Horoszkóp

Napi horoszkóp (04.04. Hétfõ)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Ez a hét nem a legjobban kezdődik. Romba dőlhetnek az otthon békéjéhez fűződő reményeid. Nem árt, ha van biztosításod, mert előfordulhat valamilyen káreset az ingatlanvagyonodban, sőt sajnos fennáll a háztartási baleset veszélye is, esetleg valamelyik szülő betegsége okozhat fejtörést. A hét második felében, már váratlan örömök érnek gyermekekkel kapcsolatban, vagy saját vállalkozásod, vagy egy barátaiddal eltöltött közös szórakozás kapcsán.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

A Hold elősegíti lelki békéd megőrzését, mert jelzése szerint hivatásodban örömöd leled, és munkád révén elismerésben is részesülsz. Jó alkalmak nyílnak kereskedelmi vagy vállalkozási szerződések megkötéséhez. Sikerül majd több szabadidőt elcsípned magadnak, többször kirándulhatsz akár hét közben is. Egy esetleges „szobafogságban” a zenehallgatás vagy a családi fényképalbumok rendezgetése is nyújthat kikapcsolódást.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!

A Mars ezen a héten fokozott aktivitásra utal az életörömök hajszolásában. A társkapcsolati nehézségek enyhülhetnek, pl. egy vidám párnacsata kertében – a vállalod a kezdeményező fél szerepét. A Jupiter szerencsét hoz minden kommunikációval és közlekedéssel összefüggő témában. Testvéreiddel, rokonaiddal, szomszédaiddal ragyogóan el tudsz beszélgetni, sőt komoly mértékben nőhet ezáltal a telefonszámlád összege is.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
A Szaturnusz már régóta zavarja a társkapcsolataidat, otthonod békéjét, és hivatali előmeneteledet is. Súlyos kérdésekkel szembesít szerelmi életed, és vagy a gyermeknevelés területén is, de leginkább a családi ügyekben kellemetlenkedik. Ne keseredj el, pár hónap múlva már kellemes meglepetésekben lesz részed, régóta dédelgetett reményeid egyszerre csak megvalósulnak.


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

Hatalmi harcok vagy más nehézségek támadhatnak személyes kapcsolataidban. Egy olyan belső átalakulási folyamaton mégy keresztül, melynek során személyiségednek eddig rejtett vagy elfojtott oldalai kerülnek előtérbe. Akár tudatában vagy e változásoknak, akár nem, a környezeted másképp kezd el hozzád viszonyulni és ez mindenképp válaszlépésekre, változásokra kényszerít téged.
Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Előfordulhatnak kisebb-nagyobb kellemetlenségek a rokonsággal, esetleg összetűzésbe kerülhetsz a testvéreddel, unokatestvéreddel. Az Uránusz rossz fényszöge miatt nagyon kell vigyáznod, rövid utazásaid alatt figyelj értékeidre, mert könnyen meglophatnak. Itt az ideje, hogy felfrissítsd, és új alapokra helyezd kommunikációs csatornáidat a partnereddel. Koncentrálj a kapcsolat megújítására. Beszélj vele, mondd el neki, min szeretnél változtatni, önts tiszta vizet a pohárba.


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Ebben az időszakban többször is meglátogatnak majd a szüleid, vagy rokonaid. Felmerülnek majd ingatlannal kapcsolatos ügyek, melyből hasznod származik. Ilyen témában elsősorban édesapád, vagy a család idősebb férfitagjának véleményére kellene adnod. A Vénusz harmonizálja a környezetedet. Pénzt jelez a rokonság vagy a szomszédok révén. A közlekedésben légy figyelmesebb, mert egy apró koccanás is nagy kárt tud okozni.


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!

Eléggé ingerült, és sokkal kritikusabb leszel ma, mint általában, ezért hirtelen megnyilvánulásaidat próbád megfékezni. Kedvesebb legyél a társaddal, hiszen ő igazán önzetlenül viselkedik, jóban, rosszban melletted áll. Gyermekedet, vagy kedvesedet lehet, hogy meghívják külföldre, akár családlátogatásra, akár csak üdülni, ha így történik, ne féltsd, engedd el. Feszültséged levezetésére olyan munkát válassz, ahol sokat tudsz mozogni.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!

Vigyázz, az Uránusz most hajlamosít arra, hogy végkimerülésig dolgozz. Előfordulhat, hogy kedveset betegségét félrediagnosztizálják, ezért vidd el több orvoshoz. Neked sem árt, ha óvatosabb leszel a gyógyszerek és drogok használatával. Próbálj meg leszokni a dohányzásról, vagy más egyéb káros szenvedélyedről, gyógyszerek helyett inkább gyógyteákat fogyassz. Szükséged lesz arra, hogy elismerjék tekintélyed.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
A szerzés ösztönének eredményét tükrözi ez a nap, pénz, birtok, vagyon formájában és ebben a mértékben a szabadságodat, függetlenségedet is, amennyire az anyagiak engedik. Most beindíthatod azt a bizonyos „mókuskereket”. Eljött a kemény munka ideje, Újra bizonyítanod kell a világnak, a hatékonyság most különösen fontos lesz. Szellemi teljesítőképesség, eszes, értelmi vonások, tiszta, világos, logikus kezdeményezés jellemzi ezt az időszakot.


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Ez a nap igazán szeretetreméltó külsőt varázsol rád. Minden vonalon meg tudod valósítani az elképeléseidet. A tengerentúli külföldi utak, most egy kicsit veszélyesebbek lehetnek, csak egy kicsit! Legyél nagyon elővigyázatos. Jelezhet ez az időszak titkos ellenségeket is, akik azért titkosak, mert nem tudsz róluk. Fokozottan óvakodj a nagy állatoktól, pl. ne menj az állatkertben a tevék közelébe.


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Társad becsületes ember, nyugodtan köthetsz vele szerződést. A Szaturnusz a 6. házban jelezhet munkaügyi vitát, akár munkaügyi pert is. Ezzel a bolygóval az ember holtáig tanul, nincs megállás, mindig új célt kell kitűzni. Ha úgy gondolod, most kell munkát, vagy munkahelyet változtatni, jelenlegi helyeden nem lesz nyugodt légkör, a kollegákkal folyamatosan harcolnod kell.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top