Horoszkóp

Napi horoszkóp (04.05. Kedd)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Előtérbe kell, hogy helyezd saját személyiségedet, ez az önkifejlődés ideje. Túlságosan is önérzetes leszel. Előfordulhat kisebb önkényeskedés, otthonodban kisebb sérülésveszély, esetleg robbanás, – ne hagyd a gázöngyújtót, a tűzhelyed közelében -, de lehet, hogy csak teljesen át kívánod rendezni az otthonod. Nagyobb lesz az önbizalmad, jobban megérzed majd a benned rejlő képességeket.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
A jó gondolatok felékítik majd az intellektust. Sok mindenre rá fogsz érezni, előfordulhatnak kisebb légzőszervi megbetegedések, ezért feltétlenül tarts otthon hársfateát, és sok-sok C vitamint. Figyelj jobban a könyvelésre, mert az APEH hibát találhat benne, extrém esetben akár büntetőeljárást is indíthat ellened.


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Ha nem figyelsz kellőképpen a jogi dolgokra, akár büntetőeljárást is indíthatnának ellened, ez, pedig igazán kellemetlen lehetne, mert nem lesznek elnézőek veled. Jelezhet a mai nap szükségtelen kiadásokat. Ha mindenképpen érintkezned kell a hivatalos szervekkel, legalább ne vitatkozz. Könnyen előfordulhat, hogy el kell szakadnod valakitől, talán szívednek kedves ember visszautazik a hazájába.


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Nehezen tudsz, de próbálj meg felkészülni a munkádban történhet váratlan esetekre, igyekezz elkerülni a baleseteket, és az egészségügyi kríziseket. Több kritikára számíthatsz a munkahelyeden, elfordulhatnak alattomos piszkálódások, talán valaki beárul a főnöködnek. Lehetséges az is, hogy kollegáidat többször kell majd helyettesítened. Mindenesetre nem hagynak nyugodtan dolgozni, talán tengernyi papírodat átrendezik az íróasztalodon, vagyis kényszerítenek a helyváltoztatásra. Keress magadnak egy zugot, ahol nem zavarhatnak.


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Ma sokkal zárkózottabbá válsz, mint egyébként szoktál lenni. Úgy érzed, sok mindent fel kell adnod, hogy a környezeted gátol a fejlődésedben. Nyugtalanságokat tapasztalhatsz a mindennapokban, talán időveszteségben vagy egy mellékfoglalkozás miatt, vagy a nő rokonok okoznak sok kellemetlenséget azzal, hogy megpróbálják befolyásolni döntéseidet. Talán ebben a hónapban nem tudod elképzeléseidet megvalósítani


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Előfordulhatnak tévedések, idegeskedések, indokolatlan félelmek. Reményeid, kívánságaid akkor teljesülnek, ha elfogadod a barátaid segítségét, akik biztos, hogy minden bajból, legyen az anyagi, vagy lelki ki akarnak, és ki is fognak segíteni. Nagyon jó teljesítményeket érhetsz el, a hétköznapi munkában, vagy a sportban. Lehet, hogy itt az ideje annak, hogy a sok kapcsolatodat csak egyre redukáld, hogy rendezd a szociális komplikációidat.


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Ha esetleg peres ügyekbe keveredtél, most sikerül azokat rendezned. Talán többen várakoznak arra, hogy szét tudják postázni az esküvői meghívókat, lassan kezdeni kell az ünneppel kapcsolatos teendőket is. Ha lehetőséges ne most utazz messze külföldre, és ebben a hónapban ne válts hazát, mert előfordulhat szakítás, válás a külföldi dolgok miatt. Komoly feszültségek támadhatnak a munkahelyeden, mivel nem szívesen helyettesítesz másokat


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Az Uránusz az egyik lábát még a szórakozások földjén tartja, így előfordulhatnak csalódások a szerelmi ügyek miatt. Emiatt kissé rosszul használod fel energiádat, elégedetlen lehetsz, pedig ha átszerveznéd életed, képes lehetnél egy hatalmas gazdaság kifejlesztésére is. Sűrű programra számíthatsz, amelyben több lesz a nehézség, mint a szórakoztató elfoglaltság. Bele kell kezdened a dolgokba még akkor is, ha éppen nincs semmihez kedved


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Végy példát a baráti körödről, ők tükörként szolgálnak, általuk képes leszel meglátni valós arcodat, és talán meg tanulod szeretni önmagad. Célkitűzéseidet inkább titokban tartod majd, reményeid nagyon képlékenyek még és több belső rálátást igényelnek. Sok pénzt kereshetsz egy nagyobb szervezetben való tevékenységből is. Jóm időszak mutatkozik, állammal, kormányzattal, szervezettel kapcsolatos karriered kiépítésére.


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
A Merkúr kellemetlen fényszögben áll a Szaturnusszal, emiatt lehetnek komor gondolataid. Viszont tárgyilagosság, koncentráció, állandóság, rend, előrelátás, alapos munka, gyakorlati tapasztalatok jellemzik majd az időszakot. Hivatásodban, vagy az otthonodban gyökeresen megváltozhat valami, de mindenképpen jó irányban. Extrém esetben erőszakosság előfordulhat. Általában kellemetlenségeid támadhatnak nőkkel, esetleg az édesanyáddal.


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Előfordulhat, hogy konkrétan a létért kell ma harcolnod, vagy hivatalodban túl magas követelmények elé állítanak. Légy sokkal, elnézőbb önmagaddal és mások hibáival szemben, kerüld a szükségtelen kiadásokat. A Szaturnusz az egyik betegségházadban rossz kedélyt, mélabút, búskomorságot, zárkózottságot, önfejűséget, egészségügyi és munkahelyi gondokat jelez. A Neptun a személyiségházadban lelki gyötrelmet is okozhatna, ha hagynád.


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Az Uránusz most segít téged abban, hogy gondjaidra váratlanul kedvező megoldásokat találj. Ha nem megfelelően kezeled érzelmi energiáidat, könnyen érhetnek csalódások, megtévesztő gondolatok juthatnak eszedbe, amelyek értelmetlennek látszanak, és ettől túlságosan is érzékeny leszel. A Plútó a felelős azért, hogy úgy érzed, mintha el akarnának űzni az otthonodból, hogy talán nem hagynak nyugodni a többiek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top