Horoszkóp

Napi horoszkóp (04. 07. Csütörtök)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Ha édesanyád vagy a család idősebb nőrokona, pl. apukád nővére meg szeretne látogatni, fogadd nagy szeretettel, legalább akkorával, mint ahogyan ő közelít hozzád. Fontos ügyben fog megkeresni, valószínűleg a családi vagyon, vagy ingatlanok sorsáról kíván veled komolyan beszélni, vagy döntéséhez tanácsot kérni. Hallgassd meg türelmesen, figyelmesen, és ne vágj közbe, akkor anyagilag is sokkal jobban fogsz járni.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Egy régi vagy jelenlegi szomszédod hirtelen kórházba, vagy egyéb zárt intézménybe kerül, ez valószínűleg eléggé megvisel majd lelkileg, de tedd magad túl rajta. Jól gondold meg, hogy hova akarod eldugni a többlet jövedelmet, amihez hozzájutottál, semmi épp ne válaszd a hivatalod közelében lévő bankot, inkább vidd távolabb, ott nagyobb biztonságban lesz. Ne menj most bele olyan kapcsolatba, ami titkos, ne áll szóba olyan emberrel, akinek családi állapota még nem tisztázott.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Ha nagyon megszorultál anyagilag, most számíthatsz barátod, vagy barátnőd segítségére. Egy rövid időre érzelmeid és hangulataid uralják racionalitásodat. Fordítsd ezt a napot arra, hogy inkább információkat gyűjts, a döntéseket, pedig később hozd meg. Vigyázz, nehogy jelentéktelen apróságok eltereljék a figyelmedet a sokkal fontosabb dolgokról. Ne erőltesd a tiszta logikát igénylő tárgyak tanulását.


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Most könnyebben ki tudod fejezni érzéseidet, különösen a nők irányában. Ne vesztegesd azonban idődet fecsegésre, nehogy megfeledkezz igazán fontos ügyekről. Ez nem a legalkalmasabb pillanat döntések meghozatalára, de most kifigyelheted, miként érzel bizonyos dolgok iránt és ezt a tudást, majd később hasznosíthatod. Ez a nap nem alkalmas arra, hogy ingatlanok, vagy lakások sorsáról tárgyalj, főleg nem alkalmas arra, hogy dönts.




Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Anyagi javaidat, vagy megtakarított pénzedet most akár egy külföldi bankban is elhelyezheted, nagyon jó kamatozással, de befizethetsz egy komoly nyaralásra is, valamelyik elegáns fürdőhelyen. Belföldi utazásaid megszaporodnak a napokban, tárgyalástárgyalást követ akár a fővárosban akár a fővároshoz közel eső területeken. Nagyon jó üzleti megállapodásokat köthetsz, amit igyekezned kellene írásban is biztosítani. Tudod a szó elszáll, az írás megmarad, alapon.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Ha lesz változás ezekben a napokban, az mindenképpen kapcsolódni fog a munkádhoz, vagy az egészséghez. Igyekezz elkerülni a sérülésveszélyt, pl. időben kellj fel, hogy ne kelljen szaladnod a villamos után, meg ne égesd magad a kávéfőzővel. A kelleténél is fokozottabban ügyelj a higiéniára, ennél is többször moss kezet, mert a Neptun együttállása a Holddal komoly fertőzésveszélyre hívja fel a figyelmet, amely akár ágynak is dönthet.


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
A legfontosabb dolgod az lenne, hogy élvezd az élet minden ajándékát, de természetesen ez nem megy olyan egyszerűen, mint ahogy kívánom neked. A hivatásházadban álló gátló sorsbolygó, most éppen veszekszik a szerencsét jelölő Jupiterrel, és a külvilág is „betart” egy kicsit neked, remélem a napokban, eldől, hogy ki az erősebb. Minden esetre ezekben az időkben próbálj a kedvesnél is kedvesebben kommunikálni.


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Családod egyik nőrokona problémáját valószínűleg csak pénzzel lehet megoldani. Tedd félre minden rossz érzésed, és minden haragod, emelkedj felül a problémákon, mint a Skorpió állata a sas, és igyekezz tőled telhetően segíteni rajta. A munkahelyedre érkező új fiatalabb kolleganővel is próbálj megbarátkozni, nézd el, hogy mennyire heves, és milyen új dolgokat szeretne bevezetni, tudod minden új seprű jól seper az első időkben, ez veled is így volt, bár nálad így is maradt.


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Kevés olyan területet találnánk az életedben, ahol nincs változás, de azért vannak maradandó dolgok is, és a változások sem negatívak. A szerelmi életedben mindenképpen kellemes felpezsdülés várható, ha még nincs partnered, keress magadnak valamelyik társkereső irodában, az interneten, de ha anonim feladsz egy ilyen hirdetést az újságban, rengetegen jelentkeznek majd „elnyerni a kezedet”.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Feletteseid egyik fele szeretne előbbre léptetni téged, vagy kinevezni egy magasabb beosztásba. Ellenségeid nyíltan fogják ezt támadni, most még nem derül ki, hogy melyik lesz a nyertes. Ha esetleg peres ügyed van, tégy meg minden tőled telhetőt, hogy a tárgyalást halasszák későbbre, mert nehéz lenne most magad megvédeni. Otthonodban viszont minden a legnagyobb rendben, leszámítva azt, hogy házastársad megpróbál hallgatással büntetni.


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Próbáld magad érthetőbben kifejezni. Ne hidd azt, hogy amit te pillanatok alatt átlátsz, azt mások is oly gyorsan megértik. Veled csak és kizárólag csak egy Vízöntő érdekeltségű ember tud lépést tartani, a többiek sokkal nagyobb türelmet igényelnek a veled való kommunikálásban. Személyes okmányaidat ne felejtsd otthon, mert ezek hiánya miatt nem kevés büntetésre számíthatsz.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Szerelmi életedben lesznek komoly akadályok, gátlások, amit elsősorban magadnak köszönhetsz, hiszen az utóbbi időkben tőled szokatlan módon türelmetlen vagy, és többször igazságtalanul bántod meg kedvesed. Úgy felcsattansz néha, hogy ember legyen a talpán, aki ezt hosszú távon elnézi neked. Ezt az embert, pedig próbáld a legnagyobb mértékben megbecsülni. Fentiek nemcsak a kedvesedre, de a környezetedben lévő gyermekekre is vonatkozhatnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top