Horoszkóp

Napi horoszkóp (04. 06. Szerda)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
A Szaturnusz kellemetlen fényszöge konfliktusokat gerjeszt a hivatásodban. Talán a főnökeiddel nem fogtok egyetérteni, sajnos súlyosan össze is veszhettek. Ez a bolygókapcsolat mutathat üzleti és hivatásbeli károkat, akár titkos ellenségek révén is, esetleg tekintélyvesztést, könyvvezetési problémákat, vagy károsodásokat üzleti utakon. Légy nagyon nagyon óvatos.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Sajnos a Hold ma a barátok „árulását” jelzi, elérhetetlen vágyakt, kudarcot pénzügyekben, nagyon ritka esetben egy jó barát betegségét, vagy balszerencséjét. Lehetőséged van egy külföldi utazásra, – Ausztria is külföld -, végezhetsz tudományos, vagy irodalmi tevékenységet. A mai bolygóállások alkalmasak a külföldi letelepedés intézésére. Kifejezetten jól fog esni ma a szórakozás, a zene, a tánc, és az új idegen kultúra megismerése.


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
A Mars éppen parancsokat osztogat neked. Lehet ez a feletteseid részéről, de jöhetnek szigorú utasítások otthonról is. Legjobb, ha fejest ugrasz a munkába, és mindezen lelki hatásokat figyelmen kívül hagyod. Társkapcsolatodban remélhetőleg minden rendben van. Egyéb esetekben előfordulhatnak apróbb jogviták, talán tanúnak idéznek majd egy tárgyalásra, de mindez nem annyira komoly, hogy ijesztő lenne. A Jupiter anyagi előnyöket kínál.



Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Jó üzleti vagy társulási lehetőségek várhatók. Ha esetleg egészségügyi problémával küzdtél, most a gyógyulás biztos útjára léphetsz. Ha van gyermeked, az ő számára ez a bolygóállás hozhat rokonoktól ajándékot, örökséget. A Plútó a munkaházadban sajnos tartós kiküldetésben áll, mozgása hátráló, ezért a munkával kapcsolatos elképzeléseid csak később válnak valóra, nem akkor, amikor vártad.


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

Munkaeszközeidet helyezd fokozott biztonságba, mert előfordulhat, hogy a munkádhoz kapcsolódó fontos tárgy egyszerűen csak eltűnik, vagy valaki átveszi „tartós megőrzésre”, vagy illetéktelenül beletekint olyan iratokba, dolgokba, ahova nem kellene. A Neptunusz a párkapcsolatok házában sajnos mutathatja, hogy kedvesed, élettársad, vagy házastársad sokkal több törődést igényel, mint szokott, talán, azért mert megfertőzte egy influenzás kollega.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Figyelmedet elsősorban azokra a pénzügyekre kellene fordítanod, amelyeket nem keresel meg, hanem vagy kapjátok, vagy valamilyen befektetésből származik, esetleg valaminek a kamata. Értékpapírjaidat, maradékfizetésedet, vagy dugipénzedet, ha vannak, most inkább vidd haza, ne tartsd a munkahelyeden, mert könnyen lábra kel. Fel kell készülnöd egy esetleges munkahelyi pletykára is, melyet idősebb női kollegák indíthatnak el.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!

Rengeteg pozitív dolog történhet veled ma. Környezeted, közvetlen kollegáid meghívhatnak egy elegáns étterembe ebédelni, fogadd el a meghívást, de ne egyél túl sok sütit, mert ebben az évben ugyancsak hajlamos vagy a hízásra. Ha gondolod, és amúgy is szeretted volna autódat másikra cserélni, itt a ragyogó alkalom, hogy kiválaszd az új márkát. Arra vigyázz, hogy neked a kis méretű autó nem jó, és lehetőleg ne válassz lila színűt, az nem lenne hozzád illő. A te színed inkább a világoskék, a fehér, vagy a fekete.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!

Azon kutakodsz, honnan lehetne még többet keresni, mert talán azt vetted a fejedbe, hogy az idén milliomos szeretnél lenni. Talán be kellene jelentkezned valamelyik televíziós játékba, ahol sokat lehet nyerni, minden bizonnyal jól fogsz szerepelni, főleg, ha egy kicsit felkészülsz elsősorban a földrajzzal kapcsolatos témákból. Otthonodban előfordulhatnak olyan meghibásodások, melyeket a vízvezetékek, elavultsága okoz.
Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Több olyan személlyel találkozhatsz a napokban, akikről kiderül, hogy egyáltalán nem a jóakaróid, sőt kifejezetten ártani szerettek volna neked, csak nem jól sült el a dolog. Kapcsolatba kerülhetsz olyan emberekkel is, akik valamilyen módon kapcsolódnak az „alvilághoz”, vagy nem éppen a törvényt szolgálják. Ha autót vezetsz, jól figyelj az útra, ha nem teljesen tiszták a látási viszonyok, inkább vedd igénybe a tömegközlekedési járműveket.


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Lehetőleg ne tarts a zsebedben, vagy a táskádban kétezer forintnál nagyobb összeget. Fizess ma bankkártyával, de a legjobb, ha csak apróságokat vásárolsz. Készpénzed ugyanis nem várt módon, de jelentősen megcsappanhat, akár egy zsebtolvaj jóvoltából. A 3. házban az Uránusz okozhat elektromos problémákat akár a környezetedben, akár az autódban. Legjobb esetben, csak vitákat jelez a szomszédokkal, vagy nekik kell segítened. Ne sajnáld lecserélni a régi bútort újra.


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Hamis híreket terjeszt valaki a családodról, ne engedd, hogy ezzel azt is elérje, hogy összeveszítsen az édesanyáddal, vagy a nagymamáddal. Ebben az időszakban a pénzügyeidet jó lenne rendbe rakni, mert a horoszkópodban az anyagi javakat intéző bolygók kölcsönösen egymás házában vendégeskednek. Ha ebben az évben ne rendezed az ilyen irányú teendőket, jövőre komoly bajok származhatnának belőle. Nyugalmadat megzavarhatja az utcátokban folyó munkák zaja.


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Figyelmedet inkább az egészséged megőrzésére, és a betegségek, kialakulásának megelőzésére kellene fordítanod. Törekedj arra, hogy jobb kapcsolatot tudj kialakítani a szomszédaiddal, mert általuk könnyebb pénzkereseti lehetőségekhez juthatsz, akár csak egy hír által is. Ne szomorkodj, inkább örülj annak, ha gyermeked, vagy családod egyik gyermeke saját lakáshoz jut, és oda kíván költözni. Jobb, ha minél hamarabb megtapasztalja az önállóságot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top