sem, ha a szíved mást sugall. Ha hivatalos ügyeket intézel, ahelyett, hogy bosszankodnál, nyugodj bele, hogy a bürokrácia mindenképpen kitalálja, mivel teheti bonyolultabbá az életedet, ártani azonban nem tud. A leghatékonyabb fegyver ilyen esetben egy mosoly, amivel szemben védtelenné válik minden vasakarat.



Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Olyan szerencsésen alakul a sorsod, hogy a minden ábrándot felülmúl. Az egyik csodálatos lehetőséget Ámor kínálja. A csábításnak csak akkor engedj, ha ezzel nem támasztasz féltékenységet, nem kockáztatod a meglévő, biztos nyugalmat, boldogságot. Ilyen szempontból a hét vége válhat igazán kritikussá. Ha új vállalkozáson töröd ma a fejedet, ne sokat gondolkodj. Egy ilyen káprázatosan jó lehetőséget igazán kár lenne kihagyni.



Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Egy munkahely változtatás lehetősége is jó perspektívát kínál, még akkor is, ha ez csak a jövő ígérete. Ha vannak gyermekeid, velük kénytelen leszel többet vitatkozni. Ezek a viták azonban inkább meghitt eszmecserék, él és harag nélkül. Végül is te örülsz a legjobban annak, ha csemetéd boldogul, ha nem is pontosan úgy, ahogyan azt egy szülő elképzeli. Most már tényleg egyre többet leszel kénytelen dolgozni, akadnak anyagi gondjaid is.



Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Utazási lehetőségek, tanulmányi sikerek egyaránt örömet okoznak, szándékaidtól és személyes horoszkópodtól függően. Az ilyen kényelmes időszak könnyen kényelmessé tehetne bárkit. Remélhetőleg te nemcsak a könnyű sikereket élvezed tétlenül, hanem addig ütöd a vasat, amíg meleg. Azt ne sajnáld, ha partnered nem mindenben ért egyet, és néhány fontos dologban úgy viselkedik, mint a parlamenti ellenzék. A te helyzeted könnyebb lesz, mert elég néhány szép szó és máris a boldogság habos fürdőkádjában ülhettek.



Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Most egyre többet jársz társaságba, különböző kellemes programokat szervezel. A vendégjárás nem mindig lesz ínyedre, de el kell viselned cserében azért, hogy téged is mindenütt szívesen fogadjanak. Munkahelyeden akadnak majd nézeteltérések. Épen azok a kollegák ártanak a legtöbbet, akiktől ezt a legkevésbé vártad volna. Olyan munkákat is el kell végezned, amiért sem dicséret, sem pénz nem jár, legalább is nem annyi, mint amilyen sok erőfeszítésedbe kerül.



Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Teljes joggal elégedett lehetsz mindazzal, ami történik, mert a magánéleted napról napra kiegyensúlyozottabbá válik. Pihenésre alig jut időd, még sem érzel fáradságot. Egyszerre csak elkap a vásárlási láz. Úgy döntesz, hogy ha törik, ha szakad, megveszed a régen áhított tárgyat, amiről már többször le kellett mondanod. Ne is sajnáld a pénzt, mert valóban mindennél többet ér az öröm, a veszteségek, pedig könnyen pótolhatók.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top